- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
- Konu Sahibi karaca3443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kullanmadım
İnşallah gerek kalmayacakda kuzu ılıcak kendiliğindenHiç kullanmadım
Amin canım inşallahİnşallah gerek kalmayacakda kuzu ılıcak kendiliğinden
Anladım canım slınd en doğrusu gün aşırı ilişki tutma ihtimali de yüksek olurBende polikistik över olunca doktorun sende doğru göstermez boşa buna ümit bağlama yapma dedi
Tabi ona bağlanıp o günlere tamah etme işini riske atmamak için günaşırıAnladım canım slınd en doğrusu gün aşırı ilişki tutma ihtimali de yüksek olur
Canım ben yumurta oluşumu olup çatlatma iğnesi olana kadar hergun bir kupa içtim adetin ilk günü başlayıp sonra bıraktım canım
Canım o ilaçlarla yumurtlama döngüsü değiştiği için oluyor ben 32-35 günde bir olurdum artık 29-30 günde oluyorumArkadaşlar ben de kendi tecrübemi söyleyeyim belki araştıran arkadaşlar olur. Çatlatma iğnesinin 15.günü regl oldum. Normalde reglim düzenlidir. 3 gün erken oldu.
Kuzum ben sadece çatlatma iğnesi kullandımCanım o ilaçlarla yumurtlama döngüsü değiştiği için oluyor ben 32-35 günde bir olurdum artık 29-30 günde oluyorum
Anladım canım senin kaçıncı denemenKuzum ben sadece çatlatma iğnesi kullandım
İlk çatlatma iğnemdi bu canım. Perşembe tekrar gideceğim yumurta geliştirici ilaç vereceğim dedi. Senin kaçıncı denemen ? Ne kadar süredir uğraşıyorsun ?Anladım canım senin kaçıncı denemen
Valla canım benimde 3.ayım 3 aydır deniyoruz iki ay çok verimli geçmedi ama bu ay maşallahimiz var bakalımİlk çatlatma iğnemdi bu canım. Perşembe tekrar gideceğim yumurta geliştirici ilaç vereceğim dedi. Senin kaçıncı denemen ? Ne kadar süredir uğraşıyorsun ?
Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah canım. Bu ay olacak güzel haberlerini okuyacağız buna inanıyorumValla canım benimde 3.ayım 3 aydır deniyoruz iki ay çok verimli geçmedi ama bu ay maşallahimiz var bakalım
İnşallah inşallah hepimizinRabbim gönlüne göre versin İnşaAllah canım. Bu ay olacak güzel haberlerini okuyacağız buna inanıyorum
Sukurler olsun gözümüz aydınM mucizeanne20 maşallah bugün pikin de pikini gördüm sanırım çatlatma iğnesinden dolayı böyle
O enerjiyi nerden aliyolar acaba.Valla ben gün aşırı devam ediyorum diğer türlü ikimizde etkileniyoruz ben bugün Başka grupta okudum çatlama günü 3 kere olmuş valla millette iyi hormon var ben o kadar yapamam gerçekten
Bugün test günümde progesteron ve prolaktin istedi doktorum öğleden önce çıkar dediler haydi bakalımCanım ben yumurta oluşumu olup çatlatma iğnesi olana kadar hergun bir kupa içtim adetin ilk günü başlayıp sonra bıraktım canım