- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.621
Allah in izniyle biseycik olmaz ama doktoruna danışBisey olcak diye konsantre olamam
Oo bana 1 ay once yasak degil demistide ben yapmadimAllah in izniyle biseycik olmaz ama doktoruna danışSen bana uyma ben doktor olmuşum
Oo bana 1 ay once yasak degil demistide ben yapmadimbu gidisimde baska bi doktor oldugu icin o soylemezse sorarm
Benim doktorum biz sormadan yasak olduğunu söylemişti,sormadan da serbest deseydi yaYok kız söylemiyor bazı doktorlar. Bende sorma gereği duymadım. Kendim test ettim
Bana transfer günü yasak oldugunu söylemişti. Yani ilk 2 ay geçene kadardı herhalde yasak bilmiyorum bendeBenim doktorum biz sormadan yasak olduğunu söylemişti,sormadan da serbest deseydi yabiz heyecandan onu sormayı unuttuk
Belki ameliyat olsam ben de dayanamazdım ama ameliyyatın 2.günü olduğu için mecbur yetinmek zorunda kaldık.Sadece okadarla yetinmek buyuk basarivalla biz hic bisey yasamadik henuz sarilip kuzu gibi uyuyoruz carsambadan sonra artik
Desene sen ondan doktora gittinnnnBana transfer günü yasak oldugunu söylemişti. Yani ilk 2 ay geçene kadardı herhalde yasak bilmiyorum bendeYaptık denedik bişey olmadı çok şükür bebekte iyimis gittim gördüm
Deliye bak yaYok kız söylemiyor bazı doktorlar. Bende sorma gereği duymadım. Kendim test ettim
Ama sizdekide iyi cesaretmis operasyonun 2. GunuBelki ameliyat olsam ben de dayanamazdım ama ameliyyatın 2.günü olduğu için mecbur yetinmek zorunda kaldık.ama bizde eylül 24ünden sonra hiç bişey yapmamıştık. Zaten alışmamız lazım o kadarla yetinmeye tek bebiş olsa ben çoktan yapmıştım ikiz olunca daha riskli diye korkuyoruz. Bi de o kadar anestezi aldım o kadar ilaç kullandım onları düşünmüyor acaba o gün bişeyler yaşadık ondanmı kötü oldun diyor yavrucağım
Ay vallahi kolay ameliyatti. Yumurta toplama gibi bişey. Tek farkı bunda ilk gün lekelenme fln oldu o kadar. Yumurta toplamadan sonrakı gün alış verişe çıkmıştım. Bu ameliyyattan sonrakı günde işbaşı yaptım. Çok şükür hiç bir rahatsızlık yaşamadımAma sizdekide iyi cesaretmis operasyonun 2. Gunu
Insallah boyle devam eder canmAy vallahi kolay ameliyatti. Yumurta toplama gibi bişey. Tek farkı bunda ilk gün lekelenme fln oldu o kadar. Yumurta toplamadan sonrakı gün alış verişe çıkmıştım. Bu ameliyyattan sonrakı günde işbaşı yaptım. Çok şükür hiç bir rahatsızlık yaşamadım
Kizz yok biz yapalı 2 hafta olcakDesene sen ondan doktora gittinnnn
Ya kaldirma sen canm belkide ondan oluyo korumaya calis kendini kesilmisti ne guzelKizz yok biz yapalı 2 hafta olcakOğlum çok tekme atıyor valla ondan gittim. Şimdi yine onu kaldırırken belime ağrı girdi.Bide karnıma vurdu yine camurumsu kahverengi leke gelmiş. Çocuk iki dakka durmuyor. Yarın kontrole giderim belki yine.
Benim doktor da yasak değil demişti ama benim adam benden çok korkuyor ya bişey olursa bu yüzden ben naparım dedi geçen gün kafasına takacak gibi yani bakalım belki biraz daha geçince dayanamaz isterKiz benimki normalde sormazdi hic bu aralar sormaya basladi benim gecen ayki doktorum yasak degil demisti ama yinede yapmadimbu doktorda yasak degil derse bende dusunmuyo degilim
Benimkide dayanamiyo hergun nezaman bitcek diyo yasak degil ama bekle carsambayi diyormBenim doktor da yasak değil demişti ama benim adam benden çok korkuyor ya bişey olursa bu yüzden ben naparım dedi geçen gün kafasına takacak gibi yani bakalım belki biraz daha geçince dayanamaz ister
Evet yaaa progestana devam bu gidisteYa kaldirma sen canm belkide ondan oluyo korumaya calis kendini kesilmisti ne guzel
Eşimde korkudan hiç yapamazdi oglumdaBenim doktor da yasak değil demişti ama benim adam benden çok korkuyor ya bişey olursa bu yüzden ben naparım dedi geçen gün kafasına takacak gibi yani bakalım belki biraz daha geçince dayanamaz ister
Ben hala igne fitil devam carsambaya kadarEvet yaaa progestana devam bu gidiste
Benimki de öyle suanEşimde korkudan hiç yapamazdi oglumdaBen diyodum bişey olmaz gel diye yok anam inatti valla
Benimki de öyle suankorkuyor yanaşmıyor kardeş kardeş yatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?