- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.801
Bak nasıl biliyor beni aynen kızlar yoksa iğne yiyecem korkudan hepsi yoksa neler istiyor cnm tombik dönere taktım bu ara bir kere ısırıyorm eşim yiyor kalanı ve adam durmadan kilo alıyor doktr eşime dedi siz kilo almisizsinizKiz o zaten beyaz ekmek filan yiyemiyo rahatsizya bide sekeri yukseliyo diye tatlida yiyemiyo sebze yemekten kilo almaz zayiflar
Karabuğdayli ekmek cnm bir dilim nasıl tok tutuyor beyaz olunca yemeye doymuyrmSabaha insaAllah çok güzel bir tabak hazırlayacağım. Yumurta peynir zeytin domates salatalık şuan aklıma gelenlerEkmeği ne yiyorsun canım
Allah im. Yarın ilk isim tombik döner almakBak nasıl biliyor beni aynen kızlar yoksa iğne yiyecem korkudan hepsi yoksa neler istiyor cnm tombik dönere taktım bu ara bir kere ısırıyorm eşim yiyor kalanı ve adam durmadan kilo alıyor doktr eşime dedi siz kilo almisizsiniz
Fırıncılar dan mi aliyosun canım. Beyaz ekmekde ben tıkanıyorum. Beni çok rahatsız ediyor. Mideme taş gibi oturmasına rağmen yemektende vazgecemiyorumKarabuğdayli ekmek cnm bir dilim nasıl tok tutuyor beyaz olunca yemeye doymuyrm
Ama kaliteli yer olmayacak pis yerler varya full mayonez koyan orayı istiyrm ben eşimde diyo kafayı mı yedin yaAllah im. Yarın ilk isim tombik döner almakKız insan her okuduğunu istermi canı. Yok valla benim nefsim çok kötü
Aynen cnm bulamazsam çok tahıllı aliyrm en kötü çavdar lifte var hemFırıncılar dan mi aliyosun canım. Beyaz ekmekde ben tıkanıyorum. Beni çok rahatsız ediyor. Mideme taş gibi oturmasına rağmen yemektende vazgecemiyorum
Ama kaliteli yer olmayacak pis yerler varya full mayonez koyan orayı istiyrm ben eşimde diyo kafayı mı yedin ya
En yakın şok var bize bimle. Oralarda bulabilirmiyim acabaAynen cnm bulamazsam çok tahıllı aliyrm en kötü çavdar lifte var hem
Var orda bende bazen ordan aliyrm hafta sonu pandemiden dolayı çıkamiyrmEn yakın şok var bize bimle. Oralarda bulabilirmiyim acaba
Yarim ye bari nefsini körelt canimBak nasıl biliyor beni aynen kızlar yoksa iğne yiyecem korkudan hepsi yoksa neler istiyor cnm tombik dönere taktım bu ara bir kere ısırıyorm eşim yiyor kalanı ve adam durmadan kilo alıyor doktr eşime dedi siz kilo almisizsiniz
Var orda bende bazen ordan aliyrm hafta sonu pandemiden dolayı çıkamiyrm
Öyle yapiyrm aldiriyorum bir kere ısırıp birakiyrm şok olunacak bir durum ben nefsime ilk defa sahip cikiyrmYarim ye bari nefsini körelt canim
Eee cikis sebebin guzel onun icinÖyle yapiyrm aldiriyorum bir kere ısırıp birakiyrm şok olunacak bir durum ben nefsime ilk defa sahip cikiyrm
Doktora sordum pandemiden dışarı cikmiyrm ne yapayım diye pilates önerdi dedim birşey olurmu 3 ayı gectin birşey olmaz küçük hareketler yap çokta öyle hamileyim diye yatma dediTamam canim bakayım bı. Bize fırınlar biraz uzak yürüme mesafesi ama çok üşeniyorum gitmeye
Ben nasıl sahip olucam yaaÖyle yapiyrm aldiriyorum bir kere ısırıp birakiyrm şok olunacak bir durum ben nefsime ilk defa sahip cikiyrm
Ya benm hafta gene değişti 12 yi yeni doldurmusum ilaçları erken bırakmış oldum doktor beni neden aramadın makinaya göre haftalığı belirliyoruz adetine göre bakarız ama ultrason ne derse o dedi ikili teste 12 hafta çıktıEee cikis sebebin guzel onun icin
Aa evet ya aslında hamilelerin yapacağı videolar vardır onu izlemek lazım. Bende oğlumun peşindeyim ama yinede hep oturuyorum harekette etsem yediklerimi anca 10 saat yurumem lazımDoktora sordum pandemiden dışarı cikmiyrm ne yapayım diye pilates önerdi dedim birşey olurmu 3 ayı gectin birşey olmaz küçük hareketler yap çokta öyle hamileyim diye yatma dedi
Bacak arası hareketleri yap dedi doğumun rahat olsun dediAa evet ya aslında hamilelerin yapacağı videolar vardır onu izlemek lazım. Bende oğlumun peşindeyim ama yinede hep oturuyorum harekette etsem yediklerimi anca 10 saat yurumem lazım
Benim gerçi sezeryan da yinede fazla kilo almamak için yapmak istiyorum. Beyaz ekmek pek aramazdim ben bu aralar yiyeli kabız oluyorum ve kasıklarımin agridiginj hissettim. Cinsel ilişkide doğumu kolaylaştırıyormus. Biraz zaman geçsin bence denemelisin eğer ki normal doğum düşünüyorsanBacak arası hareketleri yap dedi doğumun rahat olsun dedi
Kız bende dolabın başındayim sürekli bakiyrm annem nasıl gülüyor diyrm birşey istiyor cnm annem diyo pırasa var isitayimmi ayy diyorum kalsın yemiyrmBen nasıl sahip olucam yaamidem ağzımda hala ne yesem diye bakıyorum. Kaç kere buzdolabını açıp kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?