• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar bir sey soracagim kafama takildi... gecen hafta 8+4’teyken bebegin nabzi 170 idi. Bugun 9+2’de farkli bir hastanede 146 olculdu. Degiskenlik gostermesi normal mi🤔🤔

Doktor yasaklıyor işi zaten zor bir süreç olduğu icin icin rahat etmesede ev ne kadar toz pis olsada yapmadım şimdi bile kendimi yormadan yavaş yavaş süpürüyorum sağolsun eşim ve görümcem yapıyor hala dikkat etmek lazım sadece.
Tup bebek mi bilmiyorum sizin ki iki kat daha dikkat ediyoruz.
Evet canım tüp bebek. Oğlumda 3 yaşında o da tüp bebekle oldu

Merhaba geçici menapoz derken lucrin vuruldunuz sanırım yardımınıza ihtiyacım varrr. Ben 2 doz lucrin depot vuruldum çikolata kisti baskılanması için. Dün gittim gayet güzel baskılanmış dedi estrofem, climara forte bant, oksapar ve coraspin verdi haftaya gel rahim kalınlığına bakıp transfer günü verelim dedi. Ama çok merak ediyorum muhtemelen ne zaman olur transferim diye :))
Evet bende aynı dertten muzdaribim çikolata kisti ben 3 ay kullandım lucrin sonrası aynı ilaçları kullandım 2 hafta sonra transfer oldu 5 ekimde ilaçlara başladım 23 ekim de transfer oldu 🙂 hakkında hayırlısı olsun canım bence lucrin tedavisi çok işe yarıyor 😃

Evet bende aynı dertten muzdaribim çikolata kisti ben 3 ay kullandım lucrin sonrası aynı ilaçları kullandım 2 hafta sonra transfer oldu 5 ekimde ilaçlara başladım 23 ekim de transfer oldu 🙂 hakkında hayırlısı olsun canım bence lucrin tedavisi çok işe yarıyor 😃
Aminn Inşallah. Benim çikolata kistlerim 1 1 buçuk cm sanırım ondan dolayı 2 ay kullandım:) sizde mi adet görmeden transfer hazırlığına başladınız ve kaç embriyonuz vardı?

Aminn Inşallah. Benim çikolata kistlerim 1 1 buçuk cm sanırım ondan dolayı 2 ay kullandım:) sizde mi adet görmeden transfer hazırlığına başladınız ve kaç embriyonuz vardı?
Tabi zaten lıcrin de amaç adeti kesip kisti baskılamak o yüzden adet beklenmeden doktor planlamayı yapıyor benim 2 dondurulmuşum vardı 2sini de transfer ettiler 1i tuttu kız benim kistler biri 6 biri 3 santimdi lucrin büyük olan 3 cm küçüldü

Tabi zaten lıcrin de amaç adeti kesip kisti baskılamak o yüzden adet beklenmeden doktor planlamayı yapıyor benim 2 dondurulmuşum vardı 2sini de transfer ettiler 1i tuttu kız benim kistler biri 6 biri 3 santimdi lucrin büyük olan 3 cm küçüldü
Ayy maşallah ne guzel:) benim de sadece 2 embriyom var ikiside 5. Gun embriyosu 4aa ve 4ab kalitede. Ben Çok kararsizim 2 transfer mi istesem tek mi diye:)

Şu anda 1 i tutunca iyi ki 2 tane istemişim dedim 😃benim de iyi kalite 5.gün embriyosu
Zaten Benim doktorum da yaşın genç olduğu için normalde önermezdim ama sadece 2 embriyon var . Coğul gebelik benim tasvip ettiğim bisey değil. Ama sansını tutma ihtimalini artırmak için biri tutmazsa biri tutsun diye 2 embriyo oneririm dedi

Ya gecen hafta 7+4 demisti kendi doktorum ama bugun 7+0 dedi suanda benim son adete gore 8+2 olmam lazimdi.
Ama cihazdan dolayi farklilik olabiliyomus.
Doğrudur kuzum. Olsun tarihi önemli değil sağ salim kalp atışını duydun ya çok şükür benim adetle aynı gidiyor. Oğlumda önden gidiyordu 3gun bu tam günü gidiyor

Back