- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.712
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.361
Evet bencede.Benimde öyle daha doğrusu kan alıyorlar transfer öncesi ama hiçbirşey söylemediler .Sanırım olumsuz bir durum olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bencede.Benimde öyle daha doğrusu kan alıyorlar transfer öncesi ama hiçbirşey söylemediler .Sanırım olumsuz bir durum olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum
Bu psikoloji bambaska bisey kuzum 5 yil cektim cok iyi biliyorumAslında mantıklı düşününce hayırlısı olsun diyorum nasıl iyi olacaksa hayırlı olacaksa öyle olsun diyorum ama bir tarafım da işte hep sadece olsuna kilitleniyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
bu ikinci tedavim dondurulmus embriyolarim var ilkindede dondurulmus transfer olmustumKaçıncı tedaviniz emeklerimiz boşa gitmez inşallah bebişlerimiz gelsinde çekilen çilelerimizi unuttursun
Beş yıl... çokmus ya ben daha yeniyimBu psikoloji bambaska bisey kuzum 5 yil cektim cok iyi biliyorum
Kac yil . Yani dile kolayBeş yıl... çokmus ya ben daha yeniyim
Bende 4 yillik evli 2 yildir bu isin icindeyimBeş yıl... çokmus ya ben daha yeniyim
Oo cok yenisin Yeniykende al kucagina insaAllah bebegini kucaginaBende 4 yillik evli 2 yildir bu isin icindeyim
Insallah canim yeniyimde hizli ilerledim 3.denememdeyimOo cok yenisin Yeniykende al kucagina insaAllah bebegini kucagina
InsaAllah. Valla birazda kafa rahatligi paradan geciyor. Eger elinde maddi imkan varsa biraz daha rahat yapiyosun herseyiInsallah canim yeniyimde hizli ilerledim 3.denememdeyim
Rabbim daha aratmasin bu son olsun insallah
Oyle canim oyle cok sukur yapacak durumumuz var ya olmasaydi Allah korusun nasl yapardim.InsaAllah. Valla birazda kafa rahatligi paradan geciyor. Eger elinde maddi imkan varsa biraz daha rahat yapiyosun herseyi
Bizim mesela maksimum bir deneme şansımız daha var o yüzden ben çok rahat da değilimOyle canim oyle cok sukur yapacak durumumuz var ya olmasaydi Allah korusun nasl yapardim.
Onun icinde evet kafam rahat olmazsa bidaha yaparim diyebiliyorm rabbim yardim.etsin olmayanlara imkan versin
InsaAllah canim benim son sansim olmaSa normal yolla denicez artik.ne zaman tutarsaInsallah canim yeniyimde hizli ilerledim 3.denememdeyim
Amin kuzumm evet onu diyebilmek gercekten moral bakimindan iyi oluyorOyle canim oyle cok sukur yapacak durumumuz var ya olmasaydi Allah korusun nasl yapardim.
Onun icinde evet kafam rahat olmazsa bidaha yaparim diyebiliyorm rabbim yardim.etsin olmayanlara imkan versin
7 yıllık evliyim biz eskidik artıkInsallah canim yeniyimde hizli ilerledim 3.denememdeyim
Rabbim kulunun zor durumunu bilir. Hayirlsiyla ilk yaptiginda tutsun insaAllahBizim mesela maksimum bir deneme şansımız daha var o yüzden ben çok rahat da değilim
Amin inşallah ama yine de hayırlısı olsun ne diyeyimRabbim kulunun zor durumunu bilir. Hayirlsiyla ilk yaptiginda tutsun insaAllah
Aynen öyle insallah tez vakitte alalım güzel haberleriAnladım canım doğrudur. Maddi manevi yıpratıyor bu süreç tez zamanda alalım artık güzel haberleri
Masallahh Allah bozmasin7 yıllık evliyim biz eskidik artık
Insallah gerek kalmaz insallahInsaAllah canim benim son sansim olmaSa normal yolla denicez artik.ne zaman tutarsa
Insallah gerek kalmaz canim insallah❤Bizim mesela maksimum bir deneme şansımız daha var o yüzden ben çok rahat da değilim