EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Selam kızlar. İkili testin sonucu gelmiş.. Anlayan bakabilir mi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20201223_124536_com.android.chrome.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 49
Doktorum 12. Gün kan testi ver dedi. Doktoru da geçtim benim artık idrar testi yapcam gücüm yok 2 buçuk yıldır hep hayal kırıklığı. Sizler kaçıncı günde yaptınız
Ben 3cu gün 5 ci gün bide 8 Ci gün falan yapmıştım. 3cu gün prectiorda yapmıştım herkes yok diyordu ama ben görüyordum herkes bana deli muamelesi yapıyordu insaAllah sende pozitifi görursun canım benim

Ben 3cu gün 5 ci gün bide 8 Ci gün falan yapmıştım. 3cu gün prectiorda yapmıştım herkes yok diyordu ama ben görüyordum herkes bana deli muamelesi yapıyordu insaAllah sende pozitifi görursun canım benim
Süper varsa zaten 1. Günde bile çıkıyor sana deli muamelesi yapanlar buralarda mı

Reactions: Z P
Yazını anca gördüm canım. Rabbim büyüktür. İnsaAllah sağ salim evladına kavuşursun canım benim detaylıca gir bakalimm insaAllah herşey yolundadır.

Doktor bana elevit verdi kızlar. Bu doktora öylesine gitmiştim ama çok fazla ilaç icirme taraftarı. Elevit kan ilacı progestan doğuma kadar coraspirin cleksan hepsini söyledi doğuma kadarmış. Sonradan dediki ben karismyim ilaç işine tüp bebek doktornla görüş dedi.

Transferin hayırlı olsun tedirgin olma bende aynılarını yaşadım adet ağrısı gibi ağrılarım oldu tek farklı olarak göğüs uçlarıma sanki bıçak batıyordu ama kasık ağrısı aynı adet gibiydi. Benimde hemen taze transfer oldu çok yumurta toplanmadığı için doktor rahimi kontrol etti ve taze transfere uygun dedi inşallah hayırlı sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…