• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benim çok Oynak🤣6 ile başladım.25 mg başlattı.Sonra 4 e düştü ama beğenmedi 50 mg yaptı.Sonra 2 ye düşüp tekrar 3 e çıkınca 75 yaptı.Bu hafta ölçtürdüm 1,78 olmuş şükür🤲🏻Düşük dozla başlar ki etkisine bakabilsin.Normal yani.çok muntazam kullan önemli❤️
Tamam canım hergün aynı saatte almaya dikkat edeyim

Cleksan zaten hic yok muadili diye oksapar aliyorum.
Depolardada yokmus bekleyen hastalar varmis hep
Tüp bebek merkezleri veya kadın doğum hastanelerinin yakınındaki eczanelerde bulma şansın daha yüksek olur canım 10günde bitiyor bende sıkıntıya giriyorum bazıları raporla alıyormuş devletteki dr rapor çıkaramıyoruz dedi özeldekide çıkarmıyor çok pahalı zaten

Ben bi eczaneden alıyorum da onlarda hep oluyor oraya bakın bi diyecektim ama başka bi eczana raporsuzken vermemişti mesela belki o yüzden yok diyolardır :( özelde çıkarttım 30 tl ye 9 kutu aldım hiçbir şey ödemedim
Avrupa yakasında mısınız hangi hastanede çıkarttırdınız benim gittiğim özel hastane çıkartamıyoruz dedi

Tüp bebek merkezleri veya kadın doğum hastanelerinin yakınındaki eczanelerde bulma şansın daha yüksek olur canım 10günde bitiyor bende sıkıntıya giriyorum bazıları raporla alıyormuş devletteki dr rapor çıkaramıyoruz dedi özeldekide çıkarmıyor çok pahalı zaten
Esim buldu galiba canm raporum yok benmde ya

Malesef pahali suan gidemiyorum zaten bu benim son sansimdi hem evliligim icin hemde kendim icin hic bisey istemiyorum artik 😔
Şu an çok üzgün olduğun için böyle şeyler düşünüyorsun cnm seni çok iyi anlıyorum biraz daha sabret kese varsa umut vardır kanaman vs de yok kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musun belki bebeğin beslenmesini engelleyen bir durum vardır yeterince oksijen kan gitmeyincede böyle olabilirmiş inşallah herşey yoluna girer

Raporu devlette çıkarttım ben canım.Kalp damardan çıkardım.Bi dene istersen.Çünkü covid arttı.Bulmak daha da zorlaşacak.Raporla en son 5 kutu almıştık..

Yok cnm tedavi sonuclandiktan sonra muayneye gitmeden para vermeden istedimde malesef arayip sorup bilgi alamiyorum ama sanirim sagliksiz gebelik
Canim bencede simdiden moralini bozmaa,
Hastanelerin cihazlari da onemli bu olcum konularinda..
Rabbimden hayirlisini iste, insAllah bebisin seninle ve saglikla buyumeye devam edicek🤲🏼

Avrupa yakasında mısınız hangi hastanede çıkarttırdınız benim gittiğim özel hastane çıkartamıyoruz dedi
Evet gaziosmanpaşada duygu hastanesinde çıkardım. Lekelenmem olmuştu acil muayene olacaktım zaten100 ona ödedim, gitmişken raporda çıkardım 30 tl. Hangi hastane? Çok semt polikliniği olmadığı sürece çıkartıyolar genelde.

Ya bu sağlık ocakları cidden tehlikeli ya korono testi pozitif çıkmış geziyor hemsireden ilaç istiyor hepimizi tehlikeye atıyorlar gerçekten

• Beğen
Reactions: Z P
Ya bu sağlık ocakları cidden tehlikeli ya korono testi pozitif çıkmış geziyor hemsireden ilaç istiyor hepimizi tehlikeye atıyorlar gerçekten
Evet öyle malesef. Dezenfektanlari bile bitmiş bizimkilerin. Su ilaclar olmasa hayatta ugramam bende

Bana hemşire dedi o ilaç çok bulunmuyor sen hap yeter dedi iyi dedim bende fitil jelde bulunmiyor fitil verdi o yüzden
Bende bugün sordun doktora cleksani. Dusuklerin varsa doğuma kadar kullanacaksın dedi.

Back