- 11 Mayıs 2012
- 61
- 14
-
- Konu Sahibi karaca3443
Ya ne kadar güzel gözünüz aydın olsun hemen okuyorumBugün ovitrelleden sonraki 14. Günüm Femara da 2. Ayımdı.idrar testi yapmadan direk kan verdim sonucun 356 çıktı. Post paylaştım orada belirtileri detaylı yazdım istersen okuyabilirsin
Canım değerin çok güzel çıkmış acaba ikiz mi diye aklımdan geçmedi değil bende balık et tavuk avokado nar ve ananas tüketiyorum bir de değerlendirmeyi nasıl yaptın acabaBugün ovitrelleden sonraki 14. Günüm Femara da 2. Ayımdı.idrar testi yapmadan direk kan verdim sonucun 356 çıktı. Post paylaştım orada belirtileri detaylı yazdım istersen okuyabilirsin
Canım idrar yerine bir damla su damlatın eğer çizgi kaybolursa kuruma çizgisi oluyormuşYa benim iğne sonrasi 16. Günüm bugüne kadar bütün testlerim negatifti bende adet olmayi bekliyordum sabah yaptım yine negatif diyip attım testi şimdi banyoda gördüm ince bir ikinci çizgi çıkmışama üstünden 12 saat gecti ilk 5 dk bişey goremeyip atmıştım son testimdi ayrıca bi ihtimal olabilirmi sizce kuruyan testteki çizgiyi hayra yormalimiyim acaba
Canım catlatma ignesinden 1 gün önce degerlendirmistim, catlatma iğnesinin olduğu gün boş, sonra 5 gün boyunca değerlendirdimCanım değerin çok güzel çıkmış acaba ikiz mi diye aklımdan geçmedi değil bende balık et tavuk avokado nar ve ananas tüketiyorum bir de değerlendirmeyi nasıl yaptın acaba
Bende aynen canım pazar değerlendirme pazartesi boş salı çarşamba dolu sonra gün aşırı devam ettim ben duphastonda kullanıyorum tutunmaya yardım etsin diyeCanım catlatma ignesinden 1 gün önce degerlendirmistim, catlatma iğnesinin olduğu gün boş, sonra 5 gün boyunca değerlendirdim
Dediğin gibi yaptım önce bi kayboldu sonra yine hayalet çizgi geldi ben sabah bi acile koşarım artık saol canımCanım idrar yerine bir damla su damlatın eğer çizgi kaybolursa kuruma çizgisi oluyormuş
Canım evde testin yada ovulasyon testi varsa bir yapsana tekrarDediğin gibi yaptım önce bi kayboldu sonra yine hayalet çizgi geldi ben sabah bi acile koşarım artık saol canım
Yaptım bitane ama cok koyu çıkmadı oda sanırım baya koyu olması lazımmış şimdi sivi alimini birakip gece yapicam tek ovu. Testim var suanCanım evde testin yada ovulasyon testi varsa bir yapsana tekrar
Bende ovulasyon ile takip ediyorum bugün baya silik diğerlerine göre normal testi 14 günü yapicam o zamana kadar ovulasyona devam elimde çok var zatenYaptım bitane ama cok koyu çıkmadı oda sanırım baya koyu olması lazımmış şimdi sivi alimini birakip gece yapicam tek ovu. Testim var suan
Ovulasyon ilede gebelik çıkıyor aslında ama iki çizgininde ayni koyulukta olması gerekiyormuş tekrar koyulaşırsa anlarsın zaten ya gebesin ya ikinciye yumurtlama oluyor umarım bu ay herkes bebek haberini alirBende ovulasyon ile takip ediyorum bugün baya silik diğerlerine göre normal testi 14 günü yapicam o zamana kadar ovulasyona devam elimde çok var zaten
İnşallah hayırlısı ileOvulasyon ilede gebelik çıkıyor aslında ama iki çizgininde ayni koyulukta olması gerekiyormuş tekrar koyulaşırsa anlarsın zaten ya gebesin ya ikinciye yumurtlama oluyor umarım bu ay herkes bebek haberini alir
AdssfgssE Evdekikadin gebe kaldın da bizden mi saklıyon sesin soluğun çıkmıyor
Haydi gözümüz aydın inşaallah güzel haberler alırızNaptınız kızlar.. dün doktora gittim sağ yumurtam 16. Mm olmuş. Pazar salı çarşamba ilişki dedi. Pazartesi iğne dedi. Bakalım inşallah güzel hayırlı ay sonu görürüz inşallah sizde ne var ne yok E Evdekikadin A ayisigi-28
Oda neymiş öyleBenim bugün igneden sonra 14. Gunumde test yaptim negatif kaçıncı gün adet olunuyor acaba
Birde instada bi doktor dolasiyor mfkyontemi diye birşey anlatıyor hic denk geldiniz mi
Ağrı olması sevindiriciCanım ya bugün benim kasıklarım da sanki böyle biber dökmüş gibi sızı ve yanma var acaba kist mi oldu dersin ya pazartesi gidim de bir baksın doktorum
Canım ya benim bugün alttan çok acayip böyle belime arka tarafıma vuran ağrı var sende de olmuş muyduCanım catlatma ignesinden 1 gün önce degerlendirmistim, catlatma iğnesinin olduğu gün boş, sonra 5 gün boyunca değerlendirdim
Canım ya benim bugün alttan çok acayip böyle belime arka tarafıma vuran ağrı var sende de olmuş kalcayla belin birleşimine vuran
Bel ile kalca birleşimine vuran bir ağrı olmuştu canım, bir de herkeste farklı olabilir ağrı yerleri belki seninki başka yerlere vuracaktır, insan ağrılar girince hamileyim diyor değişik bir ağrı diyor ama 100 de 100 emin olamıyorsun işte malesefCanım ya benim bugün alttan çok acayip böyle belime arka tarafıma vuran ağrı var sende de olmuş muydu
Yok canım sende çatlatma iğnesi oldunya acaba sende de oldu mu diye düşündüm bu ay benim ağrılarımla başım belada 3 gündür hiç ağrım yoktu ama dün geceden beri çok ağrım varBel ile kalca birleşimine vuran bir ağrı olmuştu canım, bir de herkeste farklı olabilir ağrı yerleri belki seninki başka yerlere vuracaktır, insan ağrılar girince hamileyim diyor değişik bir ağrı diyor ama 100 de 100 emin olamıyorsun işte malesef