- 12 Mart 2019
- 14.835
- 34.240
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.301
Anladım canım ekim sonu gibi olur transferin senin deBana 7 eylülde lucrin igne yapmıştı geçici menopoz iğnesi ekim 7 de gel dedi geldim muayene oldum çok şükür bi skntı yok dedi 20 ekime ilaclarını al gel dedi ilaçlarda esrtofem ve progestan fitil ve igne yazdı 20 de alıp gideceğim beklemek skcıbu arada transfer yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olur inşallah pozitiflerinizi paylaşırsınız rabbim boş koymasın kucaklarımızı
Insallah doktorumda hep en kolay hasta gurubum diyodu umarim bu sefer olurPcos ların şansı daha yüksek diye biliyorum
Ay inşallah yaAnladım canım ekim sonu gibi olur transferin senin de
Sen nasılsın peki nasıl geçiyor günlerin kaç gün oldu unuttum kız kusura bakmaAnladım canım ekim sonu gibi olur transferin senin de
İyiyim canım çok şükür Ben daha transfer olmadım gün sayıyorum transfer için ilaç kullanıyorum şu an haftaya kontrolüm var büyük ihtimalle ayın 19'unda transfer olacağımSen nasılsın peki nasıl geçiyor günlerin kaç gün oldu unuttum kız kusura bakma
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır ilaçlar rahim kalınlaşması için mi sanırım bana yazdığına öyle demiİyiyim canım çok şükür Ben daha transfer olmadım gün sayıyorum transfer için ilaç kullanıyorum şu an haftaya kontrolüm var büyük ihtimalle ayın 19'unda transfer olacağım
Evet canim estrofem rahim kalinligi icinAy hadi hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır ilaçlar rahim kalınlaşması için mi sanırım bana yazdığına öyle demi
Arkadaşta iğneden muzdarip olunca bende yaşadıklarımı yazdım canım ondanYaa oylemi pardon ozaman yazinca tedavidesiniz sandiminsalllah saglikla kucagina alirsin
Benim hem 8.gunde baktılar hemde 11.gunde bakacaklarYorumlarda gormustum e2yi transferden oncemi bakiyolar
Iyi yapmissinArkadaşta iğneden muzdarip olunca bende yaşadıklarımı yazdım canım ondan
InsaAllah âmin sizlerde tadarsiniz bu duyguyu
Bu konuda pek bilgim yok benimBi yerde okudugumu hatırlıyorum ama emin olamadım progesteron sonrasi 72.saatte mi transfer olmak gerekiyordu implantasyon penceresi o zaman mi aciliyordu
Evet canimYorumlarda gormustum e2yi transferden oncemi bakiyolar
Hm acaba ilacı başlayıp kaç gün sonra gün verecek bugun doktorun yanındaki kızlara sordum rahim kalınlığına göre dedi kaç cm olunca transfer yapılıyor acaba bilgin varmı canım seninEvet canim estrofem rahim kalinligi icin
Canm 7 12 arasi transfer icin iyi oluyo ben hep 11cm de oldum transferlerimi.Hm acaba ilacı başlayıp kaç gün sonra gün verecek bugun doktorun yanındaki kızlara sordum rahim kalınlığına göre dedi kaç cm olunca transfer yapılıyor acaba bilgin varmı canım senin
Ilk transferimdede e2 bakilmadi benim progesteron bakildi sanirimEvet canim
Progesteronada bakiyolar belki e2 ye de bakmislardir senin haberin yoktur canimIlk transferimdede e2 bakilmadi benim progesteron bakildi sanirim
Harikasın sen öğrenmiş oldum tşk ederim canım bunun icin nar suyu iyi geliyormuş saraçoglundan duymuştumCanm 7 12 arasi transfer icin iyi oluyo ben hep 11cm de oldum transferlerimi.
Estrofeme basliyosun 15 gub sonra kontrole cagiriyo genelde kontrole gittiginde kan alinip e2 degerine bakiyolar alttan muayene ile rahim kalinligina bakiyolar eger uygunsa sana transfer tarihini soyluyo.
Ama progesteron bakilicak diye hep ucret odedim ve kayit actirdim test vericem zaman bunu gittimde sorucamProgesteronada bakiyolar belki e2 ye de bakmislardir senin haberin yoktur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?