Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Evet hatırladım kist muhabbetini ayıp ama yaptığı İnsanlar yadırgamayı gerçekten seviyor empati yapmasını sevmiyor bazı insanlar hepimiz burda birbirimize destek olmak için morel vermek için buradayız bizim bilmediğimizi başkası bilebilir yada bizde tecrübe edip söylüyoruz bilmedikleri konuları ben 14.cü gün test yaptığım da yoktu tek çizgi kasık ağrılarım da yoğun aklıma oyuzden kist geldi açıkçası regl gecikmesi gebelik yoksa kist olma ihtimali de var inşallah gebeliktendir diyelim 😌
Maalesef öyle. Önce çok canım sıkıldı sonra bu onunla ilgili beni ilgilendirmez dedim. Olumsuz insanlar için artık böyle düşünüyorum. İnşallah gebeliktendir de bizi de haberdar et

Yok canım gelmesi 1 hafta ama doğru diyorsun daha önceden sipariş verip bulundurmakta fayda var. Eğer olumsuz bir sonuç olursa sonra ki aylarda değerlendiririm. Vallahi pek umudum yok olursa şaşırır mutlu olurum. Ama çok değişik bir sabır teslimiyet hayırlısı ne zamansa o zaman olacak umudu geldi. Bilmiyorum bu nasıl oldu ama insan sanırım mecburen bunu demeyi öğreniyor. 😊
Benim de umudum kalmadı ya test yaptım az önce bende negatif siz in daha var inşallah pozitif haberlerle gelirsiniz 😌

X