• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar ben aile hekiminde doktorun istedigi testleri yaptirdim ama bazilarini yapmiyolar
Toksoplazma HIV filan bunlari nerde yaptirdiniz devlet hastanesine randevumu alip gittiniz nasil bulucam randevuyu ozamana kadar kontrol surem biticek.
Ayrica dahiliye ye mi alicaz randevuyu kadin dogumami

• Beğen
Reactions: Z P
Kizz oğlum aslan yok anam bacım ne zaman bı aslanla arkadaş olsam ileri gitmiyor dostluğumuz 😂😂
bir aslan olarak çok kırıldımmmm eger bir aslanla arkadaşlık yapamıyorsanız sıkıntı sizdedirrrr. bir aslanda asla sıkıntı olamazzz :KK45:
Gunaydinn kizlarrr. Nasıl gidiyor bugün 😂 ikinciye hamile olupta erkenden kalkanlara benden selam olsun . İlk hamileligini yaşayıp öğlene kadar yatanada püüü😅
ilk hamileliğim ama sabahın köründen işteyimmm. ama canım işim yeterki iş olsun. evde daha çok daral geliyorr

• Komik
Kizlar ben aile hekiminde doktorun istedigi testleri yaptirdim ama bazilarini yapmiyolar
Toksoplazma HIV filan bunlari nerde yaptirdiniz devlet hastanesine randevumu alip gittiniz nasil bulucam randevuyu ozamana kadar kontrol surem biticek.
Kadın doğumdan yapılıyor.Ben randevu bulamadığım için direk gitmiştim.Doktordan rica etmiştim.Sadece test diye o da sağolsun yaptırmıştı.Ya da randevu alıyorsun araştırma hastanesi falan olması gerekiyormuş.

bir aslan olarak çok kırıldımmmm eger bir aslanla arkadaşlık yapamıyorsanız sıkıntı sizdedirrrr. bir aslanda asla sıkıntı olamazzz :KK45:

ilk hamileliğim ama sabahın köründen işteyimmm. ama canım işim yeterki iş olsun. evde daha çok daral geliyorr
Arkadaşlık yapabilirim ama mesafeli asla dost olamıyorum. Sebep şu ki. Aslan kendini hep zirvede görüyor hep o haklı karşı tarafa sürekli akıl veren biri 😂 En son arkadaşlığını bitirdiğim arkadaşım bu huylardaydi. Görümcem de aynısı 😅

Ben devlet Hastanesi'ne gittim sadece IGM leri yaptı okadar. Sağlık ocağına kan verdim 2 gün oldu daha sonuç çıkmadı. Hangilerini yaptı bilmiyorum. Çıktığı zaman sonuç bakicam hangileri yapılmış hangileri eksik diye. İdrar testini özelde yaptircam. Ne devlet yaptı ne de sağlık ocağı. Benimde kontrol günüm sondu dün. Sonuçlar çıkmadığı için gidemedim. Randevuyu kadın doğum olarak alıyorsun. Tsh yuksek çıkarsa dahiliye gönderiyor

Ben devlet Hastanesi'ne gittim sadece IGM leri yaptı okadar. Sağlık ocağına kan verdim 2 gün oldu daha sonuç çıkmadı. Hangilerini yaptı bilmiyorum. Çıktığı zaman sonuç bakicam hangileri yapılmış hangileri eksik diye. İdrar testini özelde yaptircam. Ne devlet yaptı ne de sağlık ocağı. Benimde kontrol günüm sondu dün. Sonuçlar çıkmadığı için gidemedim.
Idrari aile hekimi yapti sonuclarim yarin cikicakmis 6 tane yapmadigi kaldi onlari devlete yaptirmaya calisicaz

• Beğen
Kadın doğumdan yapılıyor.Ben randevu bulamadığım için direk gitmiştim.Doktordan rica etmiştim.Sadece test diye o da sağolsun yaptırmıştı.Ya da randevu alıyorsun araştırma hastanesi falan olması gerekiyormuş.
Bana git saglik ocağında yaptır dedi aptal doktor. Bidaha da özele veririm para asla devlet Hastanesi'ne tahlil için gitmem. Hem çok dengesizler hemde aşırı covid hastası sırası var. Alan açık karşılıklı binalar yanımdan geçen covidli bile olabiliyor. Ben çok korktum en son gittiğimde daha da düşünmüyorum hic

Ya valla korkuyorum devlete gitmeye simdi randevu alinmiyo mecbur gidip rica edicez bi kayit acicak yani zor bisey degil alacagim tepkiden cekiniyorum
Valla bana insan gibi davranmadilar insaAllah sana bişey demezler hepsi bir olmuyor. Ben randevu alıp gitmiştim. Ultrason aletleri bozukmus dedim kan tahlillerim yapılmadı. Ne kan tahlili istiyosun adı yokmu onun diyor ee bunu sen bilceksin ben wbc falan nasıl dicem dengesizler. Hele barkod veren kadın. İki saat bekletti beni suratsizlar. Kimse onlari zorla tutmuyor orada. Böyle insanlar devlete hizmet etmesinler

Back