- Konu Sahibi karamel Latte
- #16.081
3 yaş demişim 2.5 yaşında oğlum Sağol canimMasaAllah evlatlariniza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yaş demişim 2.5 yaşında oğlum Sağol canimMasaAllah evlatlariniza :)
Bende anlamadim uyumlu haftasiyla dedi toparlar heralde aradaki farki haftaya gittigimde konsurum.Doğrudur kuzum. Olsun tarihi önemli değil sağ salim kalp atışını duydun ya çok şükür benim adetle aynı gidiyor. Oğlumda önden gidiyordu 3gun bu tam günü gidiyor
Aynen kuzum ilerki haftalarda öyle bı toparlıyor ki valla önden giden bile oluyor. Ya canlari sağ olsun da. Gerisi önemli değil kuzum.Bende anlamadim uyumlu haftasiyla dedi toparlar heralde aradaki farki haftaya gittigimde konsurum.
Evet canm kalp atisini duydumya bana yeterAynen kuzum ilerki haftalarda öyle bı toparlıyor ki valla önden giden bile oluyor. Ya canlari sağ olsun da. Gerisi önemli değil kuzum.
Aynen kuzum çok şükür. Yaa benin tipim degisti vücut olarak. Valla bı cirkinlestim . Ne giyinsem garip oluyor. Ben oğlumda çok kibar hamileydim son ayları saymazsak. Şimdi camis gibiyim aynı ya. Ekmek hamur işi de yemiyorum. Sebze balık et tavuk düzenli yiyorum . Ben niye kilo almış gibiyim çok çirkinim yaEvet canm kalp atisini duydumya bana yeter
Cinsiyeti bellimi şimdikinin :)3 yaş demişim 2.5 yaşında oğlum Sağol canim
Yok kuzum daha 7+4 deyizCinsiyeti bellimi şimdikinin :)
Bunlar güzel dertler. Valla aslan Burcu olmasında ne zamana gelirse gelsinKızlar normal doğum tarihi 7 Temmuz görünüyor. Sezaryen olacağı için bir hafta önce olacak. Tabii Aşlah o günleri görmeyi nasip kısmet ederse Ben nasip olmuş gibi düşünüyorum şimdi.
30 Haziran tarihi hiç güzel değil yani şimdi derdin bu mu diyeceksiniz ama hiç içime sinmedi 1 Temmuzu mu istesem.
kızımın Doğum tarihi 10.10.2017 uyumlu olunca ikinci de öyle olsun istiyorum ama mümkün görünmüyor. En azından yuvarlak bir rakam olsa
Kızlar normal doğum tarihi 7 Temmuz görünüyor. Sezaryen olacağı için bir hafta önce olacak. Tabii Aşlah o günleri görmeyi nasip kısmet ederse Ben nasip olmuş gibi düşünüyorum şimdi.
30 Haziran tarihi hiç güzel değil yani şimdi derdin bu mu diyeceksiniz ama hiç içime sinmedi 1 Temmuzu mu istesem.
kızımın Doğum tarihi 10.10.2017 uyumlu olunca ikinci de öyle olsun istiyorum ama mümkün görünmüyor. En azından yuvarlak bir rakam olsa
Daha ufakmis :)Yok kuzum daha 7+4 deyiz
Ay ben de ikizler olmasin diye korkuyorumBunlar güzel dertler. Valla aslan Burcu olmasında ne zamana gelirse gelsin
Asıl erken doğarsa ikizler olma riski varBunlar güzel dertler. Valla aslan Burcu olmasında ne zamana gelirse gelsin
Benim doktorum erken almaya hiç gerek yok dedi. 39+0’da doğdu1 Temmuz olunca nasıl bir uyum olcak Açıkla bize Birde ben oğlumu 38 de doğurdum. 38+0 da 39 u bekletir mi bilmiyorum
Bende tartida ayniyim ama yanlardan gobekten sistimAynen kuzum çok şükür. Yaa benin tipim degisti vücut olarak. Valla bı cirkinlestim . Ne giyinsem garip oluyor. Ben oğlumda çok kibar hamileydim son ayları saymazsak. Şimdi camis gibiyim aynı ya. Ekmek hamur işi de yemiyorum. Sebze balık et tavuk düzenli yiyorum . Ben niye kilo almış gibiyim çok çirkinim ya
Bence en buyuk risk buAsıl erken doğarsa ikizler olma riski var
Ben de yengeç olmasını istemiyorum Allah başka dert vermesin bizlereAy ben de ikizler olmasin diye korkuyorum
Valla ben bı degisigim ya hele göbek kısmın daha da değişikBende tartida ayniyim ama yanlardan gobekten sistim
O bayrami da ilk defa duyuyorum. Benim çok aşırı kasintim vardı bütün vücudumu sarmıştı. O yüzden 38 de almıştı. İnsaAllah bı daha o kaşıntıyı yaşamamda bende 39 u beklerim Allah in izniyle . Ne kadar durursa kardirBenim doktorum erken almaya hiç gerek yok dedi. 39+0’da doğdu
1 Temmuz kabotaj bayramı hem. Burada büyük kutlamalar, Fener alayları oluyor
Hemen cikmaz ama bende anlamadim gazdir gazdirValla ben bı degisigim ya hele göbek kısmın daha da değişik