- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.401
Evet evet cok dogru canimBir de pişmeyen et ürünleri (salam, sosis, sucuk vb) ile konserve gıdalardan uzak durmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet cok dogru canimBir de pişmeyen et ürünleri (salam, sosis, sucuk vb) ile konserve gıdalardan uzak durmak lazım
Tuh annelerimiz bizi avakadoyla dogurmadi hos bosver saglikli olacak hersey allahin izniyleDenedim olmadi canm ya
Ezerek mi tükettin belki ondandır ezince biraz tadı ağırlaşıyor dilim dilim daha iyiDenedim olmadi canm ya
Evet ya onu yemedik diye bisey olmazTuh annelerimiz bizi avakadoyla dogurmadi hos bosver saglikli olacak hersey allahin izniyle
Aa ezdim evet bide ezmeden deniyim biEzerek mi tükettin belki ondandır ezince biraz tadı ağırlaşıyor dilim dilim daha iyi
Konserve ürün derken kendi yaptığımız konservelerden de mi?Bir de pişmeyen et ürünleri (salam, sosis, sucuk vb) ile konserve gıdalardan uzak durmak lazım
Yok canim hazirlardan bahsediyoKonserve ürün derken kendi yaptığımız konservelerden de mi?
Teşekkür ederimYok canim hazirlardan bahsediyo
İyice olgunlaşıp krem gibi olunca ye, bir de mevsimi yeni geliyor yerli olanlar daha tatlanmamıştır. ezip içine sarımsak rendesi limon ceviz tulum karıştırıp meze gibi tüketebilirsin, yada yine limon z yağı ile salataya sos olarak dökebilirsin, kimisi yoğurt içine karıştırıyor.kızlar şu avakadonun tadını sevmeyen bir benmiyim ya?mecburen yiyoruama zeytınyagıyla yaptım sevmedim bal,cevizle karıstırdım yine olmadıyıyorum ama mecburıyetten daha guzel tarıflerı olan var mı??
kabak cekırdegı,çiğ badem,ceviz,nar suyu benim tükettiklerim.Sigara kullanmıyorum zaten.Kahve ıcıyordum yarından itibaren içmeyeceğim.Açık çay şekersız tuketıyorum.Proteın agırlıklı et ,balık..ayran çok içiyorum
sabahları kuru kayısı.Aklıma geldıkce su içiyorum öyle böyle değil yaşam standartımı bile düşürdü sürekli tuvalete koşma halindeyim
folik asıt dışında şu döneme özel c vıtamı almıstım ıcınde d3 ve çınko da var
bal yıyorum bidehakiki orjınal peteklı bal dıye aldım umarım öyledır
İyi canım yarasın ya bu marketlerde satılanlarda aynıymış sen kendin mi skyorsun marketten mi aldın bende başlayayım transfer gününe kadar içeyim diyorum senceEvet ben iciyorum suan hergun 1 bardak
Ic ic ben marketten yuzde yuz nar suyu olanlardan aldim "benorganic" diye bi marka her tedavimde onu ictim sabahlari 1 bardak kahvaltiyla icİyi canım yarasın ya bu marketlerde satılanlarda aynıymış sen kendin mi skyorsun marketten mi aldın bende başlayayım transfer gününe kadar içeyim diyorum sence
Tamam canım saolasın transfer günü bazıları içme diyo sen duydun mu böyle bisey zararlıymış ama Saraçoğlu rahim kalınlığı için bol bol tüketin diyordu transferde de tahim kalınlığı önemli niye zarar olsun ki dedim ama senceIc ic ben marketten yuzde yuz nar suyu olanlardan aldim "benorganic" diye bi marka her tedavimde onu ictim sabahlari 1 bardak kahvaltiyla ic
Canm ben transfere 1 hafta kala filan basliyorum hergun 1 bardak 5 gun gidiyo bir sise bitiriyorm daha icmiyorum transfer gunude icmedim hicTamam canım saolasın transfer günü bazıları içme diyo sen duydun mu böyle bisey zararlıymış ama Saraçoğlu rahim kalınlığı için bol bol tüketin diyordu transferde de tahim kalınlığı önemli niye zarar olsun ki dedim ama sence
Benimde 10 Ekim 5. Gün embriyosu çift konacak hadi hayırlısı olsun hepimiz icinbenim 10 ekim 5.gun embrıosu çok heyecanlıyım ya
Hosgeldin aramiza ilk kezmi yaziyosunBenimde 10 Ekim 5. Gün embriyosu çift konacak hadi hayırlısı olsun hepimiz icin
Aslında birkaç kez yazdım ama çok giremiyorum o yüzden biraz geriden geliyo olabilirim teşekkür ederim insalh hepimiz için hayırlı bı ay olurHosgeldin aramiza ilk kezmi yaziyosun
Insallah canim.senide ekliyorum listeye ozamanAslında birkaç kez yazdım ama çok giremiyorum o yüzden biraz geriden geliyo olabilirim teşekkür ederim insalh hepimiz için hayırlı bı ay olur
Evet ekleyebilirsinizInsallah canim.senide ekliyorum listeye ozaman
Ekledim sık sık gel amaEvet ekleyebilirsiniz