- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.381
sizin sorun neydi bizde morfoloji bozuk çıktı opu günü, embryolog o sebeple diğerlerinin gelişmediğini söyledi 4. gün garantiye almak adına 2 tanesi dondurulmuştu. diğer 3'ü 5. güne gidemedi maalesef
26Bu arada burda herkes kac yasında hıc bılmıyoruz degılmı merak ettım
Iyi geceler
Bende 29 yaşındayım 20 yaşında evlendim 9 sene oldu.27 yasindayim 2 yasinds oglum var. 19 yasinds.evlendim 5 dusugum var 8 bucuk yillik evliyimAlin size hayat oykum
5 yil kalabiliyor genelde..daha fazla tutan yerler varımdır bilmemİyigecelerben bişey sorcam dondurulmuş embriyo süreleriniz be kadardı yani kaç yıl korunabiliyorlar ?
Bende onu merak ettim aslında5 yil kalabiliyor genelde..daha fazla tutan yerler varımdır bilmem
En erken seninki çıktı 4. Gün test yaparak ve pozitifi görerek rekor kırdın tebrik ederim hayırlı olsunİnşallah öyleyimdirsence testin yanılma ihtimali varmıdır erken diye pek inanamıyorum. Evet 4.günüm, dua ederim tabi ki
Hangi hastanede oldunİlk denemem. 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi, 3bc orta kalite ama gebelik vaadeden bir embriyo dediler. Umarım tutunur. 4 Kasım test günü. Biz de çişten sonra giyindik çıktık, yoldayızÖn koltuğu yatırdım yata yata gidiyorum.
Bahçeci FulyaHangi hastanede oldun
Hamılelık takvımını seveyım
@Yasnaz Gunaydinnnnn sekerimm naptinnn
Kolay gelsin bacimBen de uyanır uyanmaz merakimdan buraya girdimBirde telefon saati 1 saat geri almış uyandım güneş doğmuş . Inekleri ancak sagiyoruz geç kalmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?