- Konu Sahibi karamel Latte
- #16.121
Sağlık ocağında verilen tahliller e nabizda gözükmüyor mu acaba bilen var mı. 2 gün oldu normalde çıkması lazımdı. Labimden de bakamiyorum barkod numarası istiyor elimde TC den başka birşey de yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep kamilde dışarıdan götürulen tahlilleri yapmak hiç istemiyorlar tersliyorlar insanı. Ben daha önce yaşamıştım, benim aile hekimi de birkaçını yapamadı mecbur özele gidicemYa valla korkuyorum devlete gitmeye simdi randevu alinmiyo mecbur gidip rica edicez bi kayit acicak yani zor bisey degil alacagim tepkiden cekiniyorum
Gozukmuyor canım, ben dün yaptırdım labimden cıktı ama e nabizda yok sonuçlar. Aile hekimini arayıp barkod kodunu isteyebilirsinSağlık ocağında verilen tahliller e nabizda gözükmüyor mu acaba bilen var mı. 2 gün oldu normalde çıkması lazımdı. Labimden de bakamiyorum barkod numarası istiyor elimde TC den başka birşey de yok
Evet benide terslediler. Senn hangi tahlillrri istiyorsun dedi bende genel tahliller dedim. Elinde kağıt varmı dedi. Bende özelde. Verdiler ama siz kabul etmiyorsunuz diye çıkartmadım dedim. Evet kabul etmiyoruz dedi baktı iki test yaptı okadar.Zeynep kamilde dışarıdan götürulen tahlilleri yapmak hiç istemiyorlar tersliyorlar insanı. Ben daha önce yaşamıştım, benim aile hekimi de birkaçını yapamadı mecbur özele gidicem
Arıyorum bı turlu ulasamadim hep mesgul sağlık ocağıGozukmuyor canım, ben dün yaptırdım labimden cıktı ama e nabizda yok sonuçlar. Aile hekimini arayıp barkod kodunu isteyebilirsin
Evet islerini zorla yaptiriyolar sanki guler yuz okadarmi zor.Valla bana insan gibi davranmadilar insaAllah sana bişey demezler hepsi bir olmuyor. Ben randevu alıp gitmiştim. Ultrason aletleri bozukmus dedim kan tahlillerim yapılmadı. Ne kan tahlili istiyosun adı yokmu onun diyor ee bunu sen bilceksin ben wbc falan nasıl dicem dengesizler. Hele barkod veren kadın. İki saat bekletti beni suratsizlar. Kimse onlari zorla tutmuyor orada. Böyle insanlar devlete hizmet etmesinler
600 lira istedi ozel hastane oda cok ozel degil.Zeynep kamilde dışarıdan götürulen tahlilleri yapmak hiç istemiyorlar tersliyorlar insanı. Ben daha önce yaşamıştım, benim aile hekimi de birkaçını yapamadı mecbur özele gidicem
Sağlık ocağını arayıp o numarayı isteyin veriyorlar, e nabıza düşmez sağlık ocağındakilerSağlık ocağında verilen tahliller e nabizda gözükmüyor mu acaba bilen var mı. 2 gün oldu normalde çıkması lazımdı. Labimden de bakamiyorum barkod numarası istiyor elimde TC den başka birşey de yok
Hangi tahlilleri yaptırmak gerekiyor acaba tüp bebek doktorum bana liste vermedi sağlık ocağı da hemogram falan baktı sadece devlette kadın doğumda kan testi yapmıyoruz falan dediler listeyi atarmisiniz rica etsem600 lira istedi ozel hastane oda cok ozel degil.
