• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Crıona jel yok hiç biyerde ya bi kutu kaldı bende bi kutuya daha ihtiyacım var bulamıyorum. Doktora soracağım bakalım onun yerine başka bişey yazsın 12 hafta kullanacaksın demişti cunku tüp bebek doktorum

Crıona jel yok hiç biyerde ya bi kutu kaldı bende bi kutuya daha ihtiyacım var bulamıyorum. Doktora soracağım bakalım onun yerine başka bişey yazsın 12 hafta kullanacaksın demişti cunku tüp bebek doktorum
Criona jel yerine bana fitil vermişti doktorum acaba sorsan degistirirmi canim

Kizlar oksapari bulamiyorum ya deli olucam yok depolarda da😔🤦‍♀️
Eş değeri var canım onu mutlaka tedarik et o da zamanla bitecek. Pandemim için kullanılıyor entübe olan hastalar için kullanılıyor. Benim doğum arefesinde bitmişti topikte bir arkadaşa yollamıştım 8 kutu. O zamanda bulunmuyordu. E ile başlayan ona yakın bir kan sulandırıcı var benim tüp bebek hemşirem oksapar bulamazsan onu al demişti. Biz bir şekilde bulmuştuk.

Aranızda ignelerini saklayan varmı 😄😄Çocuğu ortasina koyupda resim çekiyorlar ya
Ben buna karşıyım 😅😅yapana saygım sonsuz ama ben bebeklerime tedavi ile olduklarını söylemeyi düşünmüyorum. Annem bana küçükken sen olmazsan babanı boşardım demişti sonrası annemin üzüldüğü her şeyde kendimi sorumlu tutmuştum çocuk aklı. Şimdi bunlar minnet eder gibi sizi böyle yaptık ne zorluk çektim demek istemiyorum

Ben buna karşıyım 😅😅yapana saygım sonsuz ama ben bebeklerime tedavi ile olduklarını söylemeyi düşünmüyorum. Annem bana küçükken sen olmazsan babanı boşardım demişti sonrası annemin üzüldüğü her şeyde kendimi sorumlu tutmuştum çocuk aklı. Şimdi bunlar minnet eder gibi sizi böyle yaptık ne zorluk çektim demek istemiyorum
Aynı kafadaniz böyle bir sorumluluk yüklemeyecem kucuck bedenine

Ayyy ben yapacaktım sonra dedim çektiğim çileyi neyi çocuğa yansitayim asla bahsetmeyecem o hatıra defteri alacam oraya da yazmayacam bilmeyecek asla
Bende sanki normal yolla olmuşlar gibi yazdım yok kan testi yaptık bakın burda diye yapıştırdım birde hiç öncesi yok 😂 😂

• Komik
Reactions: Z P
Ayyy ben yapacaktım sonra dedim çektiğim çileyi neyi çocuğa yansitayim asla bahsetmeyecem o hatıra defteri alacam oraya da yazmayacam bilmeyecek asla
Bende yapmadım oğlumda. Hatta tüp bebegin lafını bile geçirmek istemiyorum kucuk yaşlarında.bizim burda komşu vardı ya çok patavazsizdi çocuğuna tüp diye bağırıyordu dalga geçiyorlardı. Dedim siz ne yapıyorsunuz karı koca delirmissiniz. Bu çocuk okula gidicek arkadaslari dalga geçer dedim. Sonra bıraktılar. Boş muhabbetler yani

Bende sana katılıyorum canım annemde bana demişti sen olmasaydın giderdim bu evden demişti önceden çok üzülüyordum ama sonradan iyi ki olmuşsun iyi ki gitmemişim dedi çünkü babamı seviyor ama babaannem dedem çok kötü davranıyorlardı sonra babam annemi destekledi ben çok küçükken başka şehire taşındık babaannemlerde karışamadı ama çok kafaya takmıştım annem benim yüzümden onlara katlandı diye

• Beğen
Reactions: Z P
Aynı fikirdeyiz oğlumdada hiç birini saklamadim. Hatta konumuzda bile geçirmiyorduk hic. Gerçekten bende aklı başına gelene kadar söylemeyi düşünmüyorum. Hatta duymazsa bı yerden hiç açıklama yapmam. Hep güzel şeyler duysun cocuklarimiz

Eş değeri var canım onu mutlaka tedarik et o da zamanla bitecek. Pandemim için kullanılıyor entübe olan hastalar için kullanılıyor. Benim doğum arefesinde bitmişti topikte bir arkadaşa yollamıştım 8 kutu. O zamanda bulunmuyordu. E ile başlayan ona yakın bir kan sulandırıcı var benim tüp bebek hemşirem oksapar bulamazsan onu al demişti. Biz bir şekilde bulmuştuk.
Suanda tedarik edemem cok alamam cunku raparom yok aile hekimi 2 kutu yazabiliyo dunyanin parasi bi kutu ilac

Back