- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.621
Kesinlikle kısmet kader.Doktor bana Progestan 50 lik iğne yazdı ya çok korkuyorum bana dua edin lütfen gerçi Allah ın bileceği iş eğer küsmeyi varsa gelecektir mutlaka
Aynen öyleKesinlikle kısmet kader.
Saglikli hayırlı hamilelik , saglikli cocuk olacaksa olsun.
daha yenı gırdım foruma şöyle bir okudum da canım be yaptın??leken hala gelıyor mu??korkma burda çoğu arkadaşın hep lekesi geldi hatta bayagı lekesi olan arkadaslar vardı.Korkma sakın yerleşmedir inşallahAynen öyle
Doktor iğne verdi Progestan 50 lik onu vurdum ama sadece bir kere lekelenme oldu başka olmadı kesildi şükürdaha yenı gırdım foruma şöyle bir okudum da canım be yaptın??leken hala gelıyor mu??korkma burda çoğu arkadaşın hep lekesi geldi hatta bayagı lekesi olan arkadaslar vardı.Korkma sakın yerleşmedir inşallahsenin 5.gun embriyosuysa belli olur aslında yapsan mı bir test
ıyı gelmesin ayrı stres yaparDoktor iğne verdi Progestan 50 lik onu vurdum ama sadece bir kere lekelenme oldu başka olmadı kesildi şükür
6. Günüm 6. Gün embriyosu cumartesi test günüm bekleyecem sanırımıyı gelmesin ayrı stres yaparkacıncı gun bugun transfer gununu saymazsan
Bizimde sorunumuz sperm azlığı ve morfolojiydi. Sperm yok denecek kadar az ve morfoloji de yüzde 1 çıkmıştı memoriali tercih ettik laboratuvar olarak iyi diye orada tedavi gördük bi araştırın Orayıda. Şişli memorialEge beye bizde morfoloji için gitmeyi düşünüyoruz bize de care bulur mu acaba
Bende şişli memorial düşünüyrm bide mona diye bi yer var yasemin hoca onu çok öneryolar bakalm inşallah bizede nasip olur. Bizim morfoloji sıfır ama embyolar 5. Gün 4ab kalite tutunması gereken embryolar o yuzden sebepsizmis bizimBizimde sorunumuz sperm azlığı ve morfolojiydi. Sperm yok denecek kadar az ve morfoloji de yüzde 1 çıkmıştı memoriali tercih ettik laboratuvar olarak iyi diye orada tedavi gördük bi araştırın Orayıda. Şişli memorial
Ben Mona da yasemin hocada yaptırdım bende pcos vardı yasemin hocadan çok memnunum ilgili bı doktor probleminiz hakkında pek bi bilgim yok amaBende şişli memorial düşünüyrm bide mona diye bi yer var yasemin hoca onu çok öneryolar bakalm inşallah bizede nasip olur. Bizim morfoloji sıfır ama embyolar 5. Gün 4ab kalite tutunması gereken embryolar o yuzden sebepsizmis bizim
Bulur tabiki cok basarili bi doktor kendisi güvenin ve gidinEge beye bizde morfoloji için gitmeyi düşünüyoruz bize de care bulur mu acaba
Ben gordm canm bence kesinlkle yariyo serum alanin cogu pozitf ilerlediMerhaba kızlar transfer yapılacağı ay serum tedavisi gören olmuşmuydu ben bu ay tekrar transfer olacağım serum tedavisi verdi doktorum işe yarıyor mu merak ettim
Merhaba, transfer öncesi östrojen ilacı başladık üç gündür kullanıyorum. Serum hakkında bilgim yok, ne serumu acaba? D vitamini eksikliğim var onun ampulünü kullanmaya başlayacağım. Dondurulmuş bir tanecik embriyomuz var 6BC kalitedeBen gordm canm bence kesinlkle yariyo serum alanin cogu pozitf ilerledi
Ben 20+3 de detaylı ultrason yaptırdım benim 3 gün farklı çıkmış. Daha önce bu farkları sordugumda 1 mm ölçerken kaysa farklı sonuçlar çıkıyor bu sonuçlara bu kadar takılmayın demişti doktorum sizin fark biraz fazla ama bikac ölçümde yine fazla çıkarsa dikkate alınabilir belki diğer ölçümde normal çıkar . Benim her gittiğimde farklar çıkıyor genelde bı 1 hafta önde çıkıyor bı tam gününde çıkıyor.kızlar kontrollerınzı nasıl ben gecen hafta bugun 20+1 ken organ taramasına gırdım çok şükür herşeyi iyi çıktı.Yalnız 20+1 ken bpd dıye bıseye gore 21+5cıkmısız önden gıdıyoruz bunu perınotolog olcmustu.Kendi doktorumda da önde cıktıgım oluyordu 6gun kadar dondurulmus embrıyoda oluyor dedı ama ben şekerden de korkuyorum siz de önden gidiyormusunuz??
Genelde başarısız denemesi olan insanlara veriyorlar Her Doktor tercih etmiyor bir işe yaramadığını düşünenler de var. Benim üçüncü denememde Doktorum uygun görmüştü bağışıklık baskılayıcı serum bazı vücutlar embriyoyu yabancı madde sanıp dışarıya atmaya çalışıyormuş bu serumda bunu önlemek için isterseniz bir sorun doktorunuza uygun görürse Siz de kullanınMerhaba, transfer öncesi östrojen ilacı başladık üç gündür kullanıyorum. Serum hakkında bilgim yok, ne serumu acaba? D vitamini eksikliğim var onun ampulünü kullanmaya başlayacağım. Dondurulmuş bir tanecik embriyomuz var 6BC kalitedeFaydası olacaksa doktoruma soracağım.
Canm korkma lekeden benim bildigin kanamam oldu hemen acile gittim dusuk yapiyosun buyuk ihtimal dediler ama Allah sukur hic bisey olmadi stres yapma rahat olmaya calis dinlenDoktor iğne verdi Progestan 50 lik onu vurdum ama sadece bir kere lekelenme oldu başka olmadı kesildi şükür
Çok teşekkür ederim Allah kucağınıza da almayı nasip etsinCanm korkma lekeden benim bildigin kanamam oldu hemen acile gittim dusuk yapiyosun buyuk ihtimal dediler ama Allah sukur hic bisey olmadi stres yapma rahat olmaya calis dinlen
Ben en son 20+4 te gittim yarin arastirmaya fetal eko icin gitcem kalbine detayli bakilmasini istedi doktorum insallah bisey cikmazkızlar kontrollerınzı nasıl ben gecen hafta bugun 20+1 ken organ taramasına gırdım çok şükür herşeyi iyi çıktı.Yalnız 20+1 ken bpd dıye bıseye gore 21+5cıkmısız önden gıdıyoruz bunu perınotolog olcmustu.Kendi doktorumda da önde cıktıgım oluyordu 6gun kadar dondurulmus embrıyoda oluyor dedı ama ben şekerden de korkuyorum siz de önden gidiyormusunuz??
Amin hepimize insallahÇok teşekkür ederim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?