Bakalm devlette yaptiramazsam mecbur gidicem bende
Canım biz aynı gün transfer olmuşuz kaçıncı gün embriyosuydu senin bir de kaç haftalık çıktı ultrasondaEvet bende aynı dertten muzdaribim çikolata kisti ben 3 ay kullandım lucrin sonrası aynı ilaçları kullandım 2 hafta sonra transfer oldu 5 ekimde ilaçlara başladım 23 ekim de transfer oldu hakkında hayırlısı olsun canım bence lucrin tedavisi çok işe yarıyor
İlinize bağlı halk sağlığı merkezi lab sonuçlarından bakabilirsiniz . Aile hekimliği tahlilleri halk sağlığı merkezinde çıkıyorSağlık ocağında verilen tahliller e nabizda gözükmüyor mu acaba bilen var mı. 2 gün oldu normalde çıkması lazımdı. Labimden de bakamiyorum barkod numarası istiyor elimde TC den başka birşey
Eğer benim ultrason kağıdında yazan tarihte doğarsa 21.06.21 de doğacakKızlar normal doğum tarihi 7 Temmuz görünüyor. Sezaryen olacağı için bir hafta önce olacak. Tabii Aşlah o günleri görmeyi nasip kısmet ederse Ben nasip olmuş gibi düşünüyorum şimdi.
30 Haziran tarihi hiç güzel değil yani şimdi derdin bu mu diyeceksiniz ama hiç içime sinmedi 1 Temmuzu mu istesem.
kızımın Doğum tarihi 10.10.2017 uyumlu olunca ikinci de öyle olsun istiyorum ama mümkün görünmüyor. En azından yuvarlak bir rakam olsa
Devlet nasil yapmiyomus canim.Hangi tahlilleri yaptırmak gerekiyor acaba tüp bebek doktorum bana liste vermedi sağlık ocağı da hemogram falan baktı sadece devlette kadın doğumda kan testi yapmıyoruz falan dediler listeyi atarmisiniz rica etsem
kuzu şu hiv hcv falan tüp bebek tedavisine başlamadan önce yapılıyor zaten hatta eşime de yapılmışdı. eger öyleyse tekrar vermene gerek yokkiDevlet nasil yapmiyomus canim.
Bunlari istedi tup bebek dokrorum degil baska bi ozel hastaneye gittim dun kalp atisini duymaya o verdi Eki Görüntüle 2728300
Biz tup bebek tedavisine 2 sene once basladik canim yapildimi hatirlamiyorum ki. Bide kendi doktoruma gitmiyorum artik baska bi doktor istedi bunlarikuzu şu hiv hcv falan tüp bebek tedavisine başlamadan önce yapılıyor zaten hatta eşime de yapılmışdı. eger öyleyse tekrar vermene gerek yokki
ben burdaki doktorla tedaviye başlarken tedavi öncesi bütün tahlillerimi gösterdim. zaten kan tahlili idrar falan hepsi yapılmıştı. bir sıkıntı olmayınca da eksik olan rubella, toksoplazma, sitomegalovirus ve tsh hormonunu yaptırdım. bir de galiba 12.haftada bazı testler olucak galibaBiz tup bebek tedavisine 2 sene once basladik canim yapildimi hatirlamiyorum ki. Bide kendi doktoruma gitmiyorum artik baska bi doktor istedi bunlari
Valla bilmiyorm 2 senelk kan tahlilini kabul edermiydi bilgim yok zaten kan sonuclarimda kendi doktorumda dosyamda bende degildi.ben burdaki doktorla tedaviye başlarken tedavi öncesi bütün tahlillerimi gösterdim. zaten kan tahlili idrar falan hepsi yapılmıştı. bir sıkıntı olmayınca da eksik olan rubella, toksoplazma, sitomegalovirus ve tsh hormonunu yaptırdım. bir de galiba 12.haftada bazı testler olucak galiba
Çıkıyor canım ben hep e nabızdan bakıyorumSağlık ocağında verilen tahliller e nabizda gözükmüyor mu acaba bilen var mı. 2 gün oldu normalde çıkması lazımdı. Labimden de bakamiyorum barkod numarası istiyor elimde TC den başka birşey de yok
yok 2yıl uzun bir süre ben transfer öncesi tahlil yaptırdın sandım. benimki taze transfer oldugu için tahliller yeniydi. evet aşırı pahalı ben de özele gittim devletle ugraşmamak için 4tane şeye 420 ödedim. mecbur yani başka çare yokValla bilmiyorm 2 senelk kan tahlilini kabul edermiydi bilgim yok zaten kan sonuclarimda kendi doktorumda dosyamda bende degildi.
Aile hekimi yapmiyo devlette randevu bulunmuyo ozel 600 lira para istiyo napicagimi sasirdim suan cikamiyorum isin icinden