EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

tutmaya çalış kendini en azmdam Abur cubur konusunda normalde bile çok zararlı kilosunda değili bende
Evet kuzum birde akşamları çok yediğim zaman rahatsız oluyorum o yüzden ikindi gibi güzel yedim. Akşam az yedim. Şimdi biraz acıkır gibiyim biraz kuruyemiş ve süt icicem

Oh me güzel afiyet bal olsun canım darısı başıma en kısa zamanda inşallah bende süt içebilirim
İnsaAllah canimm benim. Ya ben sütü çok seviyorum tabi soğuk sütü. Şimdi oğlumada alıştırmaya başladım. Bir kesim insan süte karşılar. Her canlının sütü kendi yavrusuna aittir vs ben buna inanmıyorum o yüzden süte bayılıyorum. Rabbim yaratmış en güzel nimet

Hemde faydalıdır süt iyidir iyi

Reactions: Z P
Merhaba.ilaclara talibim uygunsa

Kizzz canikomm ben sana ısmarlarim sen kaç gel yanıma

Tadimligin tadı kaçıyor bende Şaka bı yana bugün pek istemedi canım. Kendimi aşırı aciktirmadim ondan da olmuş olabilir
Bende kendimi aciktirana kdr beklemiyorum yiyorum sürekli yoğurt çorba o zmn çok iyi oluyor acıkınca deli gibi saldirasim geliyor

Bende kendimi aciktirana kdr beklemiyorum yiyorum sürekli yoğurt çorba o zmn çok iyi oluyor acıkınca deli gibi saldirasim geliyor
Aynı kuzum bende öyleyim. Ya çok yiyordum iki üç gündür kendimi frenlemeye calisiyorum. Tamam hamileyim ama fazlasida zarar yani daha bunun 6 buçuk ayı var.

Aynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum

Bizim bugun 12hafta oldu ben yavastan soylemeye basladim canim

Benm herkes biliyo tup bebek oldugunuda biliyolar esim kucukken ameliyat oldugu icin tum akrabalari skntiyi biliyodu ondan dolayi saklamadk

Ben kalp atisini duydugumdan beri supuruyorum canim kendimi yormadan ama oyle cok egilip kalkmadan evimin isini kendim yapiyorum mecbur
Ay Allah razi olsun ev göctu gidiyo supurucem valla
Kizlar coraspini recetesiz alabilirmiyim biliyomusunuz
Ben alıniyo diye biliyorm canm git al eczaneden alamazsan aile hekimine yazdir hemen

Kizlr ev supuren varmi aranizda supurgem oyle aman aman cekmiyo haliya yapismiyo yani az parkeleri alsam sorun olurmu sizde
Ben ilk defa dun viledayla sildim evi ama yavas yavas. Supurmuyorum hic canim robot var allahtan. Onu alarak hayatimin en mantikli ev aletini almsiim iki vilada yaptim nefes nefese kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…