Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Femara ve Ovitrelle Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, ben bu ay Femara kullandım 2 yumurtam 20mm olmuştu. 1 Kasım da sabah 10:30 gibi çatlama iğnesi oldum. Bugün saat 20:30 da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün 12. Gün oluyor eğer iğne gününü saymazsak. Sizce umudumu kaybetmem için erken mi? 12.güni negatif olup sonra pozitif olan var mıdır? 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında 16 haftalık bir kayıp yaşadım. Bu ay yine çok umutlanmıştım. ilk kez çatlama iğnesi denedik çünkü. Buraya yazıp hem akıl alayım hem rahatlayayım dedim

Çok şükür canım sen nasılsın test yaptin mi, en son cuma vermiştim 1800 çıkmıştı araya haftasonu girdi yarın vereceğim inşallah
Oo maşallah maşallah dün yaptım iğnenin 12 günü negatif etkisi geçmişti adetime 2 gün kaldı onu beklicem inat ettim bu ay baya umutsuz vakayim çünkü

Oo maşallah maşallah dün yaptım iğnenin 12 günü negatif etkisi geçmişti adetime 2 gün kaldı onu beklicem inat ettim bu ay baya umutsuz vakayim çünkü
Düşmüşsün de geçmiş olsun şimdi okudum, hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canım almazsan da bir vakti zamanı vardır geçenlerde bir şey dinledim ailelerin 100de 97si çocuk sahibi oluyormuş er yada geç yani kimilerimiz daha zor da ulaşsak çaba da sarfetsek sonu mutlu olacak Allahın izni ile

Evet canım ondan sonra çok karın ağrısı çekiyorum onun için umutsuzum hayırlısı Allah'tan inşallah

Olsa teste cikmazmiydi canım ya sonuçta 12-13 gün olmuş
Bazen idrara geç yansıyor diyorlar ben hiç idrar testi yapmadığım için bir şey söyleyemiyorum ama 14. Gün kanda 356 çıktığına göre 12 13. Günde de baktıysam gorecekmişim kanda ama idrarda nasıl olurdu inan bilemiyorum

Aynen öyle neyse artık yarın bebişlerini görürsün kuzum senin değer iki değil 3 filan katlıyor farkında mısın buda benim tezimi destekliyor

Aynen öyle neyse artık yarın bebişlerini görürsün kuzum senin değer iki değil 3 filan katlıyor farkında mısın buda benim tezimi destekliyor
Canım inşallah iyi devam eder çok korkuyorum belirtiler bazen azaliyor hemen bir şey mi oldu acaba diyorum Allah korusun

kızlar bu ay tekrardan femeraya başlayan var. ben başladım adetin 4. günü salı kontrole gidicem ilk denemem

Valla iki günde bir aklıma geliyorsun acaba ne yaptı diye sende beni unutma
Canım bugün kan verdim şükür 5281 cıkmış sonuç. Çarşamba günü kese için gideyim diyorum inşallah. Buralara bir süre girmeme kararı aldım okuduğum olumsuz şeyler kötü etkiliyor umarım her şey iyi gider senin için de. Tekrar girdigim de iyi haberlerini alırım inşallah

Keseni görebilirsin artık lütfen hamileliğinin tadını çıkar olumsuz şeylere kendini yönlendirme inşallah bende sana mutlu haberimi verebilirim kendine iyi bak

Gitte bebeğini gör bu değerlerle çok rahat görürsün deli daha fazla uzatma görde için rahatlasın canım benim

Ay ne guzel denk geldım benımde dun kan degerım asılmadan 12.gün 24 cıktı cok tedırgınım, yarın tekrar kan verecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…