- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.541
Dogru diyosun kuzum valla bu gunlerde yapilan hic bisey unutulmuyor. Kaynanam oglumdan onceki hamileliklerimde yatagima kahvaltimi getiriyordu beni hic kaldirmiyorlardi. Oglumdada cok asiri yardim etti bana. 3 4 ay hic yemek yapmadim temizlik yapmadim. Insan evladi icin korkuyor kaybetme istemiyor . Gelmesin zaten bisey yapmiyormus yemekden baska. Sen yaparsin herseyini. En guzelo makarna yap soslu falanCanım Zaten yemeği yapıyor gidiyor ben koyuyorum yiyorum ben topluyorum yıkıyorum bana bir faydası olmuyor kadının Onun için hiç gelmesin daha iyi. Ben her sene hamile kalan bir insan değilim bu benim üçüncü tüp bebek denemem ne kadar Zorlu yollardan geçtim biliyor Bunları benim kötü günümde yanımda olmayacaksa hiçbir zaman olmasın daha iyi.
Eşime doğruyu söyledim abartarak bir şey söylemedim zaten oda kendisi gördü annesi Ben gidiyorum dediğinde Sen bir gün için mi geldin buraya diye annesine sitem etti.
Oyle iste daha yuzu olmaz gelmeye
Eczaneleri arayin kuzum. Gitmeden once en mantiklisi oyle. Size yakin butun eczanelerin telefonlari internette varn hagisi var derse gidip alirsinMalesef canm clexan yazmisti banada o hic bulunmuyomus muadili oksapar var onu al dedi onu kullaniyorum ilk zamanlar kolay buluyodum ama suanda vakalar arttigindan dolayi bulunmuyo napicaz hic bi fikrim yok
Aman Ölmez kimse açlıktan canım ya dışarıdan bir çorba sipariş veririm oturur karnımı doyururum kafam rahat olsun yeterDogru diyosun kuzum valla bu gunlerde yapilan hic bisey unutulmuyor. Kaynanam oglumdan onceki hamileliklerimde yatagima kahvaltimi getiriyordu beni hic kaldirmiyorlardi. Oglumdada cok asiri yardim etti bana. 3 4 ay hic yemek yapmadim temizlik yapmadim. Insan evladi icin korkuyor kaybetme istemiyor . Gelmesin zaten bisey yapmiyormus yemekden baska. Sen yaparsin herseyini. En guzelo makarna yap soslu falanSimdi dicekler makarnada cok sagliksiz Ne desem baska bilemedim
Kiyamam sana ya . Onlarin ayibi dengesizler. Bosver sen Allah a dua et onlarin eline kalma.Valla canim senin kayinvaliden yine iyiymis, benimki hayatta gelip kalmaz, ev isi asla yapmaz, yemek yapmaz. O yuzden tek basima hallediyorum biliyorsun benim de kanamam olmustu haberleri de vardi, dinlen yorma kendini dedi lafta ama icraat yok. Onlar hep benim annemden bekliyolar, o gelsin baksin bize ne gibisinden.. o yuzden sen yine seninkine sukret. Gecen gun ordaydik baya kalabalik da aileyiz 10 kisi oluyoruz gorumcelerle, masayi falan topladik bulasik isi bana kaldi, ben girdim kimsede sen girme demedi ki +18 5 gorumcem var, orda bulasik bana dusmezdi ama agizlarina laf vermedim..
Cok ayip disardaki corbalar cok sagliksizAman Ölmez kimse açlıktan canım ya dışarıdan bir çorba sipariş veririm oturur karnımı doyururum kafam rahat olsun yeter
Şu an elimde bir kutu hiç açılmamış var yakınımdaki eczanelerde yoktu eşim Kadıköy'de çalışıyor orada 3 eczane dolaşıp anca o şekilde bulmuştu.Eczaneleri arayin kuzum. Gitmeden once en mantiklisi oyle. Size yakin butun eczanelerin telefonlari internette varn hagisi var derse gidip alirsin
Yumurta pisirir yerim bendeCok ayip disardaki corbalar cok sagliksizDuymiyim bi daha
Ya saka maka disarda yemek yemeyi ozledimYumurta pisirir yerim bende
Bende soylicem doktoruma. Ya sen yine mi gidicen kontrole bu haksizlikŞu an elimde bir kutu hiç açılmamış var yakınımdaki eczanelerde yoktu eşim Kadıköy'de çalışıyor orada 3 eczane dolaşıp anca o şekilde bulmuştu.
Yarın kontrolum varrapor cikarttiricam gitmisken
Ben bu surecte 2 kere disarda kahvalti bir kerede lahmacun yedimYa saka maka disarda yemek yemeyi ozledim
ahahah ama napim doktorum kan sonuclarini 1 hafta icinde gormek istiyorum didiBende soylicem doktoruma. Ya sen yine mi gidicen kontrole bu haksizlik
ahahah ama napim doktorum kan sonuclarini 1 hafta icinde gormek istiyorum didi
Ben hep eve verdim siparis kiz biliyosun durumcuyumBen bu surecte 2 kere disarda kahvalti bir kerede lahmacun yedim
Hepsi cikti canimCiktimi sonuclarin
Ozelden at kiz merrak ettimHepsi cikti canim
Hamburger yemedim yok ona daha cesaret edemedim sus canimi cektirmeBen hep eve verdim siparis kiz biliyosun durumcuyumBide hamurger lahmacun yemistim ay ben ne cok sey yemisim
HemenOzelden at kiz merrak ettim
Hamburger yemedim yok ona daha cesaret edemedim sus canimi cektirme
Kiz hic doymuyorum hep açim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?