EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benim doktorum biz sormadan yasak olduğunu söylemişti,sormadan da serbest deseydi yabiz heyecandan onu sormayı unuttuk
Bana transfer günü yasak oldugunu söylemişti. Yani ilk 2 ay geçene kadardı herhalde yasak bilmiyorum bende Yaptık denedik bişey olmadı çok şükür bebekte iyimis gittim gördüm

Sadece okadarla yetinmek buyuk basari valla biz hic bisey yasamadik henuz sarilip kuzu gibi uyuyoruz carsambadan sonra artik
Belki ameliyat olsam ben de dayanamazdım ama ameliyyatın 2.günü olduğu için mecbur yetinmek zorunda kaldık. ama bizde eylül 24ünden sonra hiç bişey yapmamıştık. Zaten alışmamız lazım o kadarla yetinmeye tek bebiş olsa ben çoktan yapmıştım ikiz olunca daha riskli diye korkuyoruz. Bi de o kadar anestezi aldım o kadar ilaç kullandım onları düşünmüyor acaba o gün bişeyler yaşadık ondanmı kötü oldun diyor yavrucağım

Ama sizdekide iyi cesaretmis operasyonun 2. Gunu

Ama sizdekide iyi cesaretmis operasyonun 2. Gunu
Ay vallahi kolay ameliyatti. Yumurta toplama gibi bişey. Tek farkı bunda ilk gün lekelenme fln oldu o kadar. Yumurta toplamadan sonrakı gün alış verişe çıkmıştım. Bu ameliyyattan sonrakı günde işbaşı yaptım. Çok şükür hiç bir rahatsızlık yaşamadım

Insallah boyle devam eder canm

Desene sen ondan doktora gittinnnn
Kizz yok biz yapalı 2 hafta olcak Oğlum çok tekme atıyor valla ondan gittim. Şimdi yine onu kaldırırken belime ağrı girdi.Bide karnıma vurdu yine camurumsu kahverengi leke gelmiş. Çocuk iki dakka durmuyor. Yarın kontrole giderim belki yine.

Ya kaldirma sen canm belkide ondan oluyo korumaya calis kendini kesilmisti ne guzel

Reactions: Z P
Kiz benimki normalde sormazdi hic bu aralar sormaya basladi benim gecen ayki doktorum yasak degil demisti ama yinede yapmadim bu doktorda yasak degil derse bende dusunmuyo degilim
Benim doktor da yasak değil demişti ama benim adam benden çok korkuyor ya bişey olursa bu yüzden ben naparım dedi geçen gün kafasına takacak gibi yani bakalım belki biraz daha geçince dayanamaz ister

Benim doktor da yasak değil demişti ama benim adam benden çok korkuyor ya bişey olursa bu yüzden ben naparım dedi geçen gün kafasına takacak gibi yani bakalım belki biraz daha geçince dayanamaz ister
Eşimde korkudan hiç yapamazdi oglumda Ben diyodum bişey olmaz gel diye yok anam inatti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…