EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Dogru diyosun kuzum valla bu gunlerde yapilan hic bisey unutulmuyor. Kaynanam oglumdan onceki hamileliklerimde yatagima kahvaltimi getiriyordu beni hic kaldirmiyorlardi. Oglumdada cok asiri yardim etti bana. 3 4 ay hic yemek yapmadim temizlik yapmadim. Insan evladi icin korkuyor kaybetme istemiyor . Gelmesin zaten bisey yapmiyormus yemekden baska. Sen yaparsin herseyini. En guzelo makarna yap soslu falan Simdi dicekler makarnada cok sagliksiz Ne desem baska bilemedim

Malesef canm clexan yazmisti banada o hic bulunmuyomus muadili oksapar var onu al dedi onu kullaniyorum ilk zamanlar kolay buluyodum ama suanda vakalar arttigindan dolayi bulunmuyo napicaz hic bi fikrim yok
Eczaneleri arayin kuzum. Gitmeden once en mantiklisi oyle. Size yakin butun eczanelerin telefonlari internette varn hagisi var derse gidip alirsin

Aman Ölmez kimse açlıktan canım ya dışarıdan bir çorba sipariş veririm oturur karnımı doyururum kafam rahat olsun yeter

Reactions: Z P
Kiyamam sana ya . Onlarin ayibi dengesizler. Bosver sen Allah a dua et onlarin eline kalma.

Eczaneleri arayin kuzum. Gitmeden once en mantiklisi oyle. Size yakin butun eczanelerin telefonlari internette varn hagisi var derse gidip alirsin
Şu an elimde bir kutu hiç açılmamış var yakınımdaki eczanelerde yoktu eşim Kadıköy'de çalışıyor orada 3 eczane dolaşıp anca o şekilde bulmuştu.
Yarın kontrolum var rapor cikarttiricam gitmisken

Reactions: Z P
Bende soylicem doktoruma. Ya sen yine mi gidicen kontrole bu haksizlik

Hamburger yemedim yok ona daha cesaret edemedim sus canimi cektirme
Kiz hic doymuyorum hep açim
Simdi bende yemek yiyorum valla oglani parka goturdum mahalle sakinlerinden Allah razi olsun kimse cikmiyor disari doya doya eglendi oglum bende bir iki kaydim simdj yaticam.kalkinca bi daha yiyorum genel olarak aciz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…