EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Evet canm kalp atisini duydumya bana yeter
Aynen kuzum çok şükür. Yaa benin tipim degisti vücut olarak. Valla bı cirkinlestim . Ne giyinsem garip oluyor. Ben oğlumda çok kibar hamileydim son ayları saymazsak. Şimdi camis gibiyim aynı ya. Ekmek hamur işi de yemiyorum. Sebze balık et tavuk düzenli yiyorum . Ben niye kilo almış gibiyim çok çirkinim ya

Kızlar normal doğum tarihi 7 Temmuz görünüyor. Sezaryen olacağı için bir hafta önce olacak. Tabii Aşlah o günleri görmeyi nasip kısmet ederse Ben nasip olmuş gibi düşünüyorum şimdi.
30 Haziran tarihi hiç güzel değil yani şimdi derdin bu mu diyeceksiniz ama hiç içime sinmedi 1 Temmuzu mu istesem.
kızımın Doğum tarihi 10.10.2017 uyumlu olunca ikinci de öyle olsun istiyorum ama mümkün görünmüyor. En azından yuvarlak bir rakam olsa

Reactions: Z P
Bunlar güzel dertler. Valla aslan Burcu olmasında ne zamana gelirse gelsin

1 Temmuz olunca nasıl bir uyum olcak Açıkla bize Birde ben oğlumu 38 de doğurdum. 38+0 da 39 u bekletir mi bilmiyorum

Bende tartida ayniyim ama yanlardan gobekten sistim

Benim doktorum erken almaya hiç gerek yok dedi. 39+0’da doğdu
1 Temmuz kabotaj bayramı hem. Burada büyük kutlamalar, Fener alayları oluyor
O bayrami da ilk defa duyuyorum. Benim çok aşırı kasintim vardı bütün vücudumu sarmıştı. O yüzden 38 de almıştı. İnsaAllah bı daha o kaşıntıyı yaşamamda bende 39 u beklerim Allah in izniyle . Ne kadar durursa kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…