- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi karaca3443
-
Yok yavrum böyle yumurtalıkların olduğu yerler sızlıyor resmen ve böyle sadece ağrıyla gidip gelen bir bulantı oluyor enfeksiyon yada mantar olsam hemen anlarım benim bünye çok hassas o konulardaMantarda olabilir bende de olmuştu bı krem vermişti doktor o çok iyi geliyor daha sonra tekrar eczaneden almıştım sıkıntım olunca sürüyordum evde bulunduruurm bundan al
İnşallah tutunmadir. Olmazsa bı doktoruna sor derim belki bı ilaç fln yazarYok yavrum böyle yumurtalıkların olduğu yerler sızlıyor resmen ve böyle sadece ağrıyla gidip gelen bir bulantı oluyor enfeksiyon yada mantar olsam hemen anlarım benim bünye çok hassas o konularda
Ptesiye kadar bekleyeyim o zaman yine doktor yolu göründü16-17 günde eğer düzensizlik yoksa olursunuz
Canım zaten pazartesi muayene olmaya gidicem bu ay benim için çok zor bir ay oluyorİnşallah tutunmadir. Olmazsa bı doktoruna sor derim belki bı ilaç fln yazar
İnşallah bakalimCanım zaten pazartesi muayene olmaya gidicem bu ay benim için çok zor bir ay oluyor
Maşallah çok yeni canım ne kadar var adetineFemara üçüncü ay kızlar bu ay ovitrelle vurulmadım ve sonuc
3 gün var canım 19 ay sonra gelen mutluluk umarım degerm yukselırMaşallah çok yeni canım ne kadar var adetine
Geç döllenme olabilir canım ne zaman yumurtlama günündu3 gün var canım 19 ay sonra gelen mutluluk umarım degerm yukselır
Birde belirtilerin var mıydı hissettin mi acaba benim de femarada üçüncü ayım ovitrellinin de 6 günü bekliyorum bakalım3 gün var canım 19 ay sonra gelen mutluluk umarım degerm yukselır
28inde çatlama oldu canımGeç döllenme olabilir canım ne zaman yumurtlama günündu
Hiç bir belirtim yok hatta 2 gün kalmıs regl gunumr canım bugün kaset test yaptm silikti erken gebelkk braz daha koyuydu kanım 5.8 cıktı kızlaaarr 19 aydır gebe kalamıodum benden size tavsiye 3 günde bir çinekop çupra gibi yağ açısından zengin balık yiyin ve günde 1 tane avakado ezip içine limon sarımsak tuz ekleyin tüketin bu ay bunu yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bugün :)Birde belirtilerin var mıydı hissettin mi acaba benim de femarada üçüncü ayım ovitrellinin de 6 günü bekliyorum bakalım
Canım bende bu ay avokado ananas nar alıyorum hergunHiç bir belirtim yok hatta 2 gün kalmıs regl gunumr canım bugün kaset test yaptm silikti erken gebelkk braz daha koyuydu kanım 5.8 cıktı kızlaaarr 19 aydır gebe kalamıodum benden size tavsiye 3 günde bir çinekop çupra gibi yağ açısından zengin balık yiyin ve günde 1 tane avakado ezip içine limon sarımsak tuz ekleyin tüketin bu ay bunu yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bugün :)
Hayırlısı canmCanım bende bu ay avokado ananas nar alıyorum hergun
Bununla alakalı mi bilmiyorum bende Bugün gebelik haberimi aldım bu ay catlatma ignesinden sonra her gün yarim avakado ve haftada 1 kez balık tüketmiştim. Bilmiyorum onunda etkisi olmuş mudurHiç bir belirtim yok hatta 2 gün kalmıs regl gunumr canım bugün kaset test yaptm silikti erken gebelkk braz daha koyuydu kanım 5.8 cıktı kızlaaarr 19 aydır gebe kalamıodum benden size tavsiye 3 günde bir çinekop çupra gibi yağ açısından zengin balık yiyin ve günde 1 tane avakado ezip içine limon sarımsak tuz ekleyin tüketin bu ay bunu yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bugün :)
Birde belirtilerin var mıydı hissettin mi acaba benim de femarada üçüncü ayım ovitrellinin de 6 günü
Bugün ovitrelleden sonraki 14. Günüm Femara da 2. Ayımdı.idrar testi yapmadan direk kan verdim sonucun 356 çıktı. Post paylaştım orada belirtileri detaylı yazdım istersen okuyabilirsinBirde belirtilerin var mıydı hissettin mi acaba benim de femarada üçüncü ayım ovitrellinin de 6 günü bekliyorum bakalım
Avakado ve balık gerçekten hamıle kalmayı kolaylastırıomus canımBununla alakalı mi bilmiyorum bende Bugün gebelik haberimi aldım bu ay catlatma ignesinden sonra her gün yarim avakado ve haftada 1 kez balık tüketmiştim. Bilmiyorum onunda etkisi olmuş mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?