• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Araştırma hastanesi en yakın 1 saat uzaklıkta var. Keşke en başta devlete gitseydim inşallah bi sıkıntı olmaz bide çok değişken 1 ay önce 2.7 çıkmıştı sonra 2.45 çıktı şimdi 3,31
Canım tsh çok pis bişey. İlacını bir gün atlayınca.bile değer değişebiliyor. Yaşadım biliyorum. Oğlumda 3 haftada 1 sürekli tahlil yaptırdım. İlacımı hiç yükseltmedk ama doğuma kadar saati saatine içtim normale döndü.

Muayne olmadan bilgi vermiyolar malesef danismanina yazdim oda 6haftalik olmasi lazim malesef insallah gelisir dedi okadar
Muayne ücretinden dolayimi gitmek istemiyorsun kuzum kaç paraydi. Biraz sizijnki pahalıydı dimi. Haklısın da ne diyin ☹️

Malesef pahali suan gidemiyorum zaten bu benim son sansimdi hem evliligim icin hemde kendim icin hic bisey istemiyorum artik 😔
Canımsın ya evliligini karıştırma lütfen. Aranızdaki sevgiyi öldürmeyin herşey çocuk demek değildir . Bı bakmışsın normal yolla kalırsın hamile bunu Allah bilir. Allah tan ümit kesilmez. Eğer doktor bekle demisse bekle ozaman kuzum. Maddi manevi insan çok çöküyor sana hak veriyorum ben.

Tüp bebekte geç tutunma varmiki iste sen neye gore hamile oldunu ogrenmistin dedi dedim tup bebek kan tahliliyle degerlerimi sordu hizli artmis dedi okadar haftaya bakalim gelisirmi dedi ama 6+3 nere 4+2 kese neresi cok kucuk esiminde benimde butun mutlulugumuz bogazimizda kaldi 😔
kzuucm bi doktora daha git cihazı iyi olan ,cihaz kötyse tam net ölçememş olablr boyutlarını

Canım tsh çok pis bişey. İlacını bir gün atlayınca.bile değer değişebiliyor. Yaşadım biliyorum. Oğlumda 3 haftada 1 sürekli tahlil yaptırdım. İlacımı hiç yükseltmedk ama doğuma kadar saati saatine içtim normale döndü.
Adını hatrlıyor musun canım bana şimdi yazdı doktor euthyrox 25 başlattı hergün aç karnına bitane iç yazmış

• Beğen
Reactions: Z P
Cleksan zaten hic yok muadili diye oksapar aliyorum.
Depolardada yokmus bekleyen hastalar varmis hep
Geçen bi eczanede bulamamıştım muadili başka bi ilaç vereyim demişti eczacı da sonra başka bir yerde buldum bi sor doktoruna bence ben hybor kullanmıştım ilk transfer de o zaman da oksapar yoktu hyboru vermişti

Senin kaçtı tsh canım bana az vermemiş demi bu değerlere göre
Benim çok Oynak🤣6 ile başladım.25 mg başlattı.Sonra 4 e düştü ama beğenmedi 50 mg yaptı.Sonra 2 ye düşüp tekrar 3 e çıkınca 75 yaptı.Bu hafta ölçtürdüm 1,78 olmuş şükür🤲🏻Düşük dozla başlar ki etkisine bakabilsin.Normal yani.çok muntazam kullan önemli❤️

Benim çok Oynak🤣6 ile başladım.25 mg başlattı.Sonra 4 e düştü ama beğenmedi 50 mg yaptı.Sonra 2 ye düşüp tekrar 3 e çıkınca 75 yaptı.Bu hafta ölçtürdüm 1,78 olmuş şükür🤲🏻Düşük dozla başlar ki etkisine bakabilsin.Normal yani.çok muntazam kullan önemli❤️
Psikoloji stres çok etkiyor.Benim 2 seneye kadar hep 2ydi.İlaç falan kullanmadım hiç.Tüp bebeğe karar verdik.O ara pandemi çıktı 1 ay antidepresan kullandım.6 yı gördü.O yüzden sürekli düşünme.Bu tsh çok etkileniyor.Düzelebilir bir şey.o yüzden rahat ol

Back