• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Evet canm kalp atisini duydumya bana yeter 🥰
Aynen kuzum çok şükür. Yaa benin tipim degisti vücut olarak. Valla bı cirkinlestim . Ne giyinsem garip oluyor. 😂Ben oğlumda çok kibar hamileydim son ayları saymazsak. 😃Şimdi camis gibiyim aynı ya. Ekmek hamur işi de yemiyorum. Sebze balık et tavuk düzenli yiyorum . Ben niye kilo almış gibiyim çok çirkinim ya

Kızlar normal doğum tarihi 7 Temmuz görünüyor. Sezaryen olacağı için bir hafta önce olacak. Tabii Aşlah o günleri görmeyi nasip kısmet ederse 🤲 Ben nasip olmuş gibi düşünüyorum şimdi.
30 Haziran tarihi hiç güzel değil 😄 yani şimdi derdin bu mu diyeceksiniz ama hiç içime sinmedi 😄 1 Temmuzu mu istesem.
kızımın Doğum tarihi 10.10.2017 uyumlu olunca ikinci de öyle olsun istiyorum ama mümkün görünmüyor. En azından yuvarlak bir rakam olsa

• Komik
Reactions: Z P
Kızlar normal doğum tarihi 7 Temmuz görünüyor. Sezaryen olacağı için bir hafta önce olacak. Tabii Aşlah o günleri görmeyi nasip kısmet ederse 🤲 Ben nasip olmuş gibi düşünüyorum şimdi.
30 Haziran tarihi hiç güzel değil 😄 yani şimdi derdin bu mu diyeceksiniz ama hiç içime sinmedi 😄 1 Temmuzu mu istesem.
kızımın Doğum tarihi 10.10.2017 uyumlu olunca ikinci de öyle olsun istiyorum ama mümkün görünmüyor. En azından yuvarlak bir rakam olsa
😂Bunlar güzel dertler. Valla aslan Burcu olmasında ne zamana gelirse gelsin 😃😃

1 Temmuz olunca nasıl bir uyum olcak 😂Açıkla bize 😅Birde ben oğlumu 38 de doğurdum. 38+0 da 39 u bekletir mi bilmiyorum

Aynen kuzum çok şükür. Yaa benin tipim degisti vücut olarak. Valla bı cirkinlestim . Ne giyinsem garip oluyor. 😂Ben oğlumda çok kibar hamileydim son ayları saymazsak. 😃Şimdi camis gibiyim aynı ya. Ekmek hamur işi de yemiyorum. Sebze balık et tavuk düzenli yiyorum . Ben niye kilo almış gibiyim çok çirkinim ya
Bende tartida ayniyim ama yanlardan gobekten sistim 😂

Benim doktorum erken almaya hiç gerek yok dedi. 39+0’da doğdu
1 Temmuz kabotaj bayramı hem. Burada büyük kutlamalar, Fener alayları oluyor 😄
O bayrami da ilk defa duyuyorum. Benim çok aşırı kasintim vardı bütün vücudumu sarmıştı. O yüzden 38 de almıştı. İnsaAllah bı daha o kaşıntıyı yaşamamda bende 39 u beklerim Allah in izniyle . Ne kadar durursa kardir

Back