- 12 Mart 2019
- 14.815
- 34.209
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.781
Evet canim cok sukur esim bol bol getiriyo arabayla virusten dolayi cok sık gorusemiyoruz en son 1 bucuk ay once gorusmustukHmm anladım kuzum olsun çok da uzak değilmiş.
Doğrudur kuzum . Benimde arkadaşlarım aradı sana gelcez diye. Bir an yok diyemedim. Tamam da demedim onları kırmadan söylemem lazım bakalım. Bende korkuyorum kimseye gitmiyorum annemden baskaEvet canim cok sukur esim bol bol getiriyo arabayla virusten dolayi cok sık gorusemiyoruz en son 1 bucuk ay once gorusmustuk
Bencede gitme canim kimde olacagi belli olmuyo malesefDoğrudur kuzum . Benimde arkadaşlarım aradı sana gelcez diye. Bir an yok diyemedim. Tamam da demedim onları kırmadan söylemem lazım bakalım. Bende korkuyorum kimseye gitmiyorum annemden baska
Kız yeme ben hiç kilo almamışım doktor aferin güzel kontrol et ki doğumun güzel olsun dedi pandemiden dışarı çıkamıyoruz hareket fazla yok çok dikkat ediyrm birgün tatlı yediysem üç dört gün kontrollü yiyorum ki dengeye sokuyorum yoksa alıp başını gidecek kiloBen çok sağlıksız besleniyorum bacı ne yapcam bilmiyorum Yine tatlıya dadandim
Off offf ben 65kilo olmuşum 63le hamile kalmıştım. Bak suan senin kilo almamani çok kıskandımKız yeme ben hiç kilo almamışım doktor aferin güzel kontrol et ki doğumun güzel olsun dedi pandemiden dışarı çıkamıyoruz hareket fazla yok çok dikkat ediyrm birgün tatlı yediysem üç dört gün kontrollü yiyorum ki dengeye sokuyorum yoksa alıp başını gidecek kilo
Kilo aldın mı kuzum sen. Valla çok rahatsız oldum okadar yedim kiBende carsamba bi yavrumu gorim ozaman baslarm
Almism annem yuzun bile sismis diyoKilo aldın mı kuzum sen. Valla çok rahatsız oldum okadar yedim kiHala aklımda biseyler var. Alışkanlık oldu resmen. Suanki halim benim oğlumda 6 aylık hamileydim
Kiz o zaten beyaz ekmek filan yiyemiyo rahatsizya bide sekeri yukseliyo diye tatlida yiyemiyo sebze yemekten kilo almaz zayiflar
Kiz o zaten beyaz ekmek filan yiyemiyo rahatsizya bide sekeri yukseliyo diye tatlida yiyemiyo sebze yemekten kilo almaz zayiflar
Hic sevmem@Yasnaz kizz benimde canım ekşi ekmek istediBeyaz ekmekten iyidir gene. Yarın almayı düşünüyorum. Eğer yakınlarda bulamazsam kendim yapacağım insaAllah
Yaaa benim de canım bi istedikiHic sevmem
Alda ye afiyet olsunYaaa benim de canım bi istedikiNormal de arayacağım bişey degildi.
Kız 4 te kalkiyrm siyah zeytinle süt iciyrm yatiyrm sonra ama patates makarna falan yemiyorm
Canım arkadaşım yolundan gideceğimKız 4 te kalkiyrm siyah zeytinle süt iciyrm yatiyrm sonra ama patates makarna falan yemiyorm
Sabah çok güzel yiyrm ama arada acıkınca yulafli yoğurt yiyrm üzerine bal çok tok tutuyorCanım arkadaşım yolundan gideceğimŞimdi sabah kahvaltısında ne yiyeceğiz
Sabaha insaAllah çok güzel bir tabak hazırlayacağım. Yumurta peynir zeytin domates salatalık şuan aklıma gelenlerSabah çok güzel yiyrm ama arada acıkınca yulafli yoğurt yiyrm üzerine bal çok tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?