• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

hanımlar ayın 10 nunda transferim olmustu Bugün çok hafif kahverengi akıntı gördüm normal midir? Doktoru aradım meşgul döner mutlaka ama ben panik oldum. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı

hanımlar ayın 10 nunda transferim olmustu Bugün çok hafif kahverengi akıntı gördüm normal midir? Doktoru aradım meşgul döner mutlaka ama ben panik oldum. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Evet normal.ben de o kahvenin arasında kırmızılık bile gelmişti.doktoru aradım bi panikle.hormonel dalgalanmadan olabilir demişti iğne bile vermemişti fitil yeterli demişti.3, 4 gün sürüp geçmişti

Evet normal.ben de o kahvenin arasında kırmızılık bile gelmişti.doktoru aradım bi panikle.hormonel dalgalanmadan olabilir demişti iğne bile vermemişti fitil yeterli demişti.3, 4 gün sürüp geçmişti
Doktor bana Progestan 50 lik iğne yazdı ya çok korkuyorum bana dua edin lütfen gerçi Allah ın bileceği iş eğer küsmeyi varsa gelecektir mutlaka

Yerlesme olabilir canim kirmizi olmadigi surece korkma benimde 7. Gunumde kahve leke gelmisti zaten igne fitil kullaniyodum doktorum olabilir demisti dinlen bol bol yat leke oldugunda cok kalkma

Back