- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.281
Bende anlayamadim normelde oksapar ve progestanda veriyo galba pzaman verip bigun sonrasi en fazla 2gnun sonrasi transfer olmam lazim cunku regli tarihim geliyo 6kasimda21 ekim transfermi canim
Evet canım 13 Ekim salı günü transfer inşallah canımTransfer tarihin belli olacak değil mi canım?
Insallah guzel sonuclar alicaksin❤Hayırlısı olsun ucunda ölüm yok tabii
Salı günü transfer canım çok şükürGunaydin canim hadi guzel.haberlerle gel
Ben anladım canım Transferden 4-5 gün önce Progestan falan veriliyor sana kontrol için vermiş O tarihi. 21 inde belli olucak transfer tarihin Adete yakın olsun bir problem oluşmaz benim de İkinci denememde Adete yakın transfer olmuştumBende anlayamadim normelde oksapar ve progestanda veriyo galba pzaman verip bigun sonrasi en fazla 2gnun sonrasi transfer olmam lazim cunku regli tarihim geliyo 6kasimda
Gözün aydın canım hemen ekliyorum listeyeSalı günü transfer canım çok şükür
Gecen sefer boyle olmamisti simdi endiseliyim adet tarihime cok yakin oluyo ya adet olursam diyeBen anladım canım Transferden 4-5 gün önce Progestan falan veriliyor sana kontrol için vermiş O tarihi. 21 inde belli olucak transfer tarihin Adete yakın olsun bir problem oluşmaz benim de İkinci denememde Adete yakın transfer olmuştum
Bu mümkün değil ilaçları bırakmadığın sürece adet olamazsın Canım ben hesapladım tam 10. günün adet gününe denk geliyor tam zamani yani iyi ayarlamis doktorunGecen sefer boyle olmamisti simdi endiseliyim adet tarihime cok yakin oluyo ya adet olursam diye
Evet canım 13 Ekim salı günü transfer inşallah canımsen naptın değerin arttı mı
Rabbim sağlıklı devamını getirsin inşallahEvet kuzum. 1259 olmuş çok şükür. Salı günü kese görmeye ve kalp atışı duymaya gidicem :)
Rabbim sağlıklı devamını getirsin inşallah
İnşallah canım inşallahAmiiinn Allah razı olsunRabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşaAllah
Coook teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunStres de reglini geciktirir. Kasim olsun ne olacak ki, ben Agustos ayindan beri transferi bekliyorum bak gecti bitti 2 gun kaldi transferime
Gec olsun da guc olmasin Rabbim yardimcin olsun
Sevindim ozaman insallah oyle olur bu arada 23 yasindayim ve 5senelik evliyim direk tup bebek yaptirdim cunku yumurtalarim hic bi sekilde gelismiyodu baska hic bi sorunum yok 20 yumurtam toplanmisti 10tanesi 5gune geldi ve hepsi 1.kalite ben 6tane dondurdum suan 5yumurtam var insallah bu sefer tutar benimde isteyen herkesinde insallahBu mümkün değil ilaçları bırakmadığın sürece adet olamazsın Canım ben hesapladım tam 10. günün adet gününe denk geliyor tam zamani yani iyi ayarlamis doktorun
Bana 7 eylülde lucrin igne yapmıştı geçici menopoz iğnesi ekim 7 de gel dedi geldim muayene oldum çok şükür bi skntı yok dedi 20 ekime ilaclarını al gel dedi ilaçlarda esrtofem ve progestan fitil ve igne yazdı 20 de alıp gideceğim beklemek skcıSakin ol canim ne ilacina basladin daha hastada olmamissin transfer icin baslayamadiniz yani
Maşallah canım kaçıncı denemen yumurta kalitesi en önemlisi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bugün regl kaçıncı günü rahim kalınlığın ile ilgili bişey dedi mi doktorunSevindim ozaman insallah oyle olur bu arada 23 yasindayim ve 5senelik evliyim direk tup bebek yaptirdim cunku yumurtalarim hic bi sekilde gelismiyodu baska hic bi sorunum yok 20 yumurtam toplanmisti 10tanesi 5gune geldi ve hepsi 1.kalite ben 6tane dondurdum suan 5yumurtam var insallah bu sefer tutar benimde isteyen herkesinde insallah
Bugun reglimin 2gunuydu ilaclarimi verdi ve 21 ekime kontrol verdi bi sorun yok dedi hepsi bu kadar oda cok sasiriyo ilk denememin tutmamasina cunku embriyolarim cok iyiydi ve pcos disinda bi rahatsizlim yok bu ikinci donmus embriyo transferim olucak allah nasip ederse baska giden varmi bilmiyorum bahçelievler medicalpark doktor serdar koça gidiyorumMaşallah canım kaçıncı denemen yumurta kalitesi en önemlisi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bugün regl kaçıncı günü rahim kalınlığın ile ilgili bişey dedi mi doktorun
Çok iyi canım sana bir tanesi yeter inşallahSevindim ozaman insallah oyle olur bu arada 23 yasindayim ve 5senelik evliyim direk tup bebek yaptirdim cunku yumurtalarim hic bi sekilde gelismiyodu baska hic bi sorunum yok 20 yumurtam toplanmisti 10tanesi 5gune geldi ve hepsi 1.kalite ben 6tane dondurdum suan 5yumurtam var insallah bu sefer tutar benimde isteyen herkesinde insallah
Pcos ların şansı daha yüksek diye biliyorumBugun reglimin 2gunuydu ilaclarimi verdi ve 21 ekime kontrol verdi bi sorun yok dedi hepsi bu kadar oda cok sasiriyo ilk denememin tutmamasina cunku embriyolarim cok iyiydi ve pcos disinda bi rahatsizlim yok bu ikinci donmus embriyo transferim olucak allah nasip ederse baska giden varmi bilmiyorum bahçelievler medicalpark doktor serdar koça gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?