- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.561
Ben de kullaniyorum, kanama olunca corasprini kesmişti oksapara devam ediyorum. Sizde pihtulasma sorunu yoksa o yüzden kesmiştir belki.Kizlar hepiniz kan sulandirici kullaniyor musunuz?? Ben 5.haftada kanamam olunca kesti doktor o zamandan beri kullanmiyorum. Bugun 10.hafta
Anam ben egilip bisey almaya korkuyorm kadin kaydim diyoSimdi bende yemek yiyorum valla oglani parka goturdum mahalle sakinlerinden Allah razi olsun kimse cikmiyor disari doya doya eglendi oglum bende bir iki kaydim simdj yaticam.kalkinca bi daha yiyorum genel olarak aciz biz.
Ben kullanıyorum canım Aspirin de kullanıyordum ama lekelenmem olunca onu bıraktım Doktorum tüm ilaçlar 12 haftaya kadar dedi galiba 12 haftadan sonra kan sulandırıcı bıraktıracak Ben de pıhtılaşma sorunu yokKizlar hepiniz kan sulandirici kullaniyor musunuz?? Ben 5.haftada kanamam olunca kesti doktor o zamandan beri kullanmiyorum. Bugun 10.hafta
Pistilasma sorunu olup olmadigini nereden anliyoruz? Simdiye kadar bir sorun yasamadim amaBen de kullaniyorum, kanama olunca corasprini kesmişti oksapara devam ediyorum. Sizde pihtulasma sorunu yoksa o yüzden kesmiştir belki.
Ben de bebe asprini kullaniyordum sadece oksapar falan hic kullanmadim. Asprini de kesti kanama olunca. Zaten bugun 10+0 oldum. Cumartesi gunu yani 10+5’te doktora kontrole gidecegim. O zaman sorayim aklima takildiBen kullanıyorum canım Aspirin de kullanıyordum ama lekelenmem olunca onu bıraktım Doktorum tüm ilaçlar 12 haftaya kadar dedi galiba 12 haftadan sonra kan sulandırıcı bıraktıracak Ben de pıhtılaşma sorunu yok
Sor canm bende bugun adete gore 9+0 ım ama muayenede 1 hafta geriden geliyoruz 8+0 oldu yarin toparlamis olur insallah gerilememistir bende onu sorucam doktoraBen de bebe asprini kullaniyordum sadece oksapar falan hic kullanmadim. Asprini de kesti kanama olunca. Zaten bugun 10+0 oldum. Cumartesi gunu yani 10+5’te doktora kontrole gidecegim. O zaman sorayim aklima takildi
Basarisiz denemelerin varsa kan pihtilasmasi testi yapiliyor canim oradan anlasiliyo ilk denemelerde genelde sadece asprin veriyolarPistilasma sorunu olup olmadigini nereden anliyoruz? Simdiye kadar bir sorun yasamadim ama
2. Tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testi yaptırmıştım o şekilde öğrendim. Gerçi 10 haftalık olmuş maşallah ama yine de bi sorarsınız içiniz rahat eder.Pistilasma sorunu olup olmadigini nereden anliyoruz? Simdiye kadar bir sorun yasamadim ama
Bir iki hafta onde ya da geride olmasi sorun degil diye okuyorum hep. Yine de sor bakalim doktora icin rahat etsinSor canm bende bugun adete gore 9+0 ım ama muayenede 1 hafta geriden geliyoruz 8+0 oldu yarin toparlamis olur insallah gerilememistir bende onu sorucam doktora
Anladim canim ilk denemem oldugu icin oyle oldu o zaman. Baska ilaca gerek kalmadan saglikla kucagimiza alalim insallahBasarisiz denemelerin varsa kan pihtilasmasi testi yapiliyor canim oradan anlasiliyo ilk denemelerde genelde sadece asprin veriyolar
Cumartesi sorayim canim benim bu ilk denemem hic test de istemedi doktor. Hayirlisiyla şu gunleri atlatalim her gun baska biseye kafayi takiyorum2. Tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testi yaptırmıştım o şekilde öğrendim. Gerçi 10 haftalık olmuş maşallah ama yine de bi sorarsınız içiniz rahat eder.
