- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.641
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı şekilde atlatırsın.Kızlar benim kesinleşti artık yarın alacaklar bebeği dua edin bana olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı şekilde atlatırsın.Kızlar benim kesinleşti artık yarın alacaklar bebeği dua edin bana olur mu
Çok geçmiş olsun. Benim de her an tehlikem varmerhaba canım benim 2. transferim kimyasal gebelik olmuştu kendiliğinden düşmeyince memorialde kürtaj olmuştum hem sebebini öğrenmek için patalojiye göndermiştik, hiç ağrılı bir işlem değil anestezide vermediler sedasyon altında yapıldı 1saat dinlenip eve gittik kürtaj öncesi rahim ağzının açılması için bir ilaç içirmişlerdi işlem sonrası da hiç ağrım olmamıştı sonrasında 1ay rahmi dinlendirip transfer olabilirsin demişti doktorum, hakkında hayırlısı olsun cnm asla pes etme bir çoğumuz bu yollardan geçtik
Ben gebeligimi ogrendigimde 63 kg’dim, suan 65,5 Doktor kontrollu gitmemiz lazim dedi ama ben pek dikkat edemiyorumCok şükür kuzum Herkes kilolarını yazsın kızlar hadi bakalımKacta bitircez bakalım hamileliği. Benim en az 20 olur
Allah yardimcimiz olsun, insallah gonlunuze gore bulabilirsinizzBen de okullar kapanınca temizlikçiye gelme dedim. Robot süpürge her gün evi süpürüyor. Banyoyu da eşim hallediyor. Çok sorun olmuyor ama yemek yapılması lazım, çamaşır, ütü, çocuk hiç durmuyor. Her gün gelecek bir yardımcıya ihtiyacımız var. İlan versem diye düşündüm. Aldığımız kişinin yalnız yaşaması ve kimseyle görüşmemesi gibi bir şart yazmamız lazım
Ahh canim benim, cok uzuldum, Rabbim tez zamanda sifani versin, sonra hayirli saglikli evlatlar versin insAllahKızlar benim kesinleşti artık yarın alacaklar bebeği dua edin bana olur mu
Ben gebeligimi ogrendigimde 63 kg’dim, suan 65,5 Doktor kontrollu gitmemiz lazim dedi ama ben pek dikkat edemiyorum
Benim boyda yok 1.60 ve ben sisliktir diyerek kendimi avutuyorum62 başladım 7.haftaya kadar 1,5 kilo almıştım bile şu an ne oldum bilmiyorum ama boyum 174 daha kilonun yolu var diye avunuyorum
Süpersin.3 günlük diyetle 108 olan şekerimi 88 e düşürdüm boşa şeker yüklemesi yapacaklardi
Bende söz verdim kendime. Abur cubur almak yasak 2 haftada bir canım isterse çok yicem ama hayatımdan paketli ürünleri çıkardım bugün karar verdim bunada. su icmeye başladım . Sürekli WC yolundayim. Akşam 7 den sonra yemek yemicem sadece yoğurt cacık tarzı beslenmeyi düşünüyorumbenim 48-48,5 değişiyor canım ama boyumda 1,53 boyuma göre kilom normal yani, böbrek hastalığımdan dolayı böbrek boyutlarım büyük doktorum fazla kilo almamaya dikkat et dedi böbreklere baskı yaparmış 58kg ile doğururum inşallah, zaten ben migrenden dolayı gluteni ölçülü yiyorum organik ekmek veya atalık unlardan bir şeyler yapıyorum, abur cubur hiç yemem, rafine şekerli şeyleri çok nadir yiyorum.
Ben akşam 7den sonra bir şey yemesem mideme kramp giriyor ağzım yüzüm yamuluyorBende söz verdim kendime. Abur cubur almak yasak 2 haftada bir canım isterse çok yicem ama hayatımdan paketli ürünleri çıkardım bugün karar verdim bunada. su icmeye başladım . Sürekli WC yolundayim. Akşam 7 den sonra yemek yemicem sadece yoğurt cacık tarzı beslenmeyi düşünüyorum
Ahahah ayy aynı ben Elim ayağım titriyor bide bakkal yakın tatlı istiyor hep canım. Yok söz verdim yemicem yaBen akşam 7den sonra bir şey yemesem mideme kramp giriyor ağzım yüzüm yamuluyor
Ay hadi bakalımAhahah ayy aynı ben Elim ayağım titriyor bide bakkal yakın tatlı istiyor hep canım. Yok söz verdim yemicem ya
Kendime güveniyorum. Bakkala gidip bu haltı yememem lazım. Şimdi ben ikindi gibi ne yicemAy hadi bakalım
Insallah canim benimAnladım canım çok sağol inşallah iyi geçer benimki de
Arka büyuyosa annem kiz geliyo derYürü git kız surdan ay ben aynalara kustumtamam bebek karnimdaydlsa kalcam neden büyüyor
Yaa benim göbeğimde var yanlarimda var kalcam da çıktı. Bide ilk defa çıktı kalcam annene selam söyle sağolsunArka büyuyosa annem kiz geliyo der
Valla benimde yanlarim göbegim cok tuhaf bi halde
Ben 58 le basladim dun kontrolde 61 dim benim boyumda yok 1.55 im bilmiyorum nasil olcam dahaCok şükür kuzum Herkes kilolarını yazsın kızlar hadi bakalımKacta bitircez bakalım hamileliği. Benim en az 20 olur
Süpersinizzz3 günlük diyetle 108 olan şekerimi 88 e düşürdüm boşa şeker yüklemesi yapacaklardi
Valla ben kendime söz verdim. Şimdi mahallede kimse yok diye çıktım hava almaya. Biraz yürüyüş iyi gelecektir. Hep evdeyiz . İş güç erkenden bitiyor akşama kadar yatıyorum. Bu popo büyümesinde napsnBen 58 le basladim dun kontrolde 61 dim benim boyumda yok 1.55 im bilmiyorum nasil olcam daha