EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

kuzu aynı kişiden bahsediyorsak o 2.bebegini de kaybetti ama bir arkadaş tek yumurta ikizi oluşmuştu biri gelişmedi ve hamileliği devam ediyor. Allah yardımcısı olsun arkadaşının kaç haftalık
Tam bilmiyorum 5 6 galiba tek yumurta olan ikizlerin birini mi kaybetti diğeri yasiyormu gelişme azsa sürekli öyle devammi ediyor sonrasında hızlı gelişme olmuyor mu

yapmıyorum hiç birşey 6ay kıllı gezicem zaten ilişki yok gerçi çok fazla rahatsız edici degil ama alışık degilim. normalde 6ay lazere gitmezsem bile bu kadar uzamıyordu.
Ben lazer yaptım çok rahatım ama hormonlardan dolayı çıkmaya başladı mecbur alıyorum arada

Tam bilmiyorum 5 6 galiba tek yumurta olan ikizlerin birini mi kaybetti diğeri yasiyormu gelişme azsa sürekli öyle devammi ediyor sonrasında hızlı gelişme olmuyor mu
tek yumurta ikizinde birinin gelişimi durdu. diğeri gayet iyi devam ediyor. erken haftalarda olması daha iyi aslında diğeri etkilenmiyor

Canım bu güzel ve açıklayıcı cevabın için çık teşekkür ederim. Baş popo mesafesi, ense kalınlığı, burun kemiği ve diğer ultrasonda görünen bütün değerlerim güzel çıktı.. Yaşım 29.Perinatolog o soruların hepsini sordu büyük ihtimal sonuçlarımı almaya gidince kendi kadın doğum doktorum hepsini söyleyecektir.. Ama yine de böylesine güzel cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. İnşallah benden başkalarının da sorularına cevap olur bu yazdıkların..

Evet canım ben varım tek yumurta ikizi .
Napiyim bozuk bir moralle devam ediyorum
Allah tan ümit asla kesilmez canım. Kimsenin burda yarını kesin degil. Evlatlarimizin nasıl olduğunu yanlız Allah bilir. Böyle ümitsiz olma. Bak herşey yolundayken iki arkadaşımızın bebeklerinin kalbi durdu. Veren Rabbim alan da Rabbim. Şuan kalpleri atıyor mu rahatla. Rabbim seni evlatlarına imtihan etmesin Suan bebisler ne durumdalae

Şuan iyiler.ama ilerde ne olur bilemem.benim gebelik türü 10.000 de 1 görülurmus.
Sanki hamile değilim de bir anda kötü bir hastalığa yakalandim gibi bir duygu içindeyim.
Keşke negatif sonuç alsaydım transferde ona bile razıydım şuan.
Anlicaginiz psikolojim baya bi bozuldu. Arada okuyorum burayı ama yazmıyorum sizlerin modu düşmesin diye.

Reactions: Z P
Kiz benimki normalde sormazdi hic bu aralar sormaya basladi benim gecen ayki doktorum yasak degil demisti ama yinede yapmadim bu doktorda yasak degil derse bende dusunmuyo degilim
Valla canım leke yok bebek iyi katiyyen yapmicaksin dese doktor eyvallah. Ama her an korkuyla da yaşanmazki. Birde erkekler illaki ister yani. Hamileliğin ilerki zamanlarında insan daha çok istiyor

Valla canım leke yok bebek iyi katiyyen yapmicaksin dese doktor eyvallah. Ama her an korkuyla da yaşanmazki. Birde erkekler illaki ister yani. Hamileliğin ilerki zamanlarında insan daha çok istiyor
Istiyo esim diyorumya bana regl zamaninda bile sormazdi ama suanda soruyo pek hosuma gidicegini sanmiyorum ama yaparim

Reactions: Z P
Bisey olcak diye konsantre olamam
Geçen gün bizde bişeyler yaşadık. Tam anlamıyla ilişkiye girmedik tabi. Ergenler gibi seviştim ama bakireyim modu ondan sonrakı 2gün çok fena kusmalarım oldu eşim diyorki acaba senin hislerini uyandırdık orgasm falan oldun da yan etkilerimi acaba O benden daha fena korkuyor

Sadece okadarla yetinmek buyuk basari valla biz hic bisey yasamadik henuz sarilip kuzu gibi uyuyoruz carsambadan sonra artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…