- 12 Mart 2019
- 14.823
- 34.220
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #15.561
Esim buldu canim kadikoyde bakalm sonra nerden bulcazAvrupa yakasına baksan kuzum. Bizim burdaki eczaneler de bulabiliyoruz. Keşke yerine alabilsem yakın bı yere getirir verirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim buldu canim kadikoyde bakalm sonra nerden bulcazAvrupa yakasına baksan kuzum. Bizim burdaki eczaneler de bulabiliyoruz. Keşke yerine alabilsem yakın bı yere getirir verirdim
Olsun kuzum arar buluruz Kadıköy'e giden Üsküdar'a da giderEsim buldu canim kadikoyde bakalm sonra nerden bulcaz
Yani oyle olucak artikOlsun kuzum arar buluruz Kadıköy'e giden Üsküdar'a da gider
Fitilin adı ne canımCriona jel yerine bana fitil vermişti doktorum acaba sorsan degistirirmi canim
Ayy öyle basitlikten nefret ediyrm tüpte olsa senin evladin ne öyle sokaktan bulunmuş gibi bir laf ben hassasım ya bu konularda boş konuşan insanları hiç sevmiyrm erkek ayrı mı yapan olursa yanımda büyük bir laf sokuyorum yada senin ki okumadi benm ki okudu muhabbeti en sevmediğim şeyBende yapmadım oğlumda. Hatta tüp bebegin lafını bile geçirmek istemiyorum kucuk yaşlarında.bizim burda komşu vardı ya çok patavazsizdi çocuğuna tüp diye bağırıyordu dalga geçiyorlardı. Dedim siz ne yapıyorsunuz karı koca delirmissiniz. Bu çocuk okula gidicek arkadaslari dalga geçer dedim. Sonra bıraktılar. Boş muhabbetler yani
canım kaçlık kullanıyosun 0.4lük mü 0.6 lık mıKan sulandiriciya dair hic bisey yok korona tedavisinde kullanildigi icin
4000 kuzumcanım kaçlık kullanıyosun 0.4lük mü 0.6 lık mı
elinde kaç günlük stok kaldı hiç mi yok4000 kuzum
Ne stogu kiz stok yapamiyorum suanda raporum yok diye aile hekiminden yazdiriyodum aliyodum o sekilde.elinde kaç günlük stok kaldı hiç mi yok
Canım ben kalp damar cerrahiden almıştım.Bence dahiliye de verir.İstediler mi bi hastalık uyduruveriyorlarKızlar dahiliye doktoruna gitsem oksapar için rapor verebilir mi prolutexi felan karşılamıyor devlet sanırım
Çocuklar hiçbir şeyi unutmuyorBende sana katılıyorum canım annemde bana demişti sen olmasaydın giderdim bu evden demişti önceden çok üzülüyordum ama sonradan iyi ki olmuşsun iyi ki gitmemişim dedi çünkü babamı seviyor ama babaannem dedem çok kötü davranıyorlardı sonra babam annemi destekledi ben çok küçükken başka şehire taşındık babaannemlerde karışamadı ama çok kafaya takmıştım annem benim yüzümden onlara katlandı diye
Senin komşuyu ayırasım geldi anlayabilseler minik kalpleri akılları idrak etse helalimden çocuk yapmışım kime ne derdim. Ama yavrular çok hassas çok çok büyüsünler derim üniversiteye falan gidinceAynı fikirdeyiz oğlumdada hiç birini saklamadim. Hatta konumuzda bile geçirmiyorduk hic. Gerçekten bende aklı başına gelene kadar söylemeyi düşünmüyorum. Hatta duymazsa bı yerden hiç açıklama yapmam. Hep güzel şeyler duysun cocuklarimiz
Ahahhaa kiz sen cok alemsin nerden geldi aklinaaAranızda ignelerini saklayan varmı Çocuğu ortasina koyupda resim çekiyorlar ya
İki üç gun önce tüp bebek doktorum paylaşmış. İğnelerdennkalp yapmış biri Cocguda ortasına koymuş. Ama ben gördüm de ürperdim o ignelerden. Yani çöpe nasıl aticagimi şaşırıyorumAhahhaa kiz sen cok alemsin nerden geldi aklinaa
Kesinlikle canım zaten bı zaman sonra bizde untuyoruzki . Bı ara oğlumda sanki açıklama yapmak zorundaymisiz gibi oluyordu. Tedaviyle oldu vs. Sonra anneme dedim niye detaya giriyoruzki. Ne gerek var yani. Ondan sonra hiç söylemedik. Zaten şuan öyle seyle meşgul ki insanlar kim hamile nasıl kalmış umrumda değil kimsenin millet canının derdindeSenin komşuyu ayırasım geldi anlayabilseler minik kalpleri akılları idrak etse helalimden çocuk yapmışım kime ne derdim. Ama yavrular çok hassas çok çok büyüsünler derim üniversiteye falan gidince
Bende hayatta yapmamm oyle, cok korkunc bide insan yavrusu olduktan sonra tum o zor gunleri unutur bence, o pis igneleri saklayip neden bakip bakip uzulesin aklina getiresin kiiİki üç gun önce tüp bebek doktorum paylaşmış. İğnelerdennkalp yapmış biri Cocguda ortasına koymuş. Ama ben gördüm de ürperdim o ignelerden. Yani çöpe nasıl aticagimi şaşırıyorum
Aynen canimm bu konuda hepimiz hemfikiriz.Bende hayatta yapmamm oyle, cok korkunc bide insan yavrusu olduktan sonra tum o zor gunleri unutur bence, o pis igneleri saklayip neden bakip bakip uzulesin aklina getiresin kii