EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar bir sey soracagim kafama takildi... gecen hafta 8+4’teyken bebegin nabzi 170 idi. Bugun 9+2’de farkli bir hastanede 146 olculdu. Degiskenlik gostermesi normal mi

Evet canım tüp bebek. Oğlumda 3 yaşında o da tüp bebekle oldu

Evet bende aynı dertten muzdaribim çikolata kisti ben 3 ay kullandım lucrin sonrası aynı ilaçları kullandım 2 hafta sonra transfer oldu 5 ekimde ilaçlara başladım 23 ekim de transfer oldu hakkında hayırlısı olsun canım bence lucrin tedavisi çok işe yarıyor

Aminn Inşallah. Benim çikolata kistlerim 1 1 buçuk cm sanırım ondan dolayı 2 ay kullandım:) sizde mi adet görmeden transfer hazırlığına başladınız ve kaç embriyonuz vardı?

Aminn Inşallah. Benim çikolata kistlerim 1 1 buçuk cm sanırım ondan dolayı 2 ay kullandım:) sizde mi adet görmeden transfer hazırlığına başladınız ve kaç embriyonuz vardı?
Tabi zaten lıcrin de amaç adeti kesip kisti baskılamak o yüzden adet beklenmeden doktor planlamayı yapıyor benim 2 dondurulmuşum vardı 2sini de transfer ettiler 1i tuttu kız benim kistler biri 6 biri 3 santimdi lucrin büyük olan 3 cm küçüldü

Ayy maşallah ne guzel:) benim de sadece 2 embriyom var ikiside 5. Gun embriyosu 4aa ve 4ab kalitede. Ben Çok kararsizim 2 transfer mi istesem tek mi diye:)

Şu anda 1 i tutunca iyi ki 2 tane istemişim dedim benim de iyi kalite 5.gün embriyosu
Zaten Benim doktorum da yaşın genç olduğu için normalde önermezdim ama sadece 2 embriyon var . Coğul gebelik benim tasvip ettiğim bisey değil. Ama sansını tutma ihtimalini artırmak için biri tutmazsa biri tutsun diye 2 embriyo oneririm dedi

Ya gecen hafta 7+4 demisti kendi doktorum ama bugun 7+0 dedi suanda benim son adete gore 8+2 olmam lazimdi.
Ama cihazdan dolayi farklilik olabiliyomus.
Doğrudur kuzum. Olsun tarihi önemli değil sağ salim kalp atışını duydun ya çok şükür benim adetle aynı gidiyor. Oğlumda önden gidiyordu 3gun bu tam günü gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…