- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi karaca3443
Hadi bakalım canım benim Kasım hepimize bereket getirsin inşallahBugün test günümde progesteron ve prolaktin istedi doktorum öğleden önce çıkar dediler haydi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım canım benim Kasım hepimize bereket getirsin inşallahBugün test günümde progesteron ve prolaktin istedi doktorum öğleden önce çıkar dediler haydi bakalım
Bende 21 günde progesteron baktircamBugün test günümde progesteron ve prolaktin istedi doktorum öğleden önce çıkar dediler haydi bakalım
Sonuç çıktı cancazim yumurtlama olmamış ilaçsız yine prolaktin de 15 çıktıBende 21 günde progesteron baktircam
Prolaktin iyi canım maşallah sen bu adetinle beraber hergun iki tane kuru incir yuvarliyorsun tamam mı pamuk ben bu ay iki klomen bir femara kullandım testere dişli aslanpençesi içtim hergun iki tane incir yuvarladim öyle iki tane yumurta oluştu eşime de keçi boynuzu pekmezi fındık fıstık ceviz macunu yaptım hergun bir kaşık yediriyorum takviye aldım onu iciriyorum ona da iki tane incir yedirdim kendimde içiyorum biliyorsun bakalım bu ay neler olacakSonuç çıktı cancazim yumurtlama olmamış ilaçsız yine prolaktin de 15 çıktı
Tamam ozaman evde fazla fazla var hepsinden gonalf dozunu da yukseltcez bu ay zaten hepsi birlikte biseyler olur heralde ben tedaviye başlayana kadar senin güzel haberlerini alırız sonra ben sana sorarım tecrübelerini anlat diyeProlaktin iyi canım maşallah sen bu adetinle beraber hergun iki tane kuru incir yuvarliyorsun tamam mı pamuk ben bu ay iki klomen bir femara kullandım testere dişli aslanpençesi içtim hergun iki tane incir yuvarladim öyle iki tane yumurta oluştu eşime de keçi boynuzu pekmezi fındık fıstık ceviz macunu yaptım hergun bir kaşık yediriyorum takviye aldım onu iciriyorum ona da iki tane incir yedirdim kendimde içiyorum biliyorsun bakalım bu ay neler olacak
Hadi bakalım inşallah hepimiz mutlu olucaz bu ay bereketli bir ay ben inanıyorumTamam ozaman evde fazla fazla var hepsinden gonalf dozunu da yukseltcez bu ay zaten hepsi birlikte biseyler olur heralde ben tedaviye başlayana kadar senin güzel haberlerini alırız sonra ben sana sorarım tecrübelerini anlat diye
Ben bekliyorum bakalım ağrıyla gelen bir mide bulantısı oluyor ağrım sadece akşamları var o kadar bugün iğnenin 5 günü böyle kasıklarda sızlama filan oluyor bakalım hadi bakalım sende yap iğneni de yine heyecanla bekleyelimNaptınız kızlar.. dün doktora gittim sağ yumurtam 16. Mm olmuş. Pazar salı çarşamba ilişki dedi. Pazartesi iğne dedi. Bakalım inşallah güzel hayırlı ay sonu görürüz inşallah sizde ne var ne yok E Evdekikadin A ayisigi-28
Hadi bakalım hayırlar sağlıklı bebisler getirsin inşallahBen bekliyorum bakalım ağrıyla gelen bir mide bulantısı oluyor ağrım sadece akşamları var o kadar bugün iğnenin 5 günü böyle kasıklarda sızlama filan oluyor bakalım hadi bakalım sende yap iğneni de yine heyecanla bekleyelim
İnşallah canım inşallahHadi bakalım hayırlar sağlıklı bebisler getirsin inşallah
Canım ya bugün benim kasıklarım da sanki böyle biber dökmüş gibi sızı ve yanma var acaba kist mi oldu dersin ya pazartesi gidim de bir baksın doktorumNaptınız kızlar.. dün doktora gittim sağ yumurtam 16. Mm olmuş. Pazar salı çarşamba ilişki dedi. Pazartesi iğne dedi. Bakalım inşallah güzel hayırlı ay sonu görürüz inşallah sizde ne var ne yok E Evdekikadin A ayisigi-28
Yunurtan kaç mm di iğne vurulduğunda döllenme vardır canım belki bende geçen ay iğnenin 5 günü halsizlik çöktü iliğim çekilmişti. Onun etkisi olabilirCanım ya bugün benim kasıklarım da sanki böyle biber dökmüş gibi sızı ve yanma var acaba kist mi oldu dersin ya pazartesi gidim de bir baksın doktorum
2tane 21 mm de iğne vuruldum iki saat sonra da yumurta akıntısı geldi baya geldi hemdeYunurtan kaç mm di iğne vurulduğunda döllenme vardır canım belki bende geçen ay iğnenin 5 günü halsizlik çöktü iliğim çekilmişti. Onun etkisi olabilir
Onlar geçti canım ama bugün yanıyorlar resmen oraya biber dökmüş gibi ağrılarım benim gece ve sabah ilk saatlerde oluyor sonra da çalışırken fark etmiyorum eve gelince anlıyorumYunurtan kaç mm di iğne vurulduğunda döllenme vardır canım belki bende geçen ay iğnenin 5 günü halsizlik çöktü iliğim çekilmişti. Onun etkisi olabilir
Mantarda olabilir bende de olmuştu bı krem vermişti doktor o çok iyi geliyor daha sonra tekrar eczaneden almıştım sıkıntım olunca sürüyordum evde bulunduruurm bundan alOnlar geçti canım ama bugün yanıyorlar resmen oraya biber dökmüş gibi ağrılarım benim gece ve sabah ilk saatlerde oluyor sonra da çalışırken fark etmiyorum eve gelince anlıyorum
Mantarda olabilir bende de olmuştu bı krem vermişti doktor o çok iyi geliyor daha sonra tekrar eczaneden almıştım sıkıntım olunca sürüyordum evde bulunduruurm bundan al
16-17 günde eğer düzensizlik yoksa olursunuzBenim bugün igneden sonra 14. Gunumde test yaptim negatif kaçıncı gün adet olunuyor acaba
Birde instada bi doktor dolasiyor mfkyontemi diye birşey anlatıyor hic denk geldiniz mi