• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Sorma canim bizim alt katimizdaki kadin da gencecik uc tane pes pese dogurmus. Muhtemelen hic ozlem cekmedi. O cocuklari butun gun nasil dovuyor aglatiyor ben ust katta cildiriyorum. Ne de guzel cocuklari var oysaki
Kolay bulana öyle oluyor bence dayakla eğitim olmaz yazık çocuklara rabbim yardım etsin.

Benim bu doktorumda öyle cok rahat davranıyor bende rahat olmak isterdim ama olamıyorum hem ilk bebeğim hem tedavi sonrası oldu korkuyorum haliyle daha detaycı daha ilgili olmasını bekliyorum doktorun ama sanki çokta önemli değilmiş gibi davranıyor bide özel hastaneye gidiyoruz ama devlet kadar kalabalık ve kalabalık olduğu içinde en fazla ultrason durum değerlendirmesi 10 dakika sürüyor. O yüzden hiç içime sinmedi doktor araştırıyorum ama bulamadım hala
Evet, biz zor buldugumuz elde ettigimiz icin cok kiymetli gebeliklerimiz..
Bizim ultrason muayenemiz 5 dk surmuyor, crl olcuyor, kalbe bakiyor tamam diyor..
Su genel yapilan testleri bile ben istedim diye yaptirdi, zaten tup bebekte yaptirmissinizdir siz dedi, bende olsun hocam yineleyelim dedim.
Benim saglik sigortam %100 kapsamli oldugu icin cok rahat ediyorum, herseyimi rahatca yaptirabiliyorum

Merhabalar arkadaşlar 5+4 haftalık hamileyken kahverengi lekelenmem oldu drum kan sulandırıcıyı kesti.6. Haftamada 2 saat kırmızı kanamam oldu. Rahimde baya kanama vardı ama kalp atışınıda duyduk.proluton depot ve kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. 7+0da tekrar muayene oldum içerde pıhtı varmış keseye yakın hala kahverengi leke devam ediyor. Dr um 20gün daha devam eder bu dedi.sorun şu ki pıhtılaşma sorunum var 10gündür kanama nedeniyle kan sulandırıcı yapamıyorum. Cuma tekrar muayene var duruma göre kan sulandırıcı yapılcak. Dr her şeyi anlattı. Kanaman var ama kan sulandırıcı da şart dedi. Pıhtılaşma sorunum olduğu için bebeğe kan akışıda sıkıntıya girebilirmiş.düşük riskim var.dr elimizden geleni yapıyoruz dedi. Moralim çok bozuk. Böyle bir durum yaşayan var mı? Dinleniyorum ve haftalık pruloton depot yaptırıyorum. Bebeğin gelişimi haftala uyumlu gidiyor

Merhabalar arkadaşlar 5+4 haftalık hamileyken kahverengi lekelenmem oldu drum kan sulandırıcıyı kesti.6. Haftamada 2 saat kırmızı kanamam oldu. Rahimde baya kanama vardı ama kalp atışınıda duyduk.proluton depot ve kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. 7+0da tekrar muayene oldum içerde pıhtı varmış keseye yakın hala kahverengi leke devam ediyor. Dr um 20gün daha devam eder bu dedi.sorun şu ki pıhtılaşma sorunum var 10gündür kanama nedeniyle kan sulandırıcı yapamıyorum. Cuma tekrar muayene var duruma göre kan sulandırıcı yapılcak. Dr her şeyi anlattı. Kanaman var ama kan sulandırıcı da şart dedi. Pıhtılaşma sorunum olduğu için bebeğe kan akışıda sıkıntıya girebilirmiş.düşük riskim var.dr elimizden geleni yapıyoruz dedi. Moralim çok bozuk. Böyle bir durum yaşayan var mı? Dinleniyorum ve haftalık pruloton depot yaptırıyorum. Bebeğin gelişimi haftala uyumlu gidiyor
Cok gecmis olsun insallah saglikla atlatirsin bu gunleri🙏🙏 ben de cok kanama ve lekelenme yasadim. Hatta travma oldu sanirim cunku her gece kabus goruyorum bununla ilgili. Bende pihtilasma sorunu yok o yuzden sana bilgi veremiyorum ama bol bol su icmeni, dinlenmeni ve en onemlisi stres olmamani oneririm. Ben ne zaman stresli olsam kanamam oluyordu. Kanama olunca daha cok stres oluyordum. Kisir dongu icindeydim resmen. Bunu fark edince kendimi hep rahatlatmaya calistim.

Cok gecmis olsun insallah saglikla atlatirsin bu gunleri🙏🙏 ben de cok kanama ve lekelenme yasadim. Hatta travma oldu sanirim cunku her gece kabus goruyorum bununla ilgili. Bende pihtilasma sorunu yok o yuzden sana bilgi veremiyorum ama bol bol su icmeni, dinlenmeni ve en onemlisi stres olmamani oneririm. Ben ne zaman stresli olsam kanamam oluyordu. Kanama olunca daha cok stres oluyordum. Kisir dongu icindeydim resmen. Bunu fark edince kendimi hep rahatlatmaya calistim.
Çok teşekkür ederim rapor aldım 5 gün işe gitmicem. Dün gece uyuyamadım resmen

Evet canım İnşallah geçer şu lekelenmelerde rahat bi nefes alırız🥰 Sabahları aç karnına dedi O zaman hep aynı saatte içerim Eşim işe gidiyoken ayarliyim😊
Bende o saatlerde içiyordum kuzum. Doğuma kadar 3 haftada bir test yaptırmıştım. Cikiyormu iniyormu diye

Canim benim hiç üzülme Rabbimin izniyle bebeğine bişey olmaz. Sen şimdi iğneleri kullanınca mecbur olarak lekelenmelre alisicaksin kuzum . Yani bebeğe bişey olmadigi sürece leke gelmesi bişey değil artık. Send ekendini yorma canım dinlen bol bol

Evet, biz zor buldugumuz elde ettigimiz icin cok kiymetli gebeliklerimiz..
Bizim ultrason muayenemiz 5 dk surmuyor, crl olcuyor, kalbe bakiyor tamam diyor..
Su genel yapilan testleri bile ben istedim diye yaptirdi, zaten tup bebekte yaptirmissinizdir siz dedi, bende olsun hocam yineleyelim dedim.
Benim saglik sigortam %100 kapsamli oldugu icin cok rahat ediyorum, herseyimi rahatca yaptirabiliyorum
Allahım doktorun da iyisiyle karşılaştırsın

Canim benim hiç üzülme Rabbimin izniyle bebeğine bişey olmaz. Sen şimdi iğneleri kullanınca mecbur olarak lekelenmelre alisicaksin kuzum . Yani bebeğe bişey olmadigi sürece leke gelmesi bişey değil artık. Send ekendini yorma canım dinlen bol bol
Teşekkür ederim. Alabildiğim kadar rapor alcam 24.haftaya kadar. Zaten yıllık izinlerimiz kapalı

• Beğen
Reactions: Z P
Kızlar bu yeşilliklerden hangisini yemeyeceğiz zararı olan hangileri ben tere yemiştim sonra niyetten bir bakıyım dedim bir sürü şey yazmışlar doktorlarda yeşillik yiyin bol bol diyorlar anlamadım bu işi bişey olur mu diye de korkmaya başladım tereden bişey olmaz demi ya 😔
Benim bildiğim maydanoz, kekik, nane canım diğer yeşilliklerde sıkıntı yok bugün arkadaşım iş yerine kısır getirmişti tam bir çatal yedim baktım içinde maydanoz var tek tek ayıklayıp yedim ama az miktarda yemenin zararı yok diyorlar daha çok çay şeklinde demlendiğinde tehlikeli oluyormuş

O konuda cok haklisin, Memorial ne derse onu yap, mesela bana 10. Hafta butun ilaclarini birak dedi, bende sasirdim. Kisiye gore degisiyor heralde, Allah doktorun da iyisini karsilastirsin.
Ben de suan perinatolaga gidiyorum, Acibadem hastanesinde profesor bir bayan hoca.
İnanilmaz rahat, cok aciklama yapmiyor sanki, gecistiriyor gibime geliyor.. bu pandemi doneminde ne yapacagim hic bilmiyorum, doktor doktor da gezemiyoruz..
Bana da memorialde eğerki leke vs olmazsa estoferm, progestan vajinal tablet, progestan iğne ve folik asiti 10.hafta bırakabilirsin dedi kan sulandırıcı iğne ve coraspine doğuma kadar devam dedi iğneyi doğumdan 6hafta sonra bırakacakmışım ama o kadar iğneyi nerden buluruz bilmiyorum eczaneler yok diyor, bana 11.haftada mutlaka perinatoloğa devam etmem gerektiğini söyledi böbrek hastalığım var yüksek tansiyon problemim oluyor ben devlet hastanesinde arkadaşımın memnun kaldığı bir perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum

Bana da memorialde eğerki leke vs olmazsa estoferm, progestan vajinal tablet, progestan iğne ve folik asiti 10.hafta bırakabilirsin dedi kan sulandırıcı iğne ve coraspine doğuma kadar devam dedi iğneyi doğumdan 6hafta sonra bırakacakmışım ama o kadar iğneyi nerden buluruz bilmiyorum eczaneler yok diyor, bana 11.haftada mutlaka perinatoloğa devam etmem gerektiğini söyledi böbrek hastalığım var yüksek tansiyon problemim oluyor ben devlet hastanesinde arkadaşımın memnun kaldığı bir perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum
Canim bizim hocalar ne diyorsa dogrudur, oyle bi guveniyorum ben yani..
Tansiyon falan varsa bencede iyi bir perinatolog iyi olur, bence bu isin ozeli devleti yok, Allah iyilerle karsilastirsin. Benim hocanin viziti 800₺ esimi iceri almiyor pandemiden dolayi, odada max. 10 dakika duruyorum. Bi de surekli bisey sorsam evham yapma diyor, ne bilim fazla ozguvenli galiba..

Anladim canim karsidaysan gidip gelmek cok zor olur. Maslak acibadem’de iyi doktorlar var. cem batukan baya iyi diye duymustum. O da perinatolog. Ben karsida otursaydim cem batukana gidicektim.
Bende Maslak Acibademe gidiyorum, ordaki bayan prof’a. Esim mumkunse erkek doktor istemiyor, bende o yuzden biraz bayan hocaya kayiyorum. Benim kuzenlerim de İbrahim Bildirici’nin hastalari ve oraya gitmemi istiyorlar ama bakalim kismet. İbrahim hoca cok yogun mesela, Cem hoca da oyle midir?

Teşekkür ederim. Alabildiğim kadar rapor alcam 24.haftaya kadar. Zaten yıllık izinlerimiz kapalı
Aynen kuzum alabildigin kadar al tabi. Kan sulandirici için iğne bulmak çok zor Allah yardım etsin. Sormadigimiz yer kalmadı . İlaca dönme şansınız yok dimi sizin. Birde benim hiç test yapılmamıştı pıhtılaşma testi falan. Dusuklerim var diye vermişti tüp bebek doktorum.

Back