- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.601
Kızlar merhaba
Alt karin bölgesinde dalgalanma gibi vakumlaniyor gibi hisseden var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim canım negatifKan verdiniz mi ?
Oluyordu canım bebek hareketi olabilir dıye düşünmüştümKızlar merhaba
Ben de acaba o mu dedim.Oluyordu canım bebek hareketi olabilir dıye düşünmüştüm
Evet ya Bnde hep takipteyim hareketlerini ben o dalgalanmayı bebeğe yoruyorum canım odur heraldeBen de acaba o mu dedim.
Hayır bu gidişle ev tipi ultrason alcam az kaldı
Inşallah odur . Senle yolk sac göreceğimiz zaman kese boş mu dolu mu diye ne evham yapmıştık hatırladın miEvet ya Bnde hep takipteyim hareketlerini ben o dalgalanmayı bebeğe yoruyorum canım odur heralde
Evet canım hatrladım ya zaman hızlı gecıyor Allahım bebeklerimizn sağlıkla yüzünü görmeyi nasip etsin bizim hamileliğimiz Ful evhamla devam edıyor anlaşılanInşallah odur . Senle yolk sac göreceğimiz zaman kese boş mu dolu mu diye ne evham yapmıştık hatırladın mi
Evet normal.ben de o kahvenin arasında kırmızılık bile gelmişti.doktoru aradım bi panikle.hormonel dalgalanmadan olabilir demişti iğne bile vermemişti fitil yeterli demişti.3, 4 gün sürüp geçmiştihanımlar ayın 10 nunda transferim olmustu Bugün çok hafif kahverengi akıntı gördüm normal midir? Doktoru aradım meşgul döner mutlaka ama ben panik oldum. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Valla ben hic bisey yapmadim evde turlamak disinda canm cok egilmeden yapabilirsin cunku yapanlar vardiKızlar pozitif görenler iş yapıyor muydunuz ilk üç gün özellikle ben arada bulaşık makinasını yerleştirdim kendimi yormadan onun dışında bir şey yapmadım ama korktum
Doktor bana Progestan 50 lik iğne yazdı ya çok korkuyorum bana dua edin lütfen gerçi Allah ın bileceği iş eğer küsmeyi varsa gelecektir mutlakaEvet normal.ben de o kahvenin arasında kırmızılık bile gelmişti.doktoru aradım bi panikle.hormonel dalgalanmadan olabilir demişti iğne bile vermemişti fitil yeterli demişti.3, 4 gün sürüp geçmişti
Yerlesme olabilir canim kirmizi olmadigi surece korkma benimde 7. Gunumde kahve leke gelmisti zaten igne fitil kullaniyodum doktorum olabilir demisti dinlen bol bol yat leke oldugunda cok kalkmahanımlar ayın 10 nunda transferim olmustu Bugün çok hafif kahverengi akıntı gördüm normal midir? Doktoru aradım meşgul döner mutlaka ama ben panik oldum. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Valla hiç iş yapmadım eğilmedim de gene kahverengi akıntım geldi ya yasnazValla ben hic bisey yapmadim evde turlamak disinda canm cok egilmeden yapabilirsin cunku yapanlar vardi
Igne hemen keser canm benim lekelenmem oldu baya kahve kahve geliyodu igneyi olunca kesiliyoduDoktor bana Progestan 50 lik iğne yazdı ya çok korkuyorum bana dua edin lütfen gerçi Allah ın bileceği iş eğer küsmeyi varsa gelecektir mutlaka
Şimdi doktora gidiyorum valla hep dinleniyorum da niye böyle oldu anlamadımYerlesme olabilir canim kirmizi olmadigi surece korkma benimde 7. Gunumde kahve leke gelmisti zaten igne fitil kullaniyodum doktorum olabilir demisti dinlen bol bol yat leke oldugunda cok kalkma
Yapma bak ben yapmadim hic en azindan 1 hafta gecsin.Valla hiç iş yapmadım eğilmedim de gene kahverengi akıntım geldi ya yasnaz
Yerlesiyodur sen bi kan ver ben lekelenmem olnca 7. Gun kan vermistimŞimdi doktora gidiyorum valla hep dinleniyorum da niye böyle oldu anlamadım
Ege beye bizde morfoloji için gitmeyi düşünüyoruz bize de care bulur mu acabaBizdede öyleydi ama şans bu ya sperm bulundu gerçi ege beyde gayet başarılı bi uroloji doktoru
Sağol yasnazIgne hemen keser canm benim lekelenmem oldu baya kahve kahve geliyodu igneyi olunca kesiliyodu
İnşallah öyledir ne diyeyimYerlesiyodur sen bi kan ver ben lekelenmem olnca 7. Gun kan vermistim