- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.741
bizim de cinsiyet belli oldu çok büyük ihtimal kızım oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy masAllah ne guzel bi haberbizim de cinsiyet belli oldu çok büyük ihtimal kızım oluyor
Heralde kız senesi masaAllah herkesin kızı oluyor Hadi bakalım bundan sonrasi güzel geçer artık. Cinayetten sonra hızlı geçiyor. Çünkü hayaller belli alcaklarimiz belli. Araştırmalar belli oluyorbizim de cinsiyet belli oldu çok büyük ihtimal kızım oluyor
Çok şükür o zamanIkinci denemede olumlu sonuc aldim cok sukur cektigimiz eziyetlere degdi
Aynı benimkide öyleydi çok net resim vermedi hiç MasaAllah kuzularaKızlar ikili testi yaptırdım kan 5 gün sonra çıkacak ultrasonda bakıldı birşey çıkmadı Allah'a şükür ama hic izinmedi ölçüme kaçtı sürekli ne taraftan baksa ordan kaçti baya bekledik düzgün görüntü için doktor ne yedin böyle ne yapıyor ya anlamadım oynuyo sürekli dedi ense burun falan ölçüsü iyi dedi
Heh sonunda deseydinİyi akşamlar kızlar Bugün kocama çocuğun ultrason kağıdıni gösterdim. Allah im bir ilgi alaka görmeniz lazım Yok erkeğe benziyormus. Ben o bunalmasin diye daha uygun bir hastane bulmustum doğum icin. Yok orası olmaz dedi. Avrasyada yapicam Rabbim nasip ederse. Oğlumu doğurdugum yerde. Eline ayağına iyice baktı. Evlat sevgisi içine işledi sanırım
Kizz valla ya oğlumda hergun arardı Ama o da haklı. Hiç beklemedigi anda ben tüp bebeğe gidiyorum dedim. Daha çok erken dedi ben dinlemedim. Yaa bu evlat sevgisi çok farklı bişey. Oğlumdan sonra başka bir bebek sevemem diyordum. Nasıl severim diyordum ama daha transferi yapmadan önce bile içime bi sevgi düşmüştü. Oğlumla hayatimiz çok güzelleşti. Evimize neşe geldi. Rabbim sizlerede sağ salim kavustursun yavrularınizi ne demek istediğimi anlicaksinizHeh sonunda deseydin
Insallah canim insallah nasip.olur bizlerede yasamakKizz valla ya oğlumda hergun arardı Ama o da haklı. Hiç beklemedigi anda ben tüp bebeğe gidiyorum dedim. Daha çok erken dedi ben dinlemedim. Yaa bu evlat sevgisi çok farklı bişey. Oğlumdan sonra başka bir bebek sevemem diyordum. Nasıl severim diyordum ama daha transferi yapmadan önce bile içime bi sevgi düşmüştü. Oğlumla hayatimiz çok güzelleşti. Evimize neşe geldi. Rabbim sizlerede sağ salim kavustursun yavrularınizi ne demek istediğimi anlicaksiniz
Sen ne yapıyorsun bakalım. Bugün valla ara ara baş ağrım var okadar da su içtim. Banamisin demediInsallah canim insallah nasip.olur bizlerede yasamak
Bende iyim canm ne yapiyim benimde arada bel agrim sag tarafta batma oluyo bide bugun baya gögus agrim oldu. Ah carsamba bi olaydiSen ne yapıyorsun bakalım. Bugün valla ara ara baş ağrım var okadar da su içtim. Banamisin demedi
Oyle ağrılar doğuma kadar oluyor bebeğim. Bazen nerenin ne zaman agridiginj bile anlamıyosun. Kısacası hamilelikte herşeyi görüyor insan. Olur olur hayırlısıyla o günde gelir geçer.Bende iyim canm ne yapiyim benimde arada bel agrim sag tarafta batma oluyo bide bugun baya gögus agrim oldu. Ah carsamba bi olaydi
Benmde belde batma ve kramp var doktora sordum gazdan oluyor o dedi daha bebek yukarı çıkmadı seni rahatsız etmez o gazdır dedi gerçekten gazmisBende iyim canm ne yapiyim benimde arada bel agrim sag tarafta batma oluyo bide bugun baya gögus agrim oldu. Ah carsamba bi olaydi
Benim önceki hamileliğim normal olmuştu tüylenme vardı. Bu tupbebek ile oldu yine çıkıyor tek tük hormonla alakası yoktur bence. Bildiğim kadariyla prolaktin hormonu yani süt hormonu yapıyor tüylenmeyiBenimde göbeğimde tüy yoktu çok tüy çıktı şimdi acaba tüp bebekte ki iğneler mi etki gösterdi anlamadım
Insallah ya valla gogus agrimdan yuruyemiyorm bugun baya agridiOyle ağrılar doğuma kadar oluyor bebeğim. Bazen nerenin ne zaman agridiginj bile anlamıyosun. Kısacası hamilelikte herşeyi görüyor insan. Olur olur hayırlısıyla o günde gelir geçer.
Benim belde sorun yok binde bi agriyo ama rahimde batma cok varBenmde belde batma ve kramp var doktora sordum gazdan oluyor o dedi daha bebek yukarı çıkmadı seni rahatsız etmez o gazdır dedi gerçekten gazmis
Adet zamanın olabilir mi kuzum. Geçen benim de sizliyordu 2gun sürdü geçti. Genelde adetten önce sizlardi benimInsallah ya valla gogus agrimdan yuruyemiyorm bugun baya agridi
Gunaydinn canimm Aminn güzel günler görelim hep Çok şükür seninle aynı gün gidiyoruzKizlar gunaydinnnn
Hayirli ve cok guzel bir pazar gecirelim insAllah
13. haftaya girdik, hamdolsun