• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bende yapmadım oğlumda. Hatta tüp bebegin lafını bile geçirmek istemiyorum kucuk yaşlarında.bizim burda komşu vardı ya çok patavazsizdi çocuğuna tüp diye bağırıyordu dalga geçiyorlardı. Dedim siz ne yapıyorsunuz karı koca delirmissiniz. Bu çocuk okula gidicek arkadaslari dalga geçer dedim. Sonra bıraktılar. Boş muhabbetler yani
Ayy öyle basitlikten nefret ediyrm tüpte olsa senin evladin ne öyle sokaktan bulunmuş gibi bir laf ben hassasım ya bu konularda boş konuşan insanları hiç sevmiyrm erkek ayrı mı yapan olursa yanımda büyük bir laf sokuyorum yada senin ki okumadi benm ki okudu muhabbeti en sevmediğim şey

Bende sana katılıyorum canım annemde bana demişti sen olmasaydın giderdim bu evden demişti önceden çok üzülüyordum ama sonradan iyi ki olmuşsun iyi ki gitmemişim dedi çünkü babamı seviyor ama babaannem dedem çok kötü davranıyorlardı sonra babam annemi destekledi ben çok küçükken başka şehire taşındık babaannemlerde karışamadı ama çok kafaya takmıştım annem benim yüzümden onlara katlandı diye
Çocuklar hiçbir şeyi unutmuyor 😢

Aynı fikirdeyiz oğlumdada hiç birini saklamadim. Hatta konumuzda bile geçirmiyorduk hic. Gerçekten bende aklı başına gelene kadar söylemeyi düşünmüyorum. Hatta duymazsa bı yerden hiç açıklama yapmam. Hep güzel şeyler duysun cocuklarimiz
Senin komşuyu ayırasım geldi 😂 😂 😂 anlayabilseler minik kalpleri akılları idrak etse helalimden çocuk yapmışım kime ne derdim. Ama yavrular çok hassas çok çok büyüsünler derim üniversiteye falan gidince 😅😅

• Beğen
Reactions: Z P
Kızlar kusma ogurmelerim o kadar arttı ki dayanamayacak seviyeye geldi.Kesinlikle şu icemiyorum...
Ama bir kaç çözüm yontemi buldum sanırım..
Yemekden önce biraz elma ve leblebi yiyiyorum.
İlk adimda su yerine taze sıkılmış meyve suyu içiyorum ve yavaş yavaş bol cigmeyerek yemeği az porsiyon tüketiyorum.
Şuan için çok iyi geldi.
Midenin boş kalması daha kötü oluyor.
Ayrıca zaman zaman nane şekeri yalıyorum ferahlatıyor.

Senin komşuyu ayırasım geldi 😂 😂 😂 anlayabilseler minik kalpleri akılları idrak etse helalimden çocuk yapmışım kime ne derdim. Ama yavrular çok hassas çok çok büyüsünler derim üniversiteye falan gidince 😅😅
😄 Kesinlikle canım zaten bı zaman sonra bizde untuyoruzki . Bı ara oğlumda sanki açıklama yapmak zorundaymisiz gibi oluyordu. Tedaviyle oldu vs. Sonra anneme dedim niye detaya giriyoruzki. Ne gerek var yani. Ondan sonra hiç söylemedik. Zaten şuan öyle seyle meşgul ki insanlar kim hamile nasıl kalmış umrumda değil kimsenin millet canının derdinde

İki üç gun önce tüp bebek doktorum paylaşmış. İğnelerdennkalp yapmış biri 🙈Cocguda ortasına koymuş. Ama ben gördüm de ürperdim o ignelerden. Yani çöpe nasıl aticagimi şaşırıyorum😅
Bende hayatta yapmamm oyle, cok korkunc bide insan yavrusu olduktan sonra tum o zor gunleri unutur bence, o pis igneleri saklayip neden bakip bakip uzulesin aklina getiresin kii🤔

• Beğen
Reactions: Z P
Bir güzel uyuyordum ignecii abla gelene kadar 😄😄Gözümü zor aciyorum . Erken kalktigim için mi hamilelikte mi bilmiyorum ama sürekli uykum geliyor.

Back