- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.321
@Yasnaz canım bisi sorcaktm e2 degerin dusuk ciktiktan sonra artmisti demistin transfer gununde 3 gun ileriye mi atmislardi peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm mecbur transferde uzamisti tabiki@Yasnaz canım bisi sorcaktm e2 degerin dusuk ciktiktan sonra artmisti demistin transfer gununde 3 gun ileriye mi atmislardi peki
Alla alla neden para verdin merkez karsilamiyomu bunuAma progesteron bakilicak diye hep ucret odedim ve kayit actirdim test vericem zaman bunu gittimde sorucam
Evet ben iciyorum suan hergun 1 bardakHarikasın sen öğrenmiş oldum tşk ederim canım bunun icin nar suyu iyi geliyormuş saraçoglundan duymuştum rahim kalınlastırıyormus
Tesekkurler kuzum degerlerim normal cıksaydı 12 ekimde olacaktıda o zaman 3 4 gün ileri atar eger degerler duzelmissecanm mecbur transferde uzamisti tabiki
Benimde tsh e2 progestan 375 lira aldılarAlla alla neden para verdin merkez karsilamiyomu bunu
Çok sağolun inşallah bizde sizin gibi ilkinde evladımıza kavuşuruzHerkesin bir olmaz kuzum sen hep iyi tarafindan bakmaya calia. Okadar doktor gezdim dusuklerimin sebebi belli degildi. Kalitesiz yumurta dolleniyor demisti doktorun biri . Hatta ozele gitmeme ragmen bir daha gelme dedi direk tup bebege git pgt islemi yaptir dedi. O doktorum cok iyidi
benim 10 ekim 5.gun embrıosu çok heyecanlıyım yarus ruleti
@rinanoy
@Sabredelim
@Umutla beklemek
@secretlife
Kizlar transfer tarihleriniz bellimi listeye eklicem
Buyuk ihtimalle oyle olur canim olsun gec olsn güc olmasinTesekkurler kuzum degerlerim normal cıksaydı 12 ekimde olacaktıda o zaman 3 4 gün ileri atar eger degerler duzelmisse
Pek bilgim yok canm bu konuda yaya bide benım 13.gun progesteron 0.082 cıktı o dusukmunormalde 20-21.gun olculurdu e2 342 lh 12.24 cıkmıstı sabah 9.30 da kan vermıstım akşam 7de ovıtrella oldum
Aa cok ilginc bnm merkezde hersey ucretin icinde ekstra bisey ödemiyosunBenimde tsh e2 progestan 375 lira aldılar
Ekledim senide canim baya yakinmis senindebenim 10 ekim 5.gun embrıosu çok heyecanlıyım ya
Sen önlemini al gerisi birak evde olsakta ne degisicek eslerimiz calisiyo canim onlarda virus getirebilir bizlereBenim transferimde 15 ya da 16 ekimde olacak sanırım. 10 ekimde muayeneye çağırdılar aynı zamanda progesteron değerime bakacaklarmış. Bu dönemde işe gitmek zorunda kaldığım için çok gerginim, Allah korusun birinden kaparsam covid nedeni ile tedavimin ertelenmesinden korkuyorum
Amin kuzum hayrlısi ne zamansa oyle olsunBuyuk ihtimalle oyle olur canim olsun gec olsn güc olmasin
Bende anlamadm cumada aynısını vermek durumunda kalıcamAa cok ilginc bnm merkezde hersey ucretin icinde ekstra bisey ödemiyosun
Amin insallh❤Amin kuzum hayrlısi ne zamansa oyle olsun
Şok oldum gercekten bi sorsana gttiginde bu tedavinin icinde degilmi diye .Bende anlamadm cumada aynısını vermek durumunda kalıcam
BENım 11. Gün progestaya bide benım 13.gun progesteron 0.082 cıktı o dusukmunormalde 20-21.gun olculurdu e2 342 lh 12.24 cıkmıstı sabah 9.30 da kan vermıstım akşam 7de ovıtrella oldum
Canım benım 11. Gün progeston 1.04 çıktı doktor yükselmesini beklicez dedi 14. Gin yeniden kan verdim progestan 7 küsür çıktı yükselmiş dedi 16. Günde transfer oldumya bide benım 13.gun progesteron 0.082 cıktı o dusukmunormalde 20-21.gun olculurdu e2 342 lh 12.24 cıkmıstı sabah 9.30 da kan vermıstım akşam 7de ovıtrella oldum