EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Neden dikiş atılıyor canım. Rahim ağzı acikligimi var

bu arada kızla bende 2gündür kusma başladı. 2gün aynı saatte işden eve gittim ve direk tuvalet. bakalım bugün nasıl olucak. en komiği de tuvalette @Yasnaz aklıma geldi hiç belirti yok diye sıkıntı yapıyorsun. ilk zamanlar bende de yoktu bak nolduuuu. belirti falan isteme cidden sıkıntı yaa

Benim doktor da hep iki haftada bire randevu veriyor

Reactions: Z P
Kizlar bugun tup bebek doktoruma gittim. (normalde baska doktor takip ediyor) kadin 4 haftadir beni gormuyordu bebegi gorunce cok sevindi kocaman olmus bu diyo ilk defa hareketlerini gorduk resmen kipir kipir elleri kollari surekli oynuyo Bana komik geldi güldum gulunce kafasi da hopladi cok etkilendim yaa allahim herkese nasip etsinnn bu arada estrofemi biraktik cok sukur. Prolutex’i 12. Hafta sonuna kadar kullanacagim.

buna da şükür. çünkü kusma olunca vücut aşırı su kaybediyormuş
Evet canim bir de bu kusma normal zamanlarki kusmalar gibi degil. Yani detaya inmeyim ama cok farkli bitmiyor kusma geldigi zaman hemen pencereyi aciyorum derin derin nefesler aliyorum kolonya sikiyorum geciyor. Cok nadir gecmedigi oluyor o zmaan da cikariyorum mecbur.

benim 2gündür başladı ya. normalde midemde hep bir bulanma hissi var ama hiç öğürme falan olmuyordu. 2gündür öğürmeyle direk kusuyorum. yemek falan da degil öğleden sonra mandalina yiyordum 1tane direk onu çıkarıyorum ama yedikten 3saat falan sonra. bugün yemedim akşamı bekliyorum yine kusma olucakmı diye. öğlende yoğurt ekmek yedim başkada birşey yemedim

Ahaha Allahm tuvalette aklina gelmisim kiz ben kalp atsini duydumya belirti olmasada olur artikbugun doktora soyledm aaa neguzel dedi herkeste olmaz bulantin olup birden kesilirse kork ama hic yoksa korkma dedi bende binde bi oluyo dun aile hekimine gttim igneye oraya girer girmez bir bulanti mide agrisi oldu ogurdum ögurucem o derece esime cikalm dedim cok kotu oldum

geçen haftadan ben de çok iyiydim hatta pazartesi sabahtanda çok iyiydim akşama noldu anlamadım. ben de senin gibiydim ama ben senden önde gidiyorum sende de 1 hafta geçsin bakalım biii

Doktor yasaklıyor işi zaten zor bir süreç olduğu icin icin rahat etmesede ev ne kadar toz pis olsada yapmadım şimdi bile kendimi yormadan yavaş yavaş süpürüyorum sağolsun eşim ve görümcem yapıyor hala dikkat etmek lazım sadece.
Tup bebek mi bilmiyorum sizin ki iki kat daha dikkat ediyoruz.

Zencefilli su iyi geliyor. Bir de bulanti bilekligi. Gun icerisinde surekli tuzlu cubuk kraker yiyorum

Merhaba geçici menapoz derken lucrin vuruldunuz sanırım yardımınıza ihtiyacım varrr. Ben 2 doz lucrin depot vuruldum çikolata kisti baskılanması için. Dün gittim gayet güzel baskılanmış dedi estrofem, climara forte bant, oksapar ve coraspin verdi haftaya gel rahim kalınlığına bakıp transfer günü verelim dedi. Ama çok merak ediyorum muhtemelen ne zaman olur transferim diye :))

Canim ben 5inde ilaca basladim, 23unde transfer oldum.. 18 gun oluyor yani, simdiden hayirli olsun, insallah guzel haberlerinizi burdan paylasirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…