How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Canımsın yaa üzülme kuzum. Yaa aleti iyimiydi bende bu alet meselesine çok takıyorum. Gerçekten tüp bebek doktoruna ne kadarsa verilmeli en iyi aletle bakılmali.Bak bu ultrason oğlumda çekilmiştim tüp bebej doktoruma gitmiştim ozaman 400 TL en luksuydu yani. İlk muayne kesinlik le tüp bebek doktorunun bakması taraftariyim
Ne dusuncemi bilemiyorum butun mutlulumuz yarida kaldi resim yuklemesini bilmiyorum yani yuuklesem senin kesen bariz burdayim diyomus benimki ufacik ben kalp atisi bile duyarim derken ortada hic bisey yok öyle yikilip çıktımki ilacimi bile yazdirmayi unuttum

Kızlar son adetime gore 6+3 olmam gerekiyodu simdi doktordan geldim ve yıkıldım resmen karindan bakti yag dokusu var goremiyorum dedi sonra vajinal bakalim dedi buldu keseyi ama cok kucuk dedi 1aylik hamile olman gerekiyo dedi ve kese cok kucuk dedi peki dedim bu boyuta gore kac haftalik sizce 4+2 diye soyledi 1hafta sonra bidaha gelisimine bakalim dedi bense belki kalp atisi bile duyarim diye sevinmistim simdi cok kötüyüm
Cnm üzülme sen tüp bebek doktoruna git onlar daha iyi biliyor geç tutunmuştur olabilir böyle şeyler içini rahat tut

Ne dusuncemi bilemiyorum butun mutlulumuz yarida kaldi resim yuklemesini bilmiyorum yani yuuklesem senin kesen bariz burdayim diyomus benimki ufacik ben kalp atisi bile duyarim derken ortada hic bisey yok öyle yikilip çıktımki ilacimi bile yazdirmayi unuttum
Bu benim kaç sene onceki Ultrason resmi canm . Tüp bebek doktorunu ara bence ona git.

IMG_20201120_103551.jpg

Çok geçmiş olsun kuzum. Progestan bizim için bu dönemde aşırı önemli bebekler ondan besleniyor. Bana annem özellikle kaç kere söyledi kesinlikle saatini şaşırma diye. Progestanın bebek için önemini de anlattı eksiklik olursa neden kanama olur diye de anlattı. Oyüzden saatine hatta dakikasına dikkat et canım. Ben saat sabah 5:10-13:10-21:10diye 8saat aralıkla fitili kullanıyorum. İğneyi de hep saatinde yapıyorum. Çok şükğr bugüne kadar 1damla lekelenme bile olmadı
Aynen bende öyle yapıyorum diğer haplarida saati saatine kullaniyrm hatta folik asiti bile saatine göre kullaniyrm

Cnm üzülme sen tüp bebek doktoruna git onlar daha iyi biliyor geç tutunmuştur olabilir böyle şeyler içini rahat tut
Tüp bebekte geç tutunma varmiki iste sen neye gore hamile oldunu ogrenmistin dedi dedim tup bebek kan tahliliyle degerlerimi sordu hizli artmis dedi okadar haftaya bakalim gelisirmi dedi ama 6+3 nere 4+2 kese neresi cok kucuk esiminde benimde butun mutlulugumuz bogazimizda kaldi 😔

• Üzgünüm
Reactions: Z P
Tüp bebekte geç tutunma varmiki iste sen neye gore hamile oldunu ogrenmistin dedi dedim tup bebek kan tahliliyle degerlerimi sordu hizli artmis dedi okadar haftaya bakalim gelisirmi dedi ama 6+3 nere 4+2 kese neresi cok kucuk esiminde benimde butun mutlulugumuz bogazimizda kaldi 😔
Tabi cnm geç tutma diye bir olasılık var arkadaşımın geç tutunmuştu bende normal kadın doguma gittim bana o zmn tam tarih veremedi kaç defa sordm kendi doktoruna danis dedi tüp bebek doktoruna sordum 6+4 demişti sonra yine kadın doğuma gittim kaç olmus dedi cnm onlar riske atmıyor tüp bebek çok farklı her doktor anlamıyor bunu soyluyrm ama doktor doktor diyorlar alakası yok cidden

Tabi cnm geç tutma diye bir olasılık var arkadaşımın geç tutunmuştu bende normal kadın doguma gittim bana o zmn tam tarih veremedi kaç defa sordm kendi doktoruna danis dedi tüp bebek doktoruna sordum 6+4 demişti sonra yine kadın doğuma gittim kaç olmus dedi cnm onlar riske atmıyor tüp bebek çok farklı her doktor anlamıyor bunu soyluyrm ama doktor doktor diyorlar alakası yok cidden
5bucuk haftalik bile dese belki umudum olurdu ama ne kadar gec tutunmuş olabilirki tup bebek sonucta 4+2 asiri kucuk degilmi yemin ederim oyle mutlu olmustukki suan ne kadar uzgunum anlatamam ben 7 haftaya dogru gidiyoruz derken 4hkaftalik dedi ya ve suratindan anladim yani haftaya bakalom dedi ama umutsuz şekilde

Kızlar son adetime gore 6+3 olmam gerekiyodu simdi doktordan geldim ve yıkıldım resmen karindan bakti yag dokusu var goremiyorum dedi sonra vajinal bakalim dedi buldu keseyi ama cok kucuk dedi 1aylik hamile olman gerekiyo dedi ve kese cok kucuk dedi peki dedim bu boyuta gore kac haftalik sizce 4+2 diye soyledi 1hafta sonra bidaha gelisimine bakalim dedi bense belki kalp atisi bile duyarim diye sevinmistim simdi cok kötüyüm
Ne zaman transfer olmuştun canım ama keseyi görmüş yolunda herşey demedi mi

Normal ozelde bi doktora gittim adetime gore 6+3 kalp atisi bile duyulabilcekken kese 4+2 olabilor boyutuna gore dedi 5+5 falan dese gene bi nevze ikna olurdum belkii geç dollenme falan dedi bana haftaya bakalim dedi ama ben hic ikna olmadim asiri uzgunum suan
Canım üzülme belki ultrason cihazından felan kaynaklanıyor olabilir bence tüp bebek doktoruna gidip baktır

Canım üzülme belki ultrason cihazından felan kaynaklanıyor olabilir bence tüp bebek doktoruna gidip baktır
Malesef tup bebek doktoruma gidemiyorum biseyde degiscegini sanmiyorum doktorun tahminine göre olmasi gerekenle olan arasinda 2hafta fark var ve bu cok buyuk bi fark ultrason kagidinda GS 0.43cm yazio

• Beğen
Reactions: Z P
Back