• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar ben bebis kiyafetleri almamak icin kendimi zor tutuyorum😂😂 birileri beni engellesinn🙈🙈 yoksa yavastan baslayacagimm
Ben de yıl başı dekorları alarak kesiyorum kendimi. Öyle noel baba falan sevmem de kar taneleri, kardan adamlar falan ☺️ Biberon alma canım. Anne sütüyle beslemeye odakla kendini
Bu konularda okumalar yapabilirsin. Güzel zaman geçiyor. Ben çok okudum. Allah’a şükür biberon, emzik vermeden, sallamadan büyüttüm

Ben de yıl başı dekorları alarak kesiyorum kendimi. Öyle noel baba falan sevmem de kar taneleri, kardan adamlar falan ☺️ Biberon alma canım. Anne sütüyle beslemeye odakla kendini
Bu konularda okumalar yapabilirsin. Güzel zaman geçiyor. Ben çok okudum. Allah’a şükür biberon, emzik vermeden, sallamadan büyüttüm
Ayy bak acemilik iste sanki sutu sagip biberona koycakmisim gibi dusunuyorum🙈🙈🙈 bana okudugun kitaplarin isimlerini verebilir misin? Ben de okuyim😌

Ayy bak acemilik iste sanki sutu sagip biberona koycakmisim gibi dusunuyorum🙈🙈🙈 bana okudugun kitaplarin isimlerini verebilir misin? Ben de okuyim😌
Canım kitapların hepsini bebek kıyafetleriyle birlikte depoya kaldırdım 😬 ileride çıkarınca paylaşırım mutlaka. Ama internetten de çok okudum.
Bu dönemde yapmamız gereken sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek. Günde iki kez süt ürünü, meyve , üç öğünde proteine alışmak. Haftada iki kez kırmızı et, iki kez balık, iki kez bakliyat, bir kez sebze olacak şekilde akşam yemeklerini planlayabiliriz.
İnternetten okurken doktorların sitelerinden okumaya dikkat ettim

İnsaAllah canım benim. Bugün bende devlet Hastanesi'ne gittim. Sağlık ocağında yapilmayanlari yaptı. Hemen çıkmaz sonuç dedi. Yarında sağlık ocağına gidip kan vericem tahliller icin. Yapılmayan olursa ücretli yaptircam. Şuan en önemlisi tsh benim icinde
Tsh sonucu çıkmış olması lazım kuzum benim aynı gün için de çıktı

• Beğen
Reactions: Z P
Merhabalar, gebe kalan arkadaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Gebe kalamayanlar içinse inşallah tez zamanda nasip etsin ben de ekimde dondurulmuş transferi olacaktım ama maalesef ertelendi bu ayda kist nedeniyle ertelendi. :110: Tabi bir taraftan eğitim de devam ediyor doktoram için gebelerde bulantı-kusmayla ilgili bir araştırma yapıyorum gebe kalan arkadaşlar eğer doldurmak isterlerse bana msj atarlarsa özelden anketi gönderebilirim. Pandemi nedeniyle yüz yüze yapamıyorum maalesef nereye yollasam bilemedim aklıma burası geldi. Google formlar üzerinden dolduruluyor isim yazılmıyor, güvenlidir.
Bnim daha hamileligkm belli değil.bu haftasnunda kan vercem. Belli olunca inşallah doldurmak isterim 😍

Back