- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.261
Tamam canim olurBenim cumadan sonra belli olacak kuzum oyle yazdrayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim olurBenim cumadan sonra belli olacak kuzum oyle yazdrayim
Yaa oylemi pardon ozaman yazinca tedavidesiniz sandim insalllah saglikla kucagina alirsinCanım benim ben hamileyim :)
Ya masallah nasl bir iradeBekliyorum geç yükselebiliyo değerler inat ettim son güne kadar beklicem
İkinci olunca öyle oluyoYa masallah nasl bir irade
Bugün 9. Günüm 5. Gün embriyosu ben de yarın kan testi verecem bekliyorum test yapmadımİkinci olunca öyle oluyo
Yok valla oyle olmuyo ben ilkinde 7. Gun test yapmistim negatifti 2. De 6. Gun test yaptim pozitifti bundada 6. Gunde yapcamİkinci olunca öyle oluyo
Masallah sende iyi beklemissin canm ne zaman transfer oldun.Bugün 9. Günüm 5. Gün embriyosu ben de yarın kan testi verecem bekliyorum test yapmadım
Ben 28 eylülde transfer oldum ama şimdi gebe değilsem yazılmak istemiyorum çok teşekkür ederimMasallah sende iyi beklemissin canm ne zaman transfer oldun.
Senide ekliyimi listeye yazismak istermisin burada
Olsun suanda hamile olmayanlari yaziyoruz zaten sonucunu da yazica hamile kalirsakta burdan devam ederizBen 28 eylülde transfer oldum ama şimdi gebe değilsem yazılmak istemiyorum çok teşekkür ederim
Ya kalmazsamOlsun suanda hamile olmayanlari yaziyoruz zaten sonucunu da yazica hamile kalirsakta burdan devam ederiz
Herkesin bir olmaz kuzum sen hep iyi tarafindan bakmaya calia. Okadar doktor gezdim dusuklerimin sebebi belli degildi. Kalitesiz yumurta dolleniyor demisti doktorun biri . Hatta ozele gitmeme ragmen bir daha gelme dedi direk tup bebege git pgt islemi yaptir dedi. O doktorum cok iyidiPeki düşükleriniz sebepsiz miydi? Benim düşüklerim için araştırma yapıldı ama sebep bulunamıyor. Açıkçası genetik test yapılmış olsa bile sağlıklı bir gebelik olur mu emin değilim. O yüzden korkuyorum. Burada da yazan bazı arkadaşlar vardı genetik sonucu olumlu olmasına rağmen yine de düşük yaşamışlar Bunlar benim umutlarımı biraz kırıyor
Kiyamam sana ya Hepimiz yasadiklarini yasicaz kuzum birbirimize destek icin burdayizYa kalmazsam
Hadi inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruzBugün 9. Günüm 5. Gün embriyosu ben de yarın kan testi verecem bekliyorum test yapmadım
Hepimizin inşallahHadi inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruz
Aa niye oyle diyosunuz umut herzaman var pozitif dusunun ucunda ölum yokya bidaha denersini benim 3. Denemem düşünYa kalmazsam
Aslında mantıklı düşününce hayırlısı olsun diyorum nasıl iyi olacaksa hayırlı olacaksa öyle olsun diyorum ama bir tarafım da işte hep sadece olsuna kilitleniyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahKiyamam sana ya Hepimiz yasadiklarini yasicaz kuzum birbirimize destek icin burdayiz
21 ekim transfermi canimKizlar ben randevuma gittim muayne oldum doktorum 2ciden yine umutluyum ilkinde bile nasil olmadi hala sasiriyorum dedi estofem verdi gunde 3defa coraspin verdi ve 21ekime randevu verdi 6ekim regli tarifim sizce gecmi randevu vermis
Masaj yapmayi denedinmiBen gittim dün doktora ilaçlarımı aldım ayın 20 ekime gün verdi sanırım ben kasıma sarkıcam yaaa ilaca daha 20 de başlatacak hasta olmadım çok stresliyim
Hayırlısı olsun ucunda ölüm yok tabiiAa niye oyle diyosunuz umut herzaman var pozitif dusunun ucunda ölum yokya bidaha denersini benim 3. Denemem düşün