- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.501
Canım tsh çok pis bişey. İlacını bir gün atlayınca.bile değer değişebiliyor. Yaşadım biliyorum. Oğlumda 3 haftada 1 sürekli tahlil yaptırdım. İlacımı hiç yükseltmedk ama doğuma kadar saati saatine içtim normale döndü.Araştırma hastanesi en yakın 1 saat uzaklıkta var. Keşke en başta devlete gitseydim inşallah bi sıkıntı olmaz bide çok değişken 1 ay önce 2.7 çıkmıştı sonra 2.45 çıktı şimdi 3,31
Muayne ücretinden dolayimi gitmek istemiyorsun kuzum kaç paraydi. Biraz sizijnki pahalıydı dimi. Haklısın da ne diyinMuayne olmadan bilgi vermiyolar malesef danismanina yazdim oda 6haftalik olmasi lazim malesef insallah gelisir dedi okadar
Yok cnm tedavi sonuclandiktan sonra muayneye gitmeden para vermeden istedimde malesef arayip sorup bilgi alamiyorum ama sanirim sagliksiz gebelikTelefon ile sorabiliyormusun peki canım belki bişey söyler 10 güne kadar fark olması normal demişti doktorum
Malesef pahali suan gidemiyorum zaten bu benim son sansimdi hem evliligim icin hemde kendim icin hic bisey istemiyorum artikMuayne ücretinden dolayimi gitmek istemiyorsun kuzum kaç paraydi. Biraz sizijnki pahalıydı dimi. Haklısın da ne diyin
Öyle düşünme canım ilaçları düzenli kullan yat dinlen haftaya tekrar baktır bazen geç tutunup büyüyebiliyorYok cnm tedavi sonuclandiktan sonra muayneye gitmeden para vermeden istedimde malesef arayip sorup bilgi alamiyorum ama sanirim sagliksiz gebelik
Canımsın ya evliligini karıştırma lütfen. Aranızdaki sevgiyi öldürmeyin herşey çocuk demek değildir . Bı bakmışsın normal yolla kalırsın hamile bunu Allah bilir. Allah tan ümit kesilmez. Eğer doktor bekle demisse bekle ozaman kuzum. Maddi manevi insan çok çöküyor sana hak veriyorum ben.Malesef pahali suan gidemiyorum zaten bu benim son sansimdi hem evliligim icin hemde kendim icin hic bisey istemiyorum artik
Evet neden?Sen onu kullanıyor musun ya
kzuucm bi doktora daha git cihazı iyi olan ,cihaz kötyse tam net ölçememş olablr boyutlarınıTüp bebekte geç tutunma varmiki iste sen neye gore hamile oldunu ogrenmistin dedi dedim tup bebek kan tahliliyle degerlerimi sordu hizli artmis dedi okadar haftaya bakalim gelisirmi dedi ama 6+3 nere 4+2 kese neresi cok kucuk esiminde benimde butun mutlulugumuz bogazimizda kaldi
Adını hatrlıyor musun canım bana şimdi yazdı doktor euthyrox 25 başlattı hergün aç karnına bitane iç yazmışCanım tsh çok pis bişey. İlacını bir gün atlayınca.bile değer değişebiliyor. Yaşadım biliyorum. Oğlumda 3 haftada 1 sürekli tahlil yaptırdım. İlacımı hiç yükseltmedk ama doğuma kadar saati saatine içtim normale döndü.
Cleksan zaten hic yok muadili diye oksapar aliyorum.Cleksan yazdir canım o da mı yok
Anadolu yakasindayimİstanbulda mısınız? Avrupa yakası mı?
enox ta alablrsn kzucm o da muadilCleksan zaten hic yok muadili diye oksapar aliyorum.
Depolardada yokmus bekleyen hastalar varmis hep
Geçen bi eczanede bulamamıştım muadili başka bi ilaç vereyim demişti eczacı da sonra başka bir yerde buldum bi sor doktoruna bence ben hybor kullanmıştım ilk transfer de o zaman da oksapar yoktu hyboru vermiştiCleksan zaten hic yok muadili diye oksapar aliyorum.
Depolardada yokmus bekleyen hastalar varmis hep
Ben de o ilacın 75 mg olanını içiyorum çok etkili bir ilaçAdını hatrlıyor musun canım bana şimdi yazdı doktor euthyrox 25 başlattı hergün aç karnına bitane iç yazmış
Bi de sabah erken iç.Tüp bebek ilaçlarınla zaman olsun arada.Onlar da etkiliyormuş.Ben de o ilacın 75 mg olanını içiyorum çok etkili bir ilaç
Kaç yaşındasın?Evliliğini etkileyecek kadar mı çocuk önemli?Zamanı gelmemiştir belki?Malesef pahali suan gidemiyorum zaten bu benim son sansimdi hem evliligim icin hemde kendim icin hic bisey istemiyorum artik
Senin kaçtı tsh canım bana az vermemiş demi bu değerlere göreBen de o ilacın 75 mg olanını içiyorum çok etkili bir ilaç
Benim çok OynakSenin kaçtı tsh canım bana az vermemiş demi bu değerlere göre
Psikoloji stres çok etkiyor.Benim 2 seneye kadar hep 2ydi.İlaç falan kullanmadım hiç.Tüp bebeğe karar verdik.O ara pandemi çıktı 1 ay antidepresan kullandım.6 yı gördü.O yüzden sürekli düşünme.Bu tsh çok etkileniyor.Düzelebilir bir şey.o yüzden rahat olBenim çok Oynak6 ile başladım.25 mg başlattı.Sonra 4 e düştü ama beğenmedi 50 mg yaptı.Sonra 2 ye düşüp tekrar 3 e çıkınca 75 yaptı.Bu hafta ölçtürdüm 1,78 olmuş şükür Düşük dozla başlar ki etkisine bakabilsin.Normal yani.çok muntazam kullan önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?