- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.712
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.881
Evet gün kurusu daha etkili diğerine göre doğru biliyorsun canmOyle biliyorum canim yanlista olabilir tabiki ama tecrubeyle sabit ben bununla.yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gün kurusu daha etkili diğerine göre doğru biliyorsun canmOyle biliyorum canim yanlista olabilir tabiki ama tecrubeyle sabit ben bununla.yaptim
Tesekkurler canım bunlara dikkat ederimDiğerleri zaten sarartılıyor külürtlü falan oluyor yemeyin, kuru erik , aç karna salatalık, zeytinyağı,üzerine bol su kefir falan da iyi geliyor..
Ben de hiçbir belirti yokMerhaba pozitifi gören arkadaşlar günleriniz nasıl geçti ağrınız sızınız lekelnemeleriniz oldumu
Bende de bugün 3.günümBen de hiçbir belirti yok
Zaten belirtiler ilaçlardan kaynaklı oluyormus şimdi hemen çıkmazmış belirtiler ben öyle biliyorum gerçi deneyimli arkadaşlar daha iyi bilirBende de bugün 3.günüm
Bu rahim kasılma konusunu bir you tube videosunda da izlemiştim. Çok aşırı sıkışık gidince hasta kendini kastığı için transfer daha da zorlayıcı olabilir diyordu. (Bunu diyende daha önce birkaç kez tedavi görmüş ve evlat sahibi olmuş bir kişi, yani tamamen tecrübesine dayanarak söylüyordu.) Sanırım ben bu yüzden çok sıkışık gitmiycemBence idrarı tutarken rahim kaslyo yoksa benm hep a kalite 5. Gün embryolarydi herşey mükkemmel diodu doktor ama bu idrarı tutma beni mahvedio başka bi yolu yok mudur bunun
Doktorumda öle dedi ağrın kanamam bel ağrın göğüs şişmesi olabilir bunlar normal dediZaten belirtiler ilaçlardan kaynaklı oluyormus şimdi hemen çıkmazmış belirtiler ben öyle biliyorum gerçi deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir
Bugun 5 km yol yurudum biraz abarttim sanirim bundan beri yatiyorum simdi insallah hepimizin ki tutuncakTutunuyodur bebisin canım sen bol bol dinlen yorma kendini
Arada belim ağrır gibi oldu o kadar. Evi falan süpürdüm sildim baya baya:))Merhaba pozitifi gören arkadaşlar günleriniz nasıl geçti ağrınız sızınız lekelnemeleriniz oldumu
Dikkat et yinede canım kaçıncı günün seninArada belim ağrır gibi oldu o kadar. Evi falan süpürdüm sildim baya baya:))
Kefiri günde 1 bardak tüketmen yeterli bence zaten fazlasıyla sıvı aldığın için onu 1 bardak tüketmek yeterli bence WC de normal abarttıgın içindir kötü düşünmeKizlar ben kabiz olmayim diye kefiri fazla abarttim galiba. Sabahtan beri ucuncu kez wc ye gidiyorm kabak cekirdegi ve ananas cok yiyorum ondan mi oldu acaba
Doktorumda öle dedi ağrın kanamam bel ağrın göğüs şişmesi olabilir bunlar normal dediZaten belirtiler ilaçlardan kaynaklı oluyormus şimdi hemen çıkmazmış belirtiler ben öyle biliyorum gerçi deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir
Korkudan ne bulduysam ictim haklisin bi sure sadece su iceyimKefiri günde 1 bardak tüketmen yeterli bence zaten fazlasıyla sıvı aldığın için onu 1 bardak tüketmek yeterli bence WC de normal abarttıgın içindir kötü düşünme
Canim benim dr merdiven cikabilirsin dedi ama ben senin yerinde olsam yine de riske atmamak icin annemde kalirdim. Ama sen bilirsin tabi. Ya da tek tek cok yorulmadan cikarsin dinlene dinleneKızlar bisey sorucam benim ev asansörsüz ve ben 5 katta oturuyorum çıkmamda bi sakınca olur mu transfer günü eşime kalırsa anneme yada annesine gideceğim riske atmamak için
Gerçekten en zoru beklemek iğnenin acısını bile unutuyorumArada belim ağrır gibi oldu o kadar. Evi falan süpürdüm sildim baya baya:))
Test yaptinmi canimArkadaşlar merhaba bende 3 ekim 5.gün transferi yaptırdım inşallah ve test yaaptırmada aceleci davrananlardanım