- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.601
Tam bilmiyorum 5 6 galiba tek yumurta olan ikizlerin birini mi kaybetti diğeri yasiyormu gelişme azsa sürekli öyle devammi ediyor sonrasında hızlı gelişme olmuyor mukuzu aynı kişiden bahsediyorsak o 2.bebegini de kaybetti ama bir arkadaş tek yumurta ikizi oluşmuştu biri gelişmedi ve hamileliği devam ediyor. Allah yardımcısı olsun arkadaşının kaç haftalık
Ben lazer yaptım çok rahatım ama hormonlardan dolayı çıkmaya başladı mecbur alıyorum aradayapmıyorum hiç birşey 6ay kıllı gezicem zaten ilişki yok gerçi çok fazla rahatsız edici degil ama alışık degilim. normalde 6ay lazere gitmezsem bile bu kadar uzamıyordu.
Evet kuzum yapmayin tabi. Biz tecrübeli olduk artık. Ben oğlumda 9 ay hiç yapmadım. Gerekte duymadık açıkçası. Bunda çok şükür birşey olmadı.bize yasakmı onu bile bilmiyorum. izin versede yapamıycaz gibi korkudan
tek yumurta ikizinde birinin gelişimi durdu. diğeri gayet iyi devam ediyor. erken haftalarda olması daha iyi aslında diğeri etkilenmiyorTam bilmiyorum 5 6 galiba tek yumurta olan ikizlerin birini mi kaybetti diğeri yasiyormu gelişme azsa sürekli öyle devammi ediyor sonrasında hızlı gelişme olmuyor mu
Canım bu güzel ve açıklayıcı cevabın için çık teşekkür ederim. Baş popo mesafesi, ense kalınlığı, burun kemiği ve diğer ultrasonda görünen bütün değerlerim güzel çıktı.. Yaşım 29.Perinatolog o soruların hepsini sordu büyük ihtimal sonuçlarımı almaya gidince kendi kadın doğum doktorum hepsini söyleyecektir.. Ama yine de böylesine güzel cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. İnşallah benden başkalarının da sorularına cevap olur bu yazdıkların..canım ikili testi bu grupta en erken ben yaptırdım sanırım çok araştırmıstım 2gun boyunca.. anlatmaya calısayım sana da
şimdi bu beta ve pap degerı(betanın düşük olması ıyı çunku down sendromu rıskı olanlarda yuksek oluyormus senın beta ıyı şuan)cogul gebelıklerde bunun ayrımına varılamadıgı ıcın ikizlere önerılmıyormus zaten
pap degerı aslında şuan senın kan sonucunda gordugunden zıayde ayrıca mom degerlerı var onları rısk hesaplarken hesaplıyorlar yanı kan degerlerın sadece gosterge degıl buyuzden ama pap degerın de ıyı (pap degerı de önemlı erken dogum rıskı gebelıkte yuksek tansıyon vs problemlerını öngörebılıyormus)bunun özellıkle perınotologlar ıyı bılıyor pap degerıne dırekt bakıyorlarmıs
şimdi yaş rıskını olcecekler bu sadece yaşına göre..bide bebegın olcumune bakıyolar ya ense kalınlıgı baş pop mesafesı bıde kan degerlerınle kombıne risk ölcuyolar işte asıl önemlı olan bu kombıne risk degerı..1/250 ustu risk oranı beklenıyor bu sınır deger hıı bu test kesın tanı degıl tarama testı...atıyorum rıskın 1/400 cıktı bu şu demek 400 kadından 1ınde senın sonucunun aynısı cıkmıs ama onunkı down sendromluymus..rıskının olculecegı rapor ayrı ..muhtemelen doktoruna gondermıslerdır ya da sen arayıp cagrı merkezınden maıl adreslerıne ayrıca ıletmenı ısteyeceksın ben öyle yapmıstım
karışık mı oldu bılemıuorum ama anladıgım kadarıyla anlatmaya calıstım belkı başkaları da okur faydası dokunur dıye
Yapmayi dusunuyomusun pekiGez kız Bize ilişki yasak değil
Ya varya delisin ya
Evet canım ben varım tek yumurta ikizi .
Allah tan ümit asla kesilmez canım. Kimsenin burda yarını kesin degil. Evlatlarimizin nasıl olduğunu yanlız Allah bilir. Böyle ümitsiz olma. Bak herşey yolundayken iki arkadaşımızın bebeklerinin kalbi durdu. Veren Rabbim alan da Rabbim. Şuan kalpleri atıyor mu rahatla. Rabbim seni evlatlarına imtihan etmesinEvet canım ben varım tek yumurta ikizi .
Napiyim bozuk bir moralle devam ediyorum
Şuan iyiler.ama ilerde ne olur bilemem.benim gebelik türü 10.000 de 1 görülurmus.Allah tan ümit asla kesilmez canım. Kimsenin burda yarını kesin degil. Evlatlarimizin nasıl olduğunu yanlız Allah bilir. Böyle ümitsiz olma. Bak herşey yolundayken iki arkadaşımızın bebeklerinin kalbi durdu. Veren Rabbim alan da Rabbim. Şuan kalpleri atıyor mu rahatla. Rabbim seni evlatlarına imtihan etmesinSuan bebisler ne durumdalae
Kiz benimki normalde sormazdi hic bu aralar sormaya basladi benim gecen ayki doktorum yasak degil demisti ama yinede yapmadimYaptık bile sorun olmadi
Valla canım leke yok bebek iyi katiyyen yapmicaksin dese doktor eyvallah. Ama her an korkuyla da yaşanmazki. Birde erkekler illaki ister yani. Hamileliğin ilerki zamanlarında insan daha çok istiyorKiz benimki normalde sormazdi hic bu aralar sormaya basladi benim gecen ayki doktorum yasak degil demisti ama yinede yapmadimbu doktorda yasak degil derse bende dusunmuyo degilim
Istiyo esim diyorumya bana regl zamaninda bile sormazdi ama suanda soruyoValla canım leke yok bebek iyi katiyyen yapmicaksin dese doktor eyvallah. Ama her an korkuyla da yaşanmazki. Birde erkekler illaki ister yani. Hamileliğin ilerki zamanlarında insan daha çok istiyor
Istiyo esim diyorumya bana regl zamaninda bile sormazdi ama suanda soruyopek hosuma gidicegini sanmiyorum ama yaparim
Bisey olcak diye konsantre olamamGider gider
Geçen gün bizde bişeyler yaşadık. Tam anlamıyla ilişkiye girmedik tabi. Ergenler gibi seviştim ama bakireyim moduBisey olcak diye konsantre olamam
Sadece okadarla yetinmek buyuk basariGeçen gün bizde bişeyler yaşadık. Tam anlamıyla ilişkiye girmedik tabi. Ergenler gibi seviştim ama bakireyim moduondan sonrakı 2gün çok fena kusmalarım oldu eşim diyorki acaba senin hislerini uyandırdık orgasm falan oldun da yan etkilerimi acaba O benden daha fena korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?