Bende oyle biliyorumda yinede kafamdaBir iki hafta onde ya da geride olmasi sorun degil diye okuyorum hep. Yine de sor bakalim doktora icin rahat etsin
Amin amiin insallah benmde ilk denememde sadece aspirin vermisTi 3.denemem oldugu icin kan sulandirici igne verdiAnladim canim ilk denemem oldugu icin oyle oldu o zaman. Baska ilaca gerek kalmadan saglikla kucagimiza alalim insallah
Anam ben egilip bisey almaya korkuyorm kadin kaydim diyo
Okadar degilde dikkatliyim yine baya yaniCok zevkliydi ama oglumda nefes almiyordum kiz ben bisey olcak diye
Ben de aynı durumdayım. Şu 3 aylık dönem bitince rahatlayacak mıyız acaba. Normal oldugunu bilsem de kasıklarımda ağrı olunca korkuyorum. Yarın doktora gidicem görünce rahatlarımCumartesi sorayim canim benim bu ilk denemem hic test de istemedi doktor. Hayirlisiyla şu gunleri atlatalim her gun baska biseye kafayi takiyorum
Aynen canım ben de hiç iş beklemem cunku yapmaz hayatta bende kalmaz günlerce. Hadi gelmemeyide geçtim arayıp ta bişey yapayım mı canın bişey istedi mi diye sormadı bile.Mide bulantılarım oluyordu biliyor kendiside eşimi aradığında solüyor eşim yatıyor bulantısı var diye ama hiç oralı bile değiller. Annem yakınımda belki ondan sormuyordur annesi yapıyor diyordur ama yıne de sorulmalı bence yarım elma gönül alma demişler. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ben hiç bi zaman kötülemiyorum ama genel olarak kız annesi daha çok yardımcı oluyor herkes aynı olmasa da geneli böyle. Anneme de kıyamıyorum artık ama herseye o koşuyor. Bazen eşimle konuşayım diyorum güzelce ama sonradan aman boşver tatsızlık olur bide dıye susuyorum eşim farkında ama konuşamıyor annesiyle bende daha çok üzmek istemiyorumValla canim senin kayinvaliden yine iyiymis, benimki hayatta gelip kalmaz, ev isi asla yapmaz, yemek yapmaz. O yuzden tek basima hallediyorum biliyorsun benim de kanamam olmustu haberleri de vardi, dinlen yorma kendini dedi lafta ama icraat yok. Onlar hep benim annemden bekliyolar, o gelsin baksin bize ne gibisinden.. o yuzden sen yine seninkine sukret. Gecen gun ordaydik baya kalabalik da aileyiz 10 kisi oluyoruz gorumcelerle, masayi falan topladik bulasik isi bana kaldi, ben girdim kimsede sen girme demedi ki +18 5 gorumcem var, orda bulasik bana dusmezdi ama agizlarina laf vermedim..
Aynen canim benim esimde herseyin farkinda ben tek kelime etmiyorum, Allah muhtac etmesin gercekten, benim 4. Transferim yani ne kadar yoruldugumu cok iyi biliyorlar.Aynen canım ben de hiç iş beklemem cunku yapmaz hayatta bende kalmaz günlerce. Hadi gelmemeyide geçtim arayıp ta bişey yapayım mı canın bişey istedi mi diye sormadı bile.Mide bulantılarım oluyordu biliyor kendiside eşimi aradığında solüyor eşim yatıyor bulantısı var diye ama hiç oralı bile değiller. Annem yakınımda belki ondan sormuyordur annesi yapıyor diyordur ama yıne de sorulmalı bence yarım elma gönül alma demişler. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ben hiç bi zaman kötülemiyorum ama genel olarak kız annesi daha çok yardımcı oluyor herkes aynı olmasa da geneli böyle. Anneme de kıyamıyorum artık ama herseye o koşuyor. Bazen eşimle konuşayım diyorum güzelce ama sonradan aman boşver tatsızlık olur bide dıye susuyorum eşim farkında ama konuşamıyor annesiyle bende daha çok üzmek istemiyorum
Kaç derecede kaç tong giydiriliyor ona göre almak lazımAynısı aklımdan geçti canım . Alicam iki üç tane. LC de vardı sanırım. Artık gece görev olmuş gibi kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?