• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Femara ve Ovitrelle Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M mucizeanne20 maşallah bugün pikin de pikini gördüm sanırım çatlatma iğnesinden dolayı böyle

Eklentiler

• IMG_20211102_213829.jpg
    IMG_20211102_213829.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 33
Valla ben gün aşırı devam ediyorum diğer türlü ikimizde etkileniyoruz ben bugün Başka grupta okudum çatlama günü 3 kere olmuş valla millette iyi hormon var ben o kadar yapamam gerçekten 🤭🤭🤭

Arkadaşlar ben de kendi tecrübemi söyleyeyim belki araştıran arkadaşlar olur. Çatlatma iğnesinin 15.günü regl oldum. Normalde reglim düzenlidir. 3 gün erken oldu.

Arkadaşlar ben de kendi tecrübemi söyleyeyim belki araştıran arkadaşlar olur. Çatlatma iğnesinin 15.günü regl oldum. Normalde reglim düzenlidir. 3 gün erken oldu.
Canım o ilaçlarla yumurtlama döngüsü değiştiği için oluyor ben 32-35 günde bir olurdum artık 29-30 günde oluyorum

Canım ben yumurta oluşumu olup çatlatma iğnesi olana kadar hergun bir kupa içtim adetin ilk günü başlayıp sonra bıraktım canım
Bugün test günümde progesteron ve prolaktin istedi doktorum öğleden önce çıkar dediler haydi bakalım 🥰

Back