- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.521
Tamam canım hergün aynı saatte almaya dikkat edeyimBenim çok Oynak6 ile başladım.25 mg başlattı.Sonra 4 e düştü ama beğenmedi 50 mg yaptı.Sonra 2 ye düşüp tekrar 3 e çıkınca 75 yaptı.Bu hafta ölçtürdüm 1,78 olmuş şükür Düşük dozla başlar ki etkisine bakabilsin.Normal yani.çok muntazam kullan önemli
Ben bi eczaneden alıyorum da onlarda hep oluyor oraya bakın bi diyecektim ama başka bi eczana raporsuzken vermemişti mesela belki o yüzden yok diyolardırAnadolu yakasindayim
Yok ellerinde yok diye veremiyolar depolarda yokmusBen bi eczaneden alıyorum da onlarda hep oluyor oraya bakın bi diyecektim ama başka bi eczana raporsuzken vermemişti mesela belki o yüzden yok diyolardırözelde çıkarttım 30 tl ye 9 kutu aldım hiçbir şey ödemedim
Yok oksapar olmadiginda baska bisey oneriyodu hic biri yokmusGeçen bi eczanede bulamamıştım muadili başka bi ilaç vereyim demişti eczacı da sonra başka bir yerde buldum bi sor doktoruna bence ben hybor kullanmıştım ilk transfer de o zaman da oksapar yoktu hyboru vermişti
Yok olsa soylerdi canim kan sulandiriciya dair bisey kalmamisenox ta alablrsn kzucm o da muadil
Tüp bebek merkezleri veya kadın doğum hastanelerinin yakınındaki eczanelerde bulma şansın daha yüksek olur canım 10günde bitiyor bende sıkıntıya giriyorum bazıları raporla alıyormuş devletteki dr rapor çıkaramıyoruz dedi özeldekide çıkarmıyor çok pahalı zatenCleksan zaten hic yok muadili diye oksapar aliyorum.
Depolardada yokmus bekleyen hastalar varmis hep
Avrupa yakasında mısınız hangi hastanede çıkarttırdınız benim gittiğim özel hastane çıkartamıyoruz dediBen bi eczaneden alıyorum da onlarda hep oluyor oraya bakın bi diyecektim ama başka bi eczana raporsuzken vermemişti mesela belki o yüzden yok diyolardırözelde çıkarttım 30 tl ye 9 kutu aldım hiçbir şey ödemedim
Esim buldu galiba canm raporum yok benmde yaTüp bebek merkezleri veya kadın doğum hastanelerinin yakınındaki eczanelerde bulma şansın daha yüksek olur canım 10günde bitiyor bende sıkıntıya giriyorum bazıları raporla alıyormuş devletteki dr rapor çıkaramıyoruz dedi özeldekide çıkarmıyor çok pahalı zaten
Şu an çok üzgün olduğun için böyle şeyler düşünüyorsun cnm seni çok iyi anlıyorum biraz daha sabret kese varsa umut vardır kanaman vs de yok kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musun belki bebeğin beslenmesini engelleyen bir durum vardır yeterince oksijen kan gitmeyincede böyle olabilirmiş inşallah herşey yoluna girerMalesef pahali suan gidemiyorum zaten bu benim son sansimdi hem evliligim icin hemde kendim icin hic bisey istemiyorum artik
Raporu devlette çıkarttım ben canım.Kalp damardan çıkardım.Bi dene istersen.Çünkü covid arttı.Bulmak daha da zorlaşacak.Raporla en son 5 kutu almıştık..Tüp bebek merkezleri veya kadın doğum hastanelerinin yakınındaki eczanelerde bulma şansın daha yüksek olur canım 10günde bitiyor bende sıkıntıya giriyorum bazıları raporla alıyormuş devletteki dr rapor çıkaramıyoruz dedi özeldekide çıkarmıyor çok pahalı zaten
Canim bencede simdiden moralini bozmaa,Yok cnm tedavi sonuclandiktan sonra muayneye gitmeden para vermeden istedimde malesef arayip sorup bilgi alamiyorum ama sanirim sagliksiz gebelik
Kan sulandiricimiydi o bana vermedi söylemiştim o ilacıEvet neden?
Evet gaziosmanpaşada duygu hastanesinde çıkardım. Lekelenmem olmuştu acil muayene olacaktım zaten100 ona ödedim, gitmişken raporda çıkardım 30 tl. Hangi hastane? Çok semt polikliniği olmadığı sürece çıkartıyolar genelde.Avrupa yakasında mısınız hangi hastanede çıkarttırdınız benim gittiğim özel hastane çıkartamıyoruz dedi
Bana verdi evet kan sulandirici benim 3. Denemem diye galibaKan sulandiricimiydi o bana vermedi söylemiştim o ilacı
Bana hemşire dedi o ilaç çok bulunmuyor sen hap yeter dedi iyi dedim bende fitil jelde bulunmiyor fitil verdi o yüzdenBana verdi evet kan sulandirici benim 3. Denemem diye galiba
Anladım canım. Bende oğlumda zor bulurdum.Cleksan zaten hic yok muadili diye oksapar aliyorum.
Depolardada yokmus bekleyen hastalar varmis hep
Evet öyle malesef. Dezenfektanlari bile bitmiş bizimkilerin. Su ilaclar olmasa hayatta ugramam bendeYa bu sağlık ocakları cidden tehlikeli ya korono testi pozitif çıkmış geziyor hemsireden ilaç istiyor hepimizi tehlikeye atıyorlar gerçekten
Bende bugün sordun doktora cleksani. Dusuklerin varsa doğuma kadar kullanacaksın dedi.Bana hemşire dedi o ilaç çok bulunmuyor sen hap yeter dedi iyi dedim bende fitil jelde bulunmiyor fitil verdi o yüzden
Yok canim hatirlamiyorum hiç 25 likti benimdeAdını hatrlıyor musun canım bana şimdi yazdı doktor euthyrox 25 başlattı hergün aç karnına bitane iç yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?