- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.901
Kizlar transferi 21inden sonra olan yookmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten mi yapmayin bence bosverinArada belim ağrır gibi oldu o kadar. Evi falan süpürdüm sildim baya baya:))
Bence bunu en iyi doktoruna sor o ne derse onu yapKızlar bisey sorucam benim ev asansörsüz ve ben 5 katta oturuyorum çıkmamda bi sakınca olur mu transfer günü eşime kalırsa anneme yada annesine gideceğim riske atmamak için
Evet haptım 5.gün erken gebelikte net iki çizgi çıktı dün yani 6.gün de kan verdim 45.75 çıktuTest yaptinmi canim
Harikaaaaaaa çok sevindim kendi hamile kalmış gibi lütfen umut ol bana da çok ihtiyacım var belirtin falan varmuEvet haptım 5.gün erken gebelikte net iki çizgi çıktı dün yani 6.gün de kan verdim 45.75 çıktu
Biraz abarti olmus galiba bence sabahlari ya kayisi ya zeytinyagi ya da kefir. Varsin 1 gun yapma 2. Gun yapKizlar ben kabiz olmayim diye kefiri fazla abarttim galiba. Sabahtan beri ucuncu kez wc ye gidiyorm kabak cekirdegi ve ananas cok yiyorum ondan mi oldu acaba
Hayırlı olsunEvet haptım 5.gün erken gebelikte net iki çizgi çıktı dün yani 6.gün de kan verdim 45.75 çıktu
İnan hiç belirtim yok. Çok teşekkür ediyorum sevindin için umarım sende istediğine kavuşursun senin durumun ne?Harikaaaaaaa çok sevindim kendi hamile kalmış gibi lütfen umut ol bana da çok ihtiyacım var belirtin falan varmu
Aaa cok yurumussun az az yürümeye çalış canm bak yorulmussunda bebise yardmcı ol sana tutunması icinBugun 5 km yol yurudum biraz abarttim sanirim bundan beri yatiyorum simdi insallah hepimizin ki tutuncak
Teşekkür ediyorum darısı bekleyenlerin başına inşallahHayırlı olsun ❤
Gerçekten ya Allahım seni sevindirdi bizlerde sevinirsin inşallah. Bende 7 ekimde 5.gün embriyosu çift transfer oldum. Bugün 3.günüm ama hiç belittim yok.İnan hiç belirtim yok. Çok teşekkür ediyorum sevindin için umarım sende istediğine kavuşursun senin durumun ne?
Yapmayın kızlar süpürge falan arkadasmin normal yolla olmasna ragmen bebegi supurge tutunca agrisi baslamsti doktor ozellikle supurge yapmasini yasakladi esi yapti 9 ay boyunca...o yuzden canm yapma esin yardmci olsun su surecteArada belim ağrır gibi oldu o kadar. Evi falan süpürdüm sildim baya baya:))
Cok fazla yeme canm zatn kabak cekirdegide fazla yiyince ishal yapar... ishalde vucudumuz cok sivi kaybediyor 2 lt su iciyosan 3 icmeye calis arttr suyu kuzumKizlar ben kabiz olmayim diye kefiri fazla abarttim galiba. Sabahtan beri ucuncu kez wc ye gidiyorm kabak cekirdegi ve ananas cok yiyorum ondan mi oldu acaba
Amiin inşallah sevindirir gerçekten güzel bir his bekleyiş ama rahat olmak lazım bence tamam ne kadar zor olsada öyle yada böyle geçiyor günler sıkma canımı Rabbim gönlüne göre versin ve gerçekten dinleme kendini dinledikçe kendinde bişey bulursun kafanın rahat olması lazım herşey AllahtanGerçekten ya Allahım seni sevindirdi bizlerde sevinirsin inşallah. Bende 7 ekimde 5.gün embriyosu çift transfer oldum. Bugün 3.günüm ama hiç belittim yok.
Allah saglıkla kucağına almayi nasip etsin insallahEvet haptım 5.gün erken gebelikte net iki çizgi çıktı dün yani 6.gün de kan verdim 45.75 çıktu
Evet haklısın canım insallah güzel haberi sana da yazarım umarım.Amiin inşallah sevindirir gerçekten güzel bir his bekleyiş ama rahat olmak lazım bence tamam ne kadar zor olsada öyle yada böyle geçiyor günler sıkma canımı Rabbim gönlüne göre versin ve gerçekten dinleme kendini dinledikçe kendinde bişey bulursun kafanın rahat olması lazım herşey Allahtan
Amin inşallah canım allah büyük veren de o alanda o olcaktır tabiki dileğimiz sağlıkla herkesin hepimizin kucagına alması rabbim hepimizin muradını versinAllah saglıkla kucağına almayi nasip etsin insallah
İnşallah canım bekliyorum en hayırlı haberlerini inşallah rabbim muradını versinEvet haklısın canım insallah güzel haberi sana da yazarım umarım.
Aaa tursu maydanoz nane niye yasak ki en sevdiklerim tiroid nedeniyle denz urunleride yiyemiyorum ne yicem saşkınımBende evin içinde yürüyorum genelde oturuyorum yatıyorum, ama belim sırtım ağrıdı, ufak tefek getir götür işleri yapıyorum.. ama doktorum hareket et her şey serbest dedi, yani ilişki deniz yürüyüş vs abartmadıkça istediğini ye iç dedi . Tuınmaya etkisi olmaz dedi Ben o kadar rahat olamıyorum☺ Bir de saraçoğlunun videosunda turşu sirke çiğ süt ürünleri maydanoz nane yasak diyordu siz tüketiyor musunuz sirke turşu vs