• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kiz o zaten beyaz ekmek filan yiyemiyo rahatsizya bide sekeri yukseliyo diye tatlida yiyemiyo sebze yemekten kilo almaz zayiflar 😂
Bak nasıl biliyor beni aynen kızlar yoksa iğne yiyecem korkudan hepsi yoksa neler istiyor cnm tombik dönere taktım bu ara bir kere ısırıyorm eşim yiyor kalanı ve adam durmadan kilo alıyor doktr eşime dedi siz kilo almisizsiniz 😆😆😆

Bak nasıl biliyor beni aynen kızlar yoksa iğne yiyecem korkudan hepsi yoksa neler istiyor cnm tombik dönere taktım bu ara bir kere ısırıyorm eşim yiyor kalanı ve adam durmadan kilo alıyor doktr eşime dedi siz kilo almisizsiniz 😆😆😆
Allah im. Yarın ilk isim tombik döner almak 😂😂Kız insan her okuduğunu istermi canı. Yok valla benim nefsim çok kötü

Karabuğdayli ekmek cnm bir dilim nasıl tok tutuyor beyaz olunca yemeye doymuyrm
Fırıncılar dan mi aliyosun canım. Beyaz ekmekde ben tıkanıyorum. Beni çok rahatsız ediyor. Mideme taş gibi oturmasına rağmen yemektende vazgecemiyorum🤦

Doktora sordum pandemiden dışarı cikmiyrm ne yapayım diye pilates önerdi dedim birşey olurmu 3 ayı gectin birşey olmaz küçük hareketler yap çokta öyle hamileyim diye yatma dedi
Aa evet ya aslında hamilelerin yapacağı videolar vardır onu izlemek lazım. Bende oğlumun peşindeyim ama yinede hep oturuyorum harekette etsem yediklerimi anca 10 saat yurumem lazım😂

Bacak arası hareketleri yap dedi doğumun rahat olsun dedi
Benim gerçi sezeryan da yinede fazla kilo almamak için yapmak istiyorum. Beyaz ekmek pek aramazdim ben bu aralar yiyeli kabız oluyorum ve kasıklarımin agridiginj hissettim. Cinsel ilişkide doğumu kolaylaştırıyormus. Biraz zaman geçsin bence denemelisin eğer ki normal doğum düşünüyorsan

Back