- 28 Şubat 2020
- 692
- 965
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.761
Amin canim insAllaaahGunaydinn canimmAminn güzel günler görelim hep Çok şükür seninle aynı gün gidiyoruz
Hadi güzel haberlerle gel insaAllahAmin canim insAllaaah
Evet seninle ayni gidiyor bizim cocuklar
Sali gunu doktorum var heyecan dorukta
Ay evet sen deyince baktim normalde adetin 4. Gunu filan olmasi lazimmisAdet zamanın olabilir mi kuzum. Geçen benim de sizliyordu 2gun sürdü geçti. Genelde adetten önce sizlardi benim
2 gun kaldiii28 gün kalmış kontrole
sabah namazında gidersin tabi carsamba günü. O gunu saymayalim bencede2 gun kaldiiicarsambayi saymayinca 2
Ay evet sen deyince baktim normalde adetin 4. Gunu filan olmasi lazimmis
Malesef sabah namazi gidemicemsabah namazında gidersin tabi carsamba günü. O gunu saymayalim bencede
Nasıl üzgünüm şuanMalesef sabah namazi gidemicemrandevum 14.40 ta ilk defa en gec randevuma gidicem
Hic sorma bendeNasıl üzgünüm şuan
Hic sorma bende
Amin canim insAllaaahHadi güzel haberlerle gel insaAllahBenim daha çok var
Ayy bende cok sagliksiz besleniyorum malesefBen çok sağlıksız besleniyorum bacı ne yapcam bilmiyorum Yine tatlıya dadandim
Hee bende cok sagliksiz besleniyorm annemde kaliyorum 2 gundur ne kizartmalar hamurlar yedim sormaBen çok sağlıksız besleniyorum bacı ne yapcam bilmiyorum Yine tatlıya dadandim
Hee bende cok sagliksiz besleniyorm annemde kaliyorum 2 gundur ne kizartmalar hamurlar yedim sorma
Bende eve gidince sokarm belkivalla sabahın köründe yazdim anneme poğaça yap diye bide yan binamda. Ben evde kahvaltı yapıp bide orda gidip yiyorum Ama yarından itibaren düzene sokcam bu yeme işini. Bu böyle olmaz
Anladım canım sağlık olsun da tüydür alınır diyorum artıkBenim önceki hamileliğim normal olmuştu tüylenme vardı. Bu tupbebek ile oldu yine çıkıyor tek tük hormonla alakası yoktur bence. Bildiğim kadariyla prolaktin hormonu yani süt hormonu yapıyor tüylenmeyi
Araba mesafesi 15 dakka canim yuruyerek gidemezsinAnnen uzaktami oturuyor
Hmm anladım kuzum olsun çok da uzak değilmiş.Araba mesafesi 15 dakka canim yuruyerek gidemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?