• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Önce pozitif ol inan olacağına benim batmalar olmuştu ve 6 gün lekelemem oldu ama 5 gün embriyosuydu
Stresten uzak dur ve güzel haberler ver bize
canımmm çok teşekkür ederimm benim ki de 5.gün embriyosu. ilaçlardan herhalde böle bir gerginlik acabalar vs vs bazen umutlu bazen umutsuz gel gitli :) güzel haberlerle geleceğimm inşallah 😊🤲

@Yasnaz @She- Violett90 Violett90 @Regen_ @sunshine__ kızzzllarrr nasılsınız görüşmeyeli :)) neler oldu pek takip etmedim ama umarım herkesin keyfi yerinde hamişliği güzel gidiyordur. ben şubat başı 2. transferimi yaptırdım. bugun 6. gün. 2 embriyo koyduk. korkuyorum kan vermeye test yapmaya. genel olarak gruba sormak istiyorum. regli olcakmışım gibi olunca sonuç olumsuz mu oluyor yoksa tüp bebek yaptıran herkes te bu regli olcakmışım hissi olur mu? arada da hafif kasık agrım oluyor. bebişi tutanlar mesela siz de oldu mu böyle bişi?
Selam canim, cok takilmiyorum artik buralarda gormemisim mesajini. Ben cok sukur 5 ayi doldurdum artik. Yarin detayli ultrasonum var. Suan icin sukurler olsun ki hersey yolunda. Ben 5.gun embriyosu olmasina ragmen 9.gun kan verdim. Oncesinde kesinlikle kaset test yapmadim. 9.gune sabrettim ve kanda pozitifi gorduk. İnsallah sen de goruceksin. Allah’im isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin.

Kızlar pozitif görenler iş yapıyor muydunuz ilk üç gün özellikle ben arada bulaşık makinasını yerleştirdim kendimi yormadan onun dışında bir şey yapmadım ama korktum

Bulaşık makinesi yerleştirmek risk mi sizce?
canım ben yaptım evde zaten tektim kendi işimi kendim yaptım bulaşık makines yerlestırmekte dahil..Zaten normal hayatınıza dönün demişlerdi tabi kova taşımak bıyere uzanmak gıbı şeylerı yapmadım bide hemen banyo yapmamıstım transferden 4.veya 5.gun sonrasıydı ilk banyom

canım ben yaptım evde zaten tektim kendi işimi kendim yaptım bulaşık makines yerlestırmekte dahil..Zaten normal hayatınıza dönün demişlerdi tabi kova taşımak bıyere uzanmak gıbı şeylerı yapmadım bide hemen banyo yapmamıstım transferden 4.veya 5.gun sonrasıydı ilk banyom
Çok teşekkür ederim ben tek değilim annemlerde kalıyorum ama annem yaşlı bir şey yaptırmıyorlar ben de bari bulaşıkları dizeyim dedim korktum yaparken ama anneme de çok koyamadım . Çok sağolun bilgilendirdiğiniz için rahatladım biraz

Bulaşık makinesi yerleştirmek risk mi sizce?
Eğer coK eğiliyorsan, dolap raflarına uzanıyorsan yerleştirirken; embriyonun tutunmaya çalıştığı ilk günler icin belki biraz riskli olabilir , kesin bilgi değil tabii bunlar.yaptiysan da sakin stres yapma olacağı varsa her türlü oluyor.bizim bu yaptiklarimiz içimizi rahatlatmak icin tedbirler.

Eğer coK eğiliyorsan, dolap raflarına uzanıyorsan yerleştirirken; embriyonun tutunmaya çalıştığı ilk günler icin belki biraz riskli olabilir , kesin bilgi değil tabii bunlar.yaptiysan da sakin stres yapma olacağı varsa her türlü oluyor.bizim bu yaptiklarimiz içimizi rahatlatmak icin tedbirler.
Yok ya dolaplara yerleştirmedim sadece üç tane tabağı makineye yerleştirdim o kadar aslında. Dolaplara uzanmıyorum zaten ailem bırakmıyor

Çok teşekkür ederim ben tek değilim annemlerde kalıyorum ama annem yaşlı bir şey yaptırmıyorlar ben de bari bulaşıkları dizeyim dedim korktum yaparken ama anneme de çok koyamadım . Çok sağolun bilgilendirdiğiniz için rahatladım biraz
ben yaptım canım rahat ol kasmadım kendimi kısıtlamadım bu daha onemlı tutunacak embrıyo transfer gunu ya da 1gün sonrası tutunuyormus zaten..kendini yine de fazla yorma tabi..hergün yürüyüş yapmıstım ben mesela..rahme kan akışı gitmesi için..evi silmedim ama süpürmedim de ilk 5-6gun falandır ama yatakta topladım makınede boşalttım yerlestırdım de inşallah bebeğin seninledir🤲🧿

ben yaptım canım rahat ol kasmadım kendimi kısıtlamadım bu daha onemlı tutunacak embrıyo transfer gunu ya da 1gün sonrası tutunuyormus zaten..kendini yine de fazla yorma tabi..hergün yürüyüş yapmıstım ben mesela..rahme kan akışı gitmesi için..evi silmedim ama süpürmedim de ilk 5-6gun falandır ama yatakta topladım makınede boşalttım yerlestırdım de inşallah bebeğin seninledir🤲🧿
İnşallah beni rahatlattınız çok teşekkür ederim

Back