- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.921
Amin.canim :))Bende habire ne muradınız varsa versin demişim dilenci gibi ama versin yani allah rn iyisini en güzelini diymi canım aaaa ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin.canim :))Bende habire ne muradınız varsa versin demişim dilenci gibi ama versin yani allah rn iyisini en güzelini diymi canım aaaa ❤
Biz senle ayni gun transfer olduk sanirim, 8 ekim dimi? Ben sehir dışında transfer oldugum icin doktorum 3 gun yat dönme dedi. 2 gundur yatiyorum sıkıntıdan çatladım birde bende hic bisi yoK sanki transfer olmamis gibiyim. Maydanoz yedim bu arada.Bende evin içinde yürüyorum genelde oturuyorum yatıyorum, ama belim sırtım ağrıdı, ufak tefek getir götür işleri yapıyorum.. ama doktorum hareket et her şey serbest dedi, yani ilişki deniz yürüyüş vs abartmadıkça istediğini ye iç dedi . Tuınmaya etkisi olmaz dedi Ben o kadar rahat olamıyorum☺ Bir de saraçoğlunun videosunda turşu sirke çiğ süt ürünleri maydanoz nane yasak diyordu siz tüketiyor musunuz sirke turşu vs
Bugün 7.günümDikkat et yinede canım kaçıncı günün senin
He yok ya öyle kendimi çok parçalamiyorum yüzeysel süpürdüm sayilir. Bana rahatsızlık ve yorgunluk hissi vermedenYapmayın kızlar süpürge falan arkadasmin normal yolla olmasna ragmen bebegi supurge tutunca agrisi baslamsti doktor ozellikle supurge yapmasini yasakladi esi yapti 9 ay boyunca...o yuzden canm yapma esin yardmci olsun su surecte
Yinede supuegeyi yapmsa sen tutus acisindan falan tehlikeli ilk aylarda en azndanHe yok ya öyle kendimi çok parçalamiyorum yüzeysel süpürdüm sayilir. Bana rahatsızlık ve yorgunluk hissi vermeden
Bisey olmaz canim dikkat et yeme bi sure o tarz seyler duzene girerKizlar ben kabiz olmayim diye kefiri fazla abarttim galiba. Sabahtan beri ucuncu kez wc ye gidiyorm kabak cekirdegi ve ananas cok yiyorum ondan mi oldu acaba
Bende şehir dışında oldum canım 2 saatlik yoldu klinikte kalmadım hiç , genelde uzanıyorum ama sağa sola dönüyorum ya oturup kalkarken falan rahat edemiyorum bazen .. evde yürüyorum ama genelde uzanıyorum. Bugün biraz dersim vardı otumak zorunda kaldım bir kaç saatBiz senle ayni gun transfer olduk sanirim, 8 ekim dimi? Ben sehir dışında transfer oldugum icin doktorum 3 gun yat dönme dedi. 2 gundur yatiyorum sıkıntıdan çatladım birde bende hic bisi yoK sanki transfer olmamis gibiyim. Maydanoz yedim bu arada.
Evett ara verdim herseyye bagirsaklarim cok calisiyor halsizlik basladi. Sicak su torbasi koydum ayaklarima. Bu progestan hormonu da beni etkliyo sanirimBiraz abarti olmus galiba bence sabahlari ya kayisi ya zeytinyagi ya da kefir. Varsin 1 gun yapma 2. Gun yap
Ayyy hem de ne yedim kabak cekirdegi gidip gelip de ananas yedim hepCok fazla yeme canm zatn kabak cekirdegide fazla yiyince ishal yapar... ishalde vucudumuz cok sivi kaybediyor 2 lt su iciyosan 3 icmeye calis arttr suyu kuzum
Ben mercimek corbasinin icine bastim kuru naneyiBende evin içinde yürüyorum genelde oturuyorum yatıyorum, ama belim sırtım ağrıdı, ufak tefek getir götür işleri yapıyorum.. ama doktorum hareket et her şey serbest dedi, yani ilişki deniz yürüyüş vs abartmadıkça istediğini ye iç dedi . Tuınmaya etkisi olmaz dedi Ben o kadar rahat olamıyorum☺ Bir de saraçoğlunun videosunda turşu sirke çiğ süt ürünleri maydanoz nane yasak diyordu siz tüketiyor musunuz sirke turşu vs
Dokturmm 12. Gün kan ver dedi canım ben salı ginü vericem amaSuoz senin transferin benden bir gün sonrayda sanırım. Normalde test günün ne zaman senin?
Benim 3.5 saatlik yol, 1 saat filan yattim klinikte sonra otele geçtik. Oturmaktan da bisi olmaz artik benceBende şehir dışında oldum canım 2 saatlik yoldu klinikte kalmadım hiç , genelde uzanıyorum ama sağa sola dönüyorum ya oturup kalkarken falan rahat edemiyorum bazen .. evde yürüyorum ama genelde uzanıyorum. Bugün biraz dersim vardı otumak zorunda kaldım bir kaç saat
5 kat 90 basamak saydım ona göre soracağım insanın evi gibisi yok ya riske atmamak için hayır derse mecbur gideceğim napimCanim benim dr merdiven cikabilirsin dedi ama ben senin yerinde olsam yine de riske atmamak icin annemde kalirdim. Ama sen bilirsin tabi. Ya da tek tek cok yorulmadan cikarsin dinlene dinlene
Bende pazartesi sağlık ocaginda tüm kan tahlillerimi yaptiracağim. İlerlerse gebelik lazim çünkü.Dokturmm 12. Gün kan ver dedi canım ben salı ginü vericem ama
Darısı başıma inşallah bakalımBende pazartesi sağlık ocaginda tüm kan tahlillerimi yaptiracağim. İlerlerse gebelik lazim çünkü.
Bende de aynı mercimek çorbası+bol nane kısıtlamıyorum o kadar çok azar azar yiyorum , YouTube da videoları izliyorum transfer sonrası beslenme tavsiyeler vs, her kafadan bir ses farklı yorumlar.. Allah nasip ettiyse olur her şekildeBen mercimek corbasinin icine bastim kuru naneyi
Çok mantıklıymış benım doktorm hiç söylemiyor böyle testleriYumrta toplamaya gittigimde anestezi verilmisken o da yapıldı...suruntu gibi bir sey almışlar 10 gunde çıktı sonuç..
Ya evet benim de kalcam cok kotu pazar gunu sadece 1 ampul progestan yaptirmistim hala gecmedi. Kocaman bir yumru var. O yuzden dumduz yatamiyorum hep yan yatiyorum arada mutfaga gidiyorum evin icinde dolasiyorum. Yanlis mi yapiyorumBende de aynı mercimek çorbası+bol nane kısıtlamıyorum o kadar çok azar azar yiyorum , YouTube da videoları izliyorum transfer sonrası beslenme tavsiyeler vs, her kafadan bir ses farklı yorumlar.. Allah nasip ettiyse olur her şekilde ☺
Ne tahlili yapıyorlar ?Bende pazartesi sağlık ocaginda tüm kan tahlillerimi yaptiracağim. İlerlerse gebelik lazim çünkü.