- 18 Temmuz 2020
- 2.058
- 7.663
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.021
Aa yasak mı bilmiyodum böyle bi şey olduğunu pardon o zaman.Canim yasak boyle seyler yazmak banlanirsin
Merkezinize verebilirsin onlar ihtiyac sahiplerine veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa yasak mı bilmiyodum böyle bi şey olduğunu pardon o zaman.Canim yasak boyle seyler yazmak banlanirsin
Merkezinize verebilirsin onlar ihtiyac sahiplerine veriyor
Evet canim site kurallarina gore yasak dedigim gibi sen merkezine birak onlariAa yasak mı bilmiyodum böyle bi şey olduğunu pardon o zaman.
Evet geçtiğimiz çarşamba transferim olmuştu canım
Şimdi jel piyasada olmadığı için progestan 200mg lik kapsüle döndük vajinadanInsallah Allahim
Ay bende o progestan vajinal fitili kullanıyorum sabah akşam.Şimdi jel piyasada olmadığı için progestan 200mg lik kapsüle döndük vajinadan
Bugün 6.gününüz olmasi lazim o zaman. Kan tahlili mi yaptirdiniz? Sonuç kaç çıktıEvet geçtiğimiz çarşamba transferim olmuştu canım
Yan etkisi varmı peki ben bikere ağızdan aliyordum dünyam dönüyordu resmenAy bende o progestan vajinal fitili kullanıyorum sabah akşam.
Daha iyi canim ya cok pahaliydi o bakalm benim doktorum ne vericekŞimdi jel piyasada olmadığı için progestan 200mg lik kapsüle döndük vajinadan
Benim dün ve önceki gün ateşim çıktı biraz progestan fitil den olabilir diye düşündüm. Doktor fitil formu yapmaz öyle pek diyince. Dün Bi covid testi yapildi negatif çıktı. Kan tahlilinde kanda iltihap çıktı. Ateşini o yükseltmiş sanirim. Yani hap olarak kullanınca yan etkisi varmiş evet. Fitil formda düşük ihtimal.Yan etkisi varmı peki ben bikere ağızdan aliyordum dünyam dönüyordu resmen
Transfer günü sayılmıyorBugün 6.gününüz olmasi lazim o zaman. Kan tahlili mi yaptirdiniz? Sonuç kaç çıktı
Transfer günü sayılmıyor. Henüz yapmadım kan testini pazar günü vericemBugün 6.gününüz olmasi lazim o zaman. Kan tahlili mi yaptirdiniz? Sonuç kaç çıktı
Ah bu ates bu ay pesimizi birakmadi (Benim dün ve önceki gün ateşim çıktı biraz progestan fitil den olabilir diye düşündüm. Doktor fitil formu yapmaz öyle pek diyince. Dün Bi covid testi yapildi negatif çıktı. Kan tahlilinde kanda iltihap çıktı. Ateşini o yükseltmiş sanirim. Yani hap olarak kullanınca yan etkisi varmiş evet. Fitil formda düşük ihtimal.
Transfer gününü saymadım zaten :) gebelik takvimi yapinca sonuc pozitif sandim :)Transfer günü sayılmıyor
Transfer günü sayılmıyor. Henüz yapmadım kan testini pazar günü vericem
Bugün 6.gün olması gerekiyor dediniz ya ona istinaden söyledim. Transferden sonra bir nevi gebe sayılırım o yüzden takvim yaptımTransfer gününü saymadım zaten :) gebelik takvimi yapinca sonuc pozitif sandim :)
Aldimmm bebisimi suan hastanedeyim dinlendiriyorlar beni ilk ultrason goruntusunu de verdiler heyecanli dakikalar gercekten. Rabbim insallah kolaylikla tutunmasini da nasip etsin insallah ❤❤Cupancake kuzum oldunmu transferini aldinmi bebisini
Benimle mi uğraşıyorsun pink?Bugün 6.gün olması gerekiyor dediniz ya ona istinaden söyledim. Transferden sonra bir nevi gebe sayılırım o yüzden takvim yaptım
komik olan nedir?Bugün 6.gün olması gerekiyor dediniz ya ona istinaden söyledim. Transferden sonra bir nevi gebe sayılırım o yüzden takvim yaptım
İkiniz için de söylüyorum dalga mı geçtiğinizi sanıyorsunuzBenimle mi uğraşıyorsun pink?
komik olan nedir?
Yoo gülme işareti yaptım. İfadede komik yaziyor diye komik olmasi mi gerekiyorİkiniz için de söylüyorum dalga mı geçtiğinizi sanıyorsunuz