- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.341
Bende 28Ben 28
Bizim transferlerimizdi ayni gundu degilmi 28 eylulBende 28
Transfer gununu saymazsak 2.ci gun kuzum bugun. Pgt den geln 2.ci embriyo transferiEvet pgt yapildi. Insallah ya bakalm artik nasil olcak sonuç. Transferin ne zman oldu
Eee hadi yap bekliyoruzGercekmı ya bıan gorunce korktum off off
Bugun 7.gun canım hıc test fln yapmadım
herkese iyi akşamlar ben bu ay tedaviye başladım 2 ad. 4. gün embryosu donduruldu. Buradaki arkdaşlardan 3 ya da 4. gün embriyosu transfer edilip gebelik yaşayan var mı acaba
Evet aynen esimizde aynı meslektenBizim transferlerimizdi ayni gundu degilmi 28 eylul
Bana 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi canim bi tanesi tutundu cok sukurherkese iyi akşamlar ben bu ay tedaviye başladım 2 ad. 4. gün embryosu donduruldu. Buradaki arkdaşlardan 3 ya da 4. gün embriyosu transfer edilip gebelik yaşayan var mı acaba
Sen gec kalmissin test yapmakta hic yakistiramadim sana.Gercekmı ya bıan gorunce korktum off off
Bugun 7.gun canım hıc test fln yapmadım
Aa evet hatirladim simdiEvet aynen esimizde aynı meslekten
Ne bilim biraz gençken girmişsin yola da evlat isteğinin yaşı olmaz kiNiye ki
İstanbul'da mısınız sizdeAa evet hatirladim simdi
Erzurumdayiz biz sark goreviİstanbul'da mısınız sizde
Benim 3. Gün embriyosundan bir oğlum oldu şükür
sizin sorun neydi bizde morfoloji bozuk çıktı opu günü, embryolog o sebeple diğerlerinin gelişmediğini söyledi 4. gün garantiye almak adına 2 tanesi dondurulmuştu. diğer 3'ü 5. güne gidemedi maalesefBana 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi canim bi tanesi tutundu cok sukur
27 yasindayim 2 yasinds oglum var. 19 yasinds.evlendim 5 dusugum var 8 bucuk yillik evliyimBu arada burda herkes kac yasında hıc bılmıyoruz degılmı merak ettım
Bende ilaç kullanmadım rahim kalınlığı için en son çarşamba 8 mm di o günden sonra estrofem günde 4 kere içeceksin dedi test gününe kadar devam dedi bu günde ölçülmeden transfer oldumYok yok hiçblr şey olmaz bende 4 e kadar çıktımsonra hepsini birden kestik çünkü rahmim ilaçla değil ilaçsız istenilen kalınlığa ulaştı. Ben demiştim onlara ilaçsız yapalım dinlemediler beni erkek faktörüydü bizim rahimde bir terslik yoktu
28 yaşındayım 5 yıllık evliyim 3 yumurta takbi 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi 1 kere bile hamilelik gerçekleşmedi allah kolaylık versin hepimize27 yasindayim 2 yasinds oglum var. 19 yasinds.evlendim 5 dusugum var 8 bucuk yillik evliyimAlin size hayat oykum
Canım hıc yapmk ıstemıyoruz bizSen gec kalmissin test yapmakta hic yakistiramadim sana.Bu grupta olupda idrar testi 7.ci gune kalirmi hic
Aminnn canim benimmm28 yaşındayım 5 yıllık evliyim 3 yumurta takbi 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi 1 kere bile hamilelik gerçekleşmedi allah kolaylık versin hepimize
Bizde esimde varikosel vardi sayi ve kalite dusuktu 11 tane yumurtam dollamdi 3. Gune 5 tane kalinca 4 tanesi dondurulup 1 tane taze transfer yapildi tutmadi. Simdi dondurulmuslarla denedik istesizin sorun neydi bizde morfoloji bozuk çıktı opu günü, embryolog o sebeple diğerlerinin gelişmediğini söyledi 4. gün garantiye almak adına 2 tanesi dondurulmuştu. diğer 3'ü 5. güne gidemedi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?