• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benim gerçi sezeryan da yinede fazla kilo almamak için yapmak istiyorum. Beyaz ekmek pek aramazdim ben bu aralar yiyeli kabız oluyorum ve kasıklarımin agridiginj hissettim. Cinsel ilişkide doğumu kolaylaştırıyormus. Biraz zaman geçsin bence denemelisin eğer ki normal doğum düşünüyorsan
Allah nasip ederse çok istiyrm zaten hep sancı çektik bide doğum sonrası sancı cekmeyeyim hemen duzeleyim

• Beğen
Reactions: Z P
Ya benm hafta gene değişti 12 yi yeni doldurmusum ilaçları erken bırakmış oldum doktor beni neden aramadın makinaya göre haftalığı belirliyoruz adetine göre bakarız ama ultrason ne derse o dedi ikili teste 12 hafta çıktı
Zaten 12 yi yeni doldurmamismiydin canm kac hafta erken birakmis oldun bi problem olmazki kanaman filan yok ne olucak

Zaten 12 yi yeni doldurmamismiydin canm kac hafta erken birakmis oldun bi problem olmazki kanaman filan yok ne olucak
Doktora gittiğimde de 11+6 dedi ben aslında 12+4 diye hesaplamıştim 5 gün önceden bıraktım ilacı doktor birşey olmaz kanama alanın falan yok ama bana danışmadan birşey yapma dedi çok sancım var ondan olabilir mi dedim hayır dedi ilacı sen 12 hafta kullanıyorsun çoğu 10 da bitiriyor dedi

Allah nasip ederse çok istiyrm zaten hep sancı çektik bide doğum sonrası sancı cekmeyeyim hemen duzeleyim
İnsaAllah canim benim. Bizim normal gebelerden hiç bir farkımız yok. Direk seni sezeryan yonlendiren doktorlari değiştirin. Bence yolunuza normal doğumu teşvik edicek doktorla devam edin. Normal doğum olmasını çok isterdim. Herşey yolundaydı benim ama katlanilmayacak derecede kasintilarim vardı. Bütün vücudum dökülüyordu yara içinde hep kanıyordu yaralarım. Doktor 4 gün daha beklemen gerekiyor normal doğum için dediği zaman 1gub daha bekleseydim olebilirdim kasintidan Allah kimsenin başına vermesin o yüzden eşim kabul etmedi sezeryan oldum ve çok memnun kaldim

Doktora gittiğimde de 11+6 dedi ben aslında 12+4 diye hesaplamıştim 5 gün önceden bıraktım ilacı doktor birşey olmaz kanama alanın falan yok ama bana danışmadan birşey yapma dedi çok sancım var ondan olabilir mi dedim hayır dedi ilacı sen 12 hafta kullanıyorsun çoğu 10 da bitiriyor dedi
Progestan ilacı bende bıraktım 10 haftalıkken. Şuan da kullan dedi ama arada bir kullanirim. Geçen lekelenmem geldi kesedeki eski kanmış mesela kendiliğinden gitti. Progestana gerek kalmadı. Bence telaş etme canim

Kız bende dolabın başındayim sürekli bakiyrm annem nasıl gülüyor diyrm birşey istiyor cnm annem diyo pırasa var isitayimmi ayy diyorum kalsın yemiyrm
Evet benimde ne istediğini bilmiyor canım ama istiyor yani. Ama sen yine kendini iyi frenliyosun sinir bozucu bisey bu 😂😂

İnsaAllah canim benim. Bizim normal gebelerden hiç bir farkımız yok. Direk seni sezeryan yonlendiren doktorlari değiştirin. Bence yolunuza normal doğumu teşvik edicek doktorla devam edin. Normal doğum olmasını çok isterdim. Herşey yolundaydı benim ama katlanilmayacak derecede kasintilarim vardı. Bütün vücudum dökülüyordu yara içinde hep kanıyordu yaralarım. Doktor 4 gün daha beklemen gerekiyor normal doğum için dediği zaman 1gub daha bekleseydim olebilirdim kasintidan Allah kimsenin başına vermesin o yüzden eşim kabul etmedi sezeryan oldum ve çok memnun kaldim
Benm doktorum da o yüzden spor yap ki normal doğum yap dedi Allah nasip ederse normal ins korkmaz da son dk vazgecmezsem

• Beğen
Fitil meğer ne kdr iğrenç birşeymis çok rahatım onu bıraktığım için ama kalçamdaki o iğne şişliği duruyor
O da gider canim zamanla benim hepsi gitti Allahim ne günlerdi ya. Valla dayanamıyordum iğnelere ne kadar hassas olmuş vücudum. Fitil beni bildiğin bayiltiyordu. Kafami sarhoş ediyordu . Simdi okadar uyumuyorum. Oğlum çok erken kalkarsa öğlene uykum geliyor diğer türlü hep uyuyordum ilac yuzunden

Hhaa ben bı geciyrm bı geriden geliyrm 13 u göremedik bir türlü
Daha bende 12+1 bende bir türlü göremedim. Artık 16 haftalara gelmek istiyorum. Zaman geciyorda bu haftalara geçmiyor gibi. Zaten kilom almış başını gitmiş. Biri bana ne kadar çok kilo almışım dicek diye korkuyorum. Suanki karnım 3 aylık oğlumda 6 aylık karnımdi.

O da gider canim zamanla benim hepsi gitti Allahim ne günlerdi ya. Valla dayanamıyordum iğnelere ne kadar hassas olmuş vücudum. Fitil beni bildiğin bayiltiyordu. Kafami sarhoş ediyordu . Simdi okadar uyumuyorum. Oğlum çok erken kalkarsa öğlene uykum geliyor diğer türlü hep uyuyordum ilac yuzunden
Ya ben çok uykusuzum hiç uyumuyrm göz altim hep sis doktor çok bitkinsin dedi böyle olmaz göğüs hastalıklarına git dedi alerji beni mahvetti valla gittik makina aldık dünya para verdik ama inanılmaz güzel uyudum

• Beğen
Daha bende 12+1 bende bir türlü göremedim. Artık 16 haftalara gelmek istiyorum. Zaman geciyorda bu haftalara geçmiyor gibi. Zaten kilom almış başını gitmiş. Biri bana ne kadar çok kilo almışım dicek diye korkuyorum. Suanki karnım 3 aylık oğlumda 6 aylık karnımdi.
Benm karnimda öyle kocaman ya valla gıcık oluyrm

• Beğen
Ya ben çok uykusuzum hiç uyumuyrm göz altim hep sis doktor çok bitkinsin dedi böyle olmaz göğüs hastalıklarına git dedi alerji beni mahvetti valla gittik makina aldık dünya para verdik ama inanılmaz güzel uyudum
Alerjik durumun da çok zor canım Allah yardım etsin. Uykusuzluk insanı mafediyor. Doğum yapınca da uykuyu öyle bı ariyorsunuz ki makine alman çok iyi olmuş kuzum

Benm karnimda öyle kocaman ya valla gıcık oluyrm
Evet insan cidden bı garipsiyor. Çünkü daha bebekleri hissetmiyoruz. Sanki sadece kilo almışız gibi geliyor bize. Ama sen yine dengeli besleniyorsun ne güzel. Bende dikkat edicem sabaha unutmazsam

Back