EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Evet canim cok sukur esim bol bol getiriyo arabayla virusten dolayi cok sık gorusemiyoruz en son 1 bucuk ay once gorusmustuk
Doğrudur kuzum . Benimde arkadaşlarım aradı sana gelcez diye. Bir an yok diyemedim. Tamam da demedim onları kırmadan söylemem lazım bakalım. Bende korkuyorum kimseye gitmiyorum annemden baska

Ben çok sağlıksız besleniyorum bacı ne yapcam bilmiyorum Yine tatlıya dadandim
Kız yeme ben hiç kilo almamışım doktor aferin güzel kontrol et ki doğumun güzel olsun dedi pandemiden dışarı çıkamıyoruz hareket fazla yok çok dikkat ediyrm birgün tatlı yediysem üç dört gün kontrollü yiyorum ki dengeye sokuyorum yoksa alıp başını gidecek kilo

Reactions: Z P
Off offf ben 65kilo olmuşum 63le hamile kalmıştım. Bak suan senin kilo almamani çok kıskandım Sen görürsün yarın Bak nasıl düzene sokuyorum

Bencede gitme canim kimde olacagi belli olmuyo malesef
Evet kuzum hadi normal insanlara bulassa ilaç icebiliyorlar. Biz içemiyoruz. Dikkat etmekte fayda var. Yarından itibaren sağlıklı beslenmeye calisicam Ne yersem kalorisini hesaplicam A Arkara ne demek kilo almamış hiç. Çok gıcık oldum

Kiz o zaten beyaz ekmek filan yiyemiyo rahatsizya bide sekeri yukseliyo diye tatlida yiyemiyo sebze yemekten kilo almaz zayiflar
Off en güzeli valla ya. Ben bu gidişle 90 la giderim doğuma Hayır tabiki bebek iyi olsun önemli değilde. Midemde yer kalkicam kadar yemekte nerden çıktı

@Yasnaz kizz benimde canım ekşi ekmek istedi Beyaz ekmekten iyidir gene. Yarın almayı düşünüyorum. Eğer yakınlarda bulamazsam kendim yapacağım insaAllah

Sabah çok güzel yiyrm ama arada acıkınca yulafli yoğurt yiyrm üzerine bal çok tok tutuyor
Sabaha insaAllah çok güzel bir tabak hazırlayacağım. Yumurta peynir zeytin domates salatalık şuan aklıma gelenler Ekmeği ne yiